Visibility toggle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script>
function show()
{
alert(document.getElementById('text').style.visibility);
  el = document.getElementById('text');
    if(el.style.visibility == "visible")
    {
    el.style.visibility = "hidden";    
    }
    else
    {
    el.style.visibility = "visible";
    }
}
</script>


Dit leek te kloppen volgens mij, alleen als de pagina open werkt het niet, het visible wel alleen de hidden niet...

kan iemand helpen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:14:51
 
Michel W

Michel W

05/08/2008 19:24:00
Quote Anchor link
moet je bij dat script niet iets in de body zetten? Een onload?

Dat heb ik namelijk wel in dit script (misschien kun je er wat meer mee)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<html>
<head>
<title> hidden </title>

    <script language="javascript">
    function Toggle(item)
    {
        obj = document.getElementById(item);
        visible = (obj.style.display!="none");

        if(visible)
        {
            obj.style.display="none";
        }
        else
        {
            obj.style.display="block";
        }
    }
    </script>
</head>

<body onload="Toggle('show_div');">

<a href="javascript:Toggle('show_div')">tekst</A><br/>


<div id="show_div">
Hier komt de hidden stuff te staan

</div>

</body>

</html>
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:34:00
Quote Anchor link
nee dit is zowizo anders omdat ik geen display wil gebruiken...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 19:50:00
Quote Anchor link
Ik denk dat jouw pagina opnieuw laadt als je op die hyperlink klikt, klopt dat?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:52:00
Quote Anchor link
nee het is geen link, gewoon een onclick op een <u> die pakt hij ook, alleen niet de 2e keer... Hij doet het maar 1 maal

klik maar is op de naam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 19:56:00
Quote Anchor link
Bedoel je het zo: toggle visibility
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:58:00
Quote Anchor link
is die code niet wat overdreven?
mijn manier is toch ook goed?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 20:00:00
Quote Anchor link
Als jouw code goed is, waarom open je er dan een topic over?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:01:00
Quote Anchor link
omdat hij niet werkt;) ik bedoel het idee;)
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:01:00
Quote Anchor link
Natuurlijk is die code wat overdreven, hij werkt met Mootools wat voor zoiets kleins helemaal niet nodig is. Maar als je al Mootools gebruikt, is dit wel heel handig. Als je geen Mootools gebruikt zou jou code goed genoeg moeten zijn, ik heb nog geen idee waarom die niet werkt... Als je even duidelijk zegt waar ik zou moeten klikken op jouw website om die action the triggeren, kan ik wel wat gaan proberen...
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:02:00
Quote Anchor link
in de eerste zin op de naam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:04:00
Quote Anchor link
Okay, misschien ligt het aan mij, maar er gebeurt hier überhaupt niets... Ook niet de eerste keer dat ik klik...
Ik zie overigens dat je PrototypeJS gebruikt, dan kun je toch ook zo doen:?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
function toggle(el)
{
  el = $(el);
  if(el.getStyle('visibility') == "visible")
  {
    el.setStyle({visibility: 'hidden'});
  }
  else
  {
    el.setStyle({visibility: 'visible'});
  }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:05:00
Quote Anchor link
huh? bij mij wel... IE7
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:06:00
Quote Anchor link
In FF NIet! wate piep
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:09:00
Quote Anchor link
Ik gebruik FF3 inderdaad... Misschien kun je mijn nieuwe post even proberen? En waarom wil je geen display gebruiken?

En dat was een bump ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 20:10:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 05.08.2008 20:01:
Natuurlijk is die code wat overdreven, hij werkt met Mootools wat voor zoiets kleins helemaal niet nodig is.

Ja, als dit het enige zou zijn op je hele site wat je nodig hebt aan JavaScript, dan is het onnodige overhead. Maar je kunt het ook zo bekijken: gecomprimeerd is Mootools 63 KB, de grootte van een gemiddelde jpg. In verhouding tot wat je daarvoor krijgt aan (crossbrowser!) JavaScript functionaliteit vind ik dat zeer aanvaardbaar.

De reden dat jouw script niet werkt heeft te maken met een bug in sommige browsers. Als de style visibility nog niet expliciet toegekend is, reageert bijvoorbeeld IE6 niet. Je moet hem dan dus eerst bij de onload zelf op visible zetten en daarna pas je toggle script toepassen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:12:00
Quote Anchor link
Jan; Natuurlijk :) Zoals ik ook zei: Als je Mootools alleen hiervoor installeert is het een beetje zinloos, maar als je het al gebruikt (wat je eigenlijk altijd zou moeten doen als je een beetje met JS wilt gaan doen) is het een goede optie :)
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:13:00
Quote Anchor link
display werkt ook niet...
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:15:00
Quote Anchor link
Hmmmm... Mijn codetje al geprobeerd?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:16:00
Quote Anchor link
heb een code gebruikt die normaal wel werkte, doet precies het zelfde.
is er ist op mijn pagina waar hij een conflict mee kan hebben?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 20:17:00
Quote Anchor link
@ Johan: hoe kort wil je het hebben? Hier, zeven regeltjes JavaScript (inclusief de script tags), plus de functionaliteit van Mootools in je site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script type="text/javascript">
    window.addEvent ('domready', function () {
        $('toggle').addEvent ('click', function (e) {
            $('container').setStyle ('visibility', ($('container').getStyle ('visibility') == 'visible') ? ('hidden') : ('visible'));
        });
    });
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.