voetbal comp.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
EricW.

EricW.

23/07/2007 01:44:00
Quote Anchor link
Wie kan mij helpen met deze fout melding wanneer je inlog krijg ik deze fout melding

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/comp/admin/index.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/comp/admin/index.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/comp/admin/index.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/comp/admin/index.php on line 51

Dit is het script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php

//
//Tarkistetaan, onko installer viel serverill?
//

if(file_exists('installer.php'))
{

    echo'Remove installer.php from your server.';
    exit();
}



//Connect to the database and select used database
include('user.php');
$connection = mysql_connect("$host","$user","$password")
or die(mysql_error());
mysql_select_db("$txt_db_name",$connection)
or die(mysql_error());

$submit = $_POST['submit'];
$PHP_SELF = $_SERVER['PHP_SELF'];

$kysely = mysql_query("SELECT * FROM tplss_passwords WHERE PasswordID = '1'",$connection)
or die(mysql_error());

$data = mysql_fetch_array($kysely);

$check = 0;

if($submit)
{

    $user = $_POST['user'];
    $password = $_POST['password'];
    $season = $_POST['season'];
    if($user == "$data[PasswordUser]" && md5($password) == "$data[PasswordPassword]")
    {

        session_start();
        //poistetaan sessio-keksi, jos jo olemassa
        unset($_SESSION['sessio']);

        //Tehdn unique sessioid
        srand((double)microtime()*1000000);
        $sessio = md5(rand(0,9999));

        $tmp = explode("___",$season);
        $_SESSION['season_id'] = $tmp[0];
        $_SESSION['season_name'] = $tmp[1];

        $_SESSION['sessio'] = $sessio;

        header("Location:players.php?sessioid=$sessio");
    }

    else
        $check=1;


}

?>

<html>
<head>
<title>
tplSoccerstats - admin area
</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/tplss_admin.css">
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if($check == 1)
    echo '<font color="red">WRONG PASSWORD OR USERNAME</font><br><br>';
?>

<h1>Log in</h1>
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $PHP_SELF ?>
" method="post">
Username:<br>
<input type="text" name="user" size="20"><br><br>
Password:<br>
<input type="password" name="password"><br><br>
Select season:<br>
<select name="season">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$get_seasons
= mysql_query("SELECT * FROM tplss_seasonnames ORDER BY SeasonName",$connection)
    or die(mysql_error());

    while($sdata = mysql_fetch_array($get_seasons))
    {

        echo "<option value=\"$sdata[SeasonID]___$sdata[SeasonName]\">$sdata[SeasonName]</option>\n";
    }

    mysql_free_result($get_seasons);
?>

</select><br><br>
<input type="submit" name="submit" value="Log in">
</form>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 20:41:50
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

23/07/2007 08:43:00
Quote Anchor link
Zet session_start(); bovenin je pagina..
 
- wes  -

- wes -

23/07/2007 08:59:00
Quote Anchor link
en dit:
echo $PHP_SELF

schrijf je normaal zo:
echo $_SERVER['PHP_SELF']
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 09:01:00
Quote Anchor link
@Wes: Ik heb mijn post weer verwijderd. Ik zag opeens nog veel meer van dat soort fouten. Te veel, daar begin ik niet aan.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 09:14:00
Quote Anchor link
Dat is jammer SanThe ik ben een beginner wie wil mij helpen om dit script aan de praat te krijgen ik wil wel het hele script downloaden naar je e-mail Help Help
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 09:20:00
Quote Anchor link
@EricW: De dingen die ik bedoel zullen met de werking niet veel te maken hebben. Het is de manier waarop het script is geschreven. Persoonlijk vind ik het een slordig script.

En jouw probleem is dat er reeds ergens vóór de headers al output is.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 09:28:00
Quote Anchor link
Ik heb hem ergens van gedownload en wil deze graag gebruikenvoor mijn site maar mot die wel werken dus ik heb iemand nogig die deze script aan de praat krijg mij lukt het niet wie gaat deze uitdaning aan
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 09:35:00
Quote Anchor link
Ik zit hier en jij zit daar. Dat houdt in dat je zelf moet kijken waar je reeds output hebt. Kijk eens naar de regels in het bestand waar de error naar wijst. En kijk dan naar alle regels ervóór. Als er ook maar iets, zelfs een spatie of een lege regel, vóór je php-code staat is dat ook output.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 09:39:00
Quote Anchor link
is het niet mogelijk dat ik jou de gehele script download
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

23/07/2007 09:44:00
Quote Anchor link
Als je er nou eens zelf moeite voor doet? Anders leer je het nooit en sta je volgende week weer op de stoep met een ander gedownload script
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 09:46:00
Quote Anchor link
Ik ben al maanden bezig om deze srcipt aan de praat krijgen toen zag ik deze site
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 09:48:00
Quote Anchor link
EricW. schreef op 23.07.2007 09:39:
is het niet mogelijk dat ik jou de gehele script download

Je mag het mij wel sturen, alleen dan gaat het je €45,- per uur kosten. Dus laten we dat maar niet doen.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

23/07/2007 11:17:00
Quote Anchor link
EricW. schreef op 23.07.2007 09:46:
Ik ben al maanden bezig om deze srcipt aan de praat krijgen toen zag ik deze site


Kan kloppen.. Deze site is voor hulp en niet om mensen voor je te laten werken.. :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.