Voorraad bijwerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »
Dennis Ham

Dennis Ham

18/11/2008 22:25:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig een lange script te debuggen omdat sommige gedeeltes werken en andere niet, dus om dit op te lossen ben ik stap voor stap gaan kijken wat er nou presies fout gaat. De eerste is dat de voorraad niet met een opgeteld wordt nou was mijn vraag is dit goed? Voor ik verder ga kijken naar de if structuur.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
="update producten set voorraad='$artikelvoorraad+1', inkoopprijs='$inkoopprijs' where ean=".$artn;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 19:59:55
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/11/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Er vanuit gaande dat je alle waarden gecheckt hebt ivm veiligheid:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    $sql
= "
        UPDATE producten
        SET
            voorraad = "
. $artikelvoorraad . " + 1,
            inkoopprijs = "
. $inkoopprijs . "
        WHERE ean = "
. $artn
        ;
?>
 
Dennis Ham

Dennis Ham

18/11/2008 22:56:00
Quote Anchor link
Dat is het dus niet!! Hier is de code, mischien dat iemand ziet waar het misgaat, vaak zijn andere ogen een heldere uitkomst :D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
<?
  session_start();
  session_register("inkoopfactuurid_session");
  session_register("inkoopfactuurnr_session");
  session_register("inkoopleveranciernaam_session");
  include("admincheck.php");
?>

<?
$eaccesDB
=mysql_connect("","","");
mysql_select_db("",$eaccesDB);
 
$toevoegenweergeven="ja";

$aantart=$_POST["aantart"];
$artnr=$_POST["artnr"];
$inkoopprijs=$_POST["inkoopprijs"];
$SQL="select * from producten where ean=".$artnr;
$zoekprijs=$zoekprijs_query=mysql_query(($SQL),$eaccesDB);  
$zoekprijs=mysql_fetch_array($zoekprijs_query);
$prijs=$zoekprijs["prijs"];

if ($inkoopprijs=="")
{

  $inkoopprijs=0;
}


if ($aantart=="")
{

  $aantart=0;
}


$oudartnr=$_POST["oudartnr"];
echo $oudartnr;
if ($artnr==$oudartnr)
{

  $aantart=$aantart+1;
}

  else
      {
       $aantart=1;
      }


if ($artnr!="")
{

  $SQL="select * from producten where ean=".$artnr;
  $zoekresultaten=$zoekresultaten_query=mysql_query($SQL),$eaccesDB);  
  $zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
  if (!($zoekresultaten==0))
  {

    $artikelnaam=$zoekresultaten["naam"];
    $artikelserienr=$zoekresultaten["serienr"];
    $artikelvoorraad=$zoekresultaten["voorraad"];
    $artikelid=$zoekresultaten["pid"];
  }

  $zoekresultaten=null;
}


?>

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<title>E-Acces</title>
<meta name="copyright" content="(c) 2008 ">
<style rvb>
.menu {color: #990000; text-decoration: none;}
A {color: #808080; text-decoration: none;}
A:hover {color: #C0C0C0; text-decoration: underline;}
BODY, TABLE {font-family: Arial; font-size:10pt;}
</style>
<base target="inhoud">
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" onload="document.forms.artikelscan.artnr.focus()">
<b><font size="3">Nieuwe inkoop</font></b><br><br>


<? if ($artikelnaam=="" && $artnr!="")
{

?>


<b>Onbekend product, geef hieronder de benodigde gegevens op:</b><br><br>
<form action="nieuwproductik2.php" method="post" name="nieuwproduct">
<table>
<tr><td><b>Hoofdcategorie</b></td><td>
<?
  $SQL
="select * from producten order by categorie";
  $zoekresultaten=$zoekresultaten_query=mysql_query($SQL),$eaccesDB);  
  $zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
  $oudecategorie="onzin";
?>

<select name="cat">
<?   while(!($zoekresultaten==0))
  {

    $categorie=$zoekresultaten["categorie"];
    if ($categorie!=$oudecategorie)
  {

?>

  <option><?       echo $categorie;?></option>
<?     }
    $oudecategorie=$categorie;
    $zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
  }

  $zoekresultaten=null;

  $toevoegenweergeven="nee";

?>

</select> of nieuw: <input type="text" name="cat2" size="20"></td></tr>
<tr><td><b>Subcategorie</b></td><td><input type="text" name="subcat" size="20"></td></tr>
<tr><td><b>Productnaam</b></td><td><input type="text" name="naam" size="20"></td></tr>
<tr><td><b>Omschrijving</b></td><td><textarea name="omschrijving" cols="40" rows="5"></textarea></td></tr>
<tr><td><b>Verkoopprijs</b></td><td><input type="text" name="prijs" size="20"> (incl BTW)</td></tr>
<tr><td><b>Aanbiedingsprijs</b></td><td><input type="text" name="aanbiedingsprijs" size="20" value="0"> (incl BTW)</td></tr>
<tr><td><b>Inkoopprijs</b></td><td><input type="text" name="inkoopprijs" size="20" value="<?   echo $inkoopprijs;?>"> (<b><font color="red">ex</font></b> BTW)</td></tr>
<tr><td><b>Serienr</b></td><td><input type="text" name="serienr" size="20"></td></tr>
<tr><td><b>Extern artikelnr</b></td><td><input type="hidden" name="ean" value="<?   echo $artnr;?>"><?   echo $artnr;?></td></tr>
</table><input type="submit" value="toevoegen">
</form>

<? } ?>

<? if ($artikelnaam!="" && $artnr!="")
{

?>

<br>
<?   echo $aantart;?>x <?   echo $artikelnaam;?> a <? echo $prijs;?><br>
<br>
<?   if ($artikelserienr=="")
  {

    $SQL="update producten set voorraad=".$artikelvoorraad."+1, inkoopprijs=".$inkoopprijs." where ean=".$artn;
    mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    
    $SQL="select * from inkoopfactuurdetails where inkfactuurid=".$_SESSION['inkoopfactuurid'];
    $SQL=$SQL." and productean=".$artnr;
    $zoekresultaten=$zoekresultaten_query=mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    
$zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
    if (($zoekresultaten==0))
    {

      $SQL="insert into inkoopfactuurdetails (inkfactuurid,productean,productinkoopprijs,productid,productaantal)";
      $SQL=$SQL." values ('".$_SESSION['inkoopfactuurid']."','".$artnr."','".$inkoopprijs."','".$artikelid."',1)";
      mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    }
      elseif ($zoekresultaten==$SQL)
    {

      $productaantal=$zoekresultaten["productaantal"]+1;
      $SQL="update inkoopfactuurdetails set productaantal=".$productaantal." where iinkfid=".$zoekresultaten['iinkfid'];
      mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    }
    
    $zoekresultaten=null;
  }

    else
  {
    $toevoegenweergeven="nee";
?>

<form method="post" action="nieuweinkoopsn2.php" name="artikelscan">
Scan serienr: <input type="text" name="artnr"><input type="hidden" name="inkoopprijs" value="<?     echo $inkoopprijs;?>"><input type="hidden" name="serienr" value="<?     echo $artnr;?>"><br>
</form>
  <?
  } ?>


<? } ?>


<? if ($toevoegenweergeven=="ja")
{

?>

<b>Artikel toevoegen op factuur <?   echo $_SESSION['inkoopfactuurnr'];?> van <?   echo $_SESSION['inkoopleveranciernaam'];?>:</b><br><br>
<form method="post" action="nieuweinkoop2.php" name="artikelscan">
Inkoopprijs ex BTW: <input type="text" name="inkoopprijs" value="<?   echo $inkoopprijs;?>"> Scan extern artikelnr: <input type="text" name="artnr"><br>
<input type="hidden" name="oudartnr" value="<?   echo $artnr;?>">
<input type="hidden" name="aantart" value="<?   echo $aantart;?>">
<br>
<input type="submit" value="toevoegen">
</form>
<? } ?>
</body>

</html>

<?
mysql_close($eaccesDB);
$eaccesDB=null;
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/11/2008 23:00:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 18.11.2008 22:56:
Dat is het dus niet!!

Je zult een heel stuk specifieker moeten zijn, willen we je kunnen helpen. Wat gaat er fout? Wat voor errors krijg je op het scherm?

Tip: plak alleen "snippets" code, geen honderden regels.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

18/11/2008 23:02:00
Quote Anchor link
session_register("inkoopfactuurid_session");
session_register("inkoopfactuurnr_session");
session_register("inkoopleveranciernaam_session");

is enigzins antiek. We gebruiken SUPERGLOBLAS

$_SESSION['blaat'] = 'blaat';
 
Dennis Ham

Dennis Ham

18/11/2008 23:13:00
Quote Anchor link
Als ik dus een prijs en artikelnummer invul die al bestaat bv 15 (euro) en artikel 123 dan sou de voorraad en prijs in da database aangepast moeten worden en dat gebeurd dus niet. Dus sou het in dit stukje moeten fout gaan denk ik

@Klaasjan ik ben van ASP naar PHP aan het omzetten, ASP is antiek hahaha. Maar dat staat zo ook in andere paginas die wel werken dus ga me daar nu niet te veel in verdiepen, mischien als de rest allemaal werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<? if ($artikelnaam!="" && $artnr!="")
{

?>

<br>
<?   echo $aantart;?>x <?   echo $artikelnaam;?> a <? echo $prijs;?><br>
<br>
<?   if ($artikelserienr=="")
  {

    $SQL="update producten set voorraad=".$artikelvoorraad."+1, inkoopprijs=".$inkoopprijs." where ean=".$artn;
    mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    
    $SQL="select * from inkoopfactuurdetails where inkfactuurid=".$_SESSION['inkoopfactuurid'];
    $SQL=$SQL." and productean=".$artnr;
    $zoekresultaten=$zoekresultaten_query=mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    
$zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
    if (($zoekresultaten==0))
    {

      $SQL="insert into inkoopfactuurdetails (inkfactuurid,productean,productinkoopprijs,productid,productaantal)";
      $SQL=$SQL." values ('".$_SESSION['inkoopfactuurid']."','".$artnr."','".$inkoopprijs."','".$artikelid."',1)";
      mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    }
      elseif ($zoekresultaten==$SQL)
    {

      $productaantal=$zoekresultaten["productaantal"]+1;
      $SQL="update inkoopfactuurdetails set productaantal=".$productaantal." where iinkfid=".$zoekresultaten['iinkfid'];
      mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    }
    
    $zoekresultaten=null;
  }

    else
  {
    $toevoegenweergeven="nee";
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/11/2008 23:21:00
Quote Anchor link
Je wilt dus iets inserten en, als het al bestaat, updaten.

Dan heb je meer aan een INSERT query met daarin ON DUPLICATE KEY UPDATE

Voorbeeld van de syntax
 
Dennis Ham

Dennis Ham

19/11/2008 01:22:00
Quote Anchor link
Wat gebeurd precies hier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$zoekresultaten
=$zoekresultaten_query=mysql_query($SQL),$eaccesDB);  
$zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
if (!($zoekresultaten==0))
?>


wat wordt de waarde van zoekresultaten en waarvoor is de 0 ikdacht dat het staat voor false?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.