Voorraad bijwerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »
Dennis Ham

Dennis Ham

18/11/2008 22:25:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig een lange script te debuggen omdat sommige gedeeltes werken en andere niet, dus om dit op te lossen ben ik stap voor stap gaan kijken wat er nou presies fout gaat. De eerste is dat de voorraad niet met een opgeteld wordt nou was mijn vraag is dit goed? Voor ik verder ga kijken naar de if structuur.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
="update producten set voorraad='$artikelvoorraad+1', inkoopprijs='$inkoopprijs' where ean=".$artn;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 02:56:16
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/11/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Er vanuit gaande dat je alle waarden gecheckt hebt ivm veiligheid:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    $sql
= "
        UPDATE producten
        SET
            voorraad = "
. $artikelvoorraad . " + 1,
            inkoopprijs = "
. $inkoopprijs . "
        WHERE ean = "
. $artn
        ;
?>
 
Dennis Ham

Dennis Ham

18/11/2008 22:56:00
Quote Anchor link
Dat is het dus niet!! Hier is de code, mischien dat iemand ziet waar het misgaat, vaak zijn andere ogen een heldere uitkomst :D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
<?
  session_start();
  session_register("inkoopfactuurid_session");
  session_register("inkoopfactuurnr_session");
  session_register("inkoopleveranciernaam_session");
  include("admincheck.php");
?>

<?
$eaccesDB
=mysql_connect("","","");
mysql_select_db("",$eaccesDB);
 
$toevoegenweergeven="ja";

$aantart=$_POST["aantart"];
$artnr=$_POST["artnr"];
$inkoopprijs=$_POST["inkoopprijs"];
$SQL="select * from producten where ean=".$artnr;
$zoekprijs=$zoekprijs_query=mysql_query(($SQL),$eaccesDB);  
$zoekprijs=mysql_fetch_array($zoekprijs_query);
$prijs=$zoekprijs["prijs"];

if ($inkoopprijs=="")
{

  $inkoopprijs=0;
}


if ($aantart=="")
{

  $aantart=0;
}


$oudartnr=$_POST["oudartnr"];
echo $oudartnr;
if ($artnr==$oudartnr)
{

  $aantart=$aantart+1;
}

  else
      {
       $aantart=1;
      }


if ($artnr!="")
{

  $SQL="select * from producten where ean=".$artnr;
  $zoekresultaten=$zoekresultaten_query=mysql_query($SQL),$eaccesDB);  
  $zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
  if (!($zoekresultaten==0))
  {

    $artikelnaam=$zoekresultaten["naam"];
    $artikelserienr=$zoekresultaten["serienr"];
    $artikelvoorraad=$zoekresultaten["voorraad"];
    $artikelid=$zoekresultaten["pid"];
  }

  $zoekresultaten=null;
}


?>

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<title>E-Acces</title>
<meta name="copyright" content="(c) 2008 ">
<style rvb>
.menu {color: #990000; text-decoration: none;}
A {color: #808080; text-decoration: none;}
A:hover {color: #C0C0C0; text-decoration: underline;}
BODY, TABLE {font-family: Arial; font-size:10pt;}
</style>
<base target="inhoud">
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" onload="document.forms.artikelscan.artnr.focus()">
<b><font size="3">Nieuwe inkoop</font></b><br><br>


<? if ($artikelnaam=="" && $artnr!="")
{

?>


<b>Onbekend product, geef hieronder de benodigde gegevens op:</b><br><br>
<form action="nieuwproductik2.php" method="post" name="nieuwproduct">
<table>
<tr><td><b>Hoofdcategorie</b></td><td>
<?
  $SQL
="select * from producten order by categorie";
  $zoekresultaten=$zoekresultaten_query=mysql_query($SQL),$eaccesDB);  
  $zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
  $oudecategorie="onzin";
?>

<select name="cat">
<?   while(!($zoekresultaten==0))
  {

    $categorie=$zoekresultaten["categorie"];
    if ($categorie!=$oudecategorie)
  {

?>

  <option><?       echo $categorie;?></option>
<?     }
    $oudecategorie=$categorie;
    $zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
  }

  $zoekresultaten=null;

  $toevoegenweergeven="nee";

?>

</select> of nieuw: <input type="text" name="cat2" size="20"></td></tr>
<tr><td><b>Subcategorie</b></td><td><input type="text" name="subcat" size="20"></td></tr>
<tr><td><b>Productnaam</b></td><td><input type="text" name="naam" size="20"></td></tr>
<tr><td><b>Omschrijving</b></td><td><textarea name="omschrijving" cols="40" rows="5"></textarea></td></tr>
<tr><td><b>Verkoopprijs</b></td><td><input type="text" name="prijs" size="20"> (incl BTW)</td></tr>
<tr><td><b>Aanbiedingsprijs</b></td><td><input type="text" name="aanbiedingsprijs" size="20" value="0"> (incl BTW)</td></tr>
<tr><td><b>Inkoopprijs</b></td><td><input type="text" name="inkoopprijs" size="20" value="<?   echo $inkoopprijs;?>"> (<b><font color="red">ex</font></b> BTW)</td></tr>
<tr><td><b>Serienr</b></td><td><input type="text" name="serienr" size="20"></td></tr>
<tr><td><b>Extern artikelnr</b></td><td><input type="hidden" name="ean" value="<?   echo $artnr;?>"><?   echo $artnr;?></td></tr>
</table><input type="submit" value="toevoegen">
</form>

<? } ?>

<? if ($artikelnaam!="" && $artnr!="")
{

?>

<br>
<?   echo $aantart;?>x <?   echo $artikelnaam;?> a <? echo $prijs;?><br>
<br>
<?   if ($artikelserienr=="")
  {

    $SQL="update producten set voorraad=".$artikelvoorraad."+1, inkoopprijs=".$inkoopprijs." where ean=".$artn;
    mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    
    $SQL="select * from inkoopfactuurdetails where inkfactuurid=".$_SESSION['inkoopfactuurid'];
    $SQL=$SQL." and productean=".$artnr;
    $zoekresultaten=$zoekresultaten_query=mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    
$zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
    if (($zoekresultaten==0))
    {

      $SQL="insert into inkoopfactuurdetails (inkfactuurid,productean,productinkoopprijs,productid,productaantal)";
      $SQL=$SQL." values ('".$_SESSION['inkoopfactuurid']."','".$artnr."','".$inkoopprijs."','".$artikelid."',1)";
      mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    }
      elseif ($zoekresultaten==$SQL)
    {

      $productaantal=$zoekresultaten["productaantal"]+1;
      $SQL="update inkoopfactuurdetails set productaantal=".$productaantal." where iinkfid=".$zoekresultaten['iinkfid'];
      mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    }
    
    $zoekresultaten=null;
  }

    else
  {
    $toevoegenweergeven="nee";
?>

<form method="post" action="nieuweinkoopsn2.php" name="artikelscan">
Scan serienr: <input type="text" name="artnr"><input type="hidden" name="inkoopprijs" value="<?     echo $inkoopprijs;?>"><input type="hidden" name="serienr" value="<?     echo $artnr;?>"><br>
</form>
  <?
  } ?>


<? } ?>


<? if ($toevoegenweergeven=="ja")
{

?>

<b>Artikel toevoegen op factuur <?   echo $_SESSION['inkoopfactuurnr'];?> van <?   echo $_SESSION['inkoopleveranciernaam'];?>:</b><br><br>
<form method="post" action="nieuweinkoop2.php" name="artikelscan">
Inkoopprijs ex BTW: <input type="text" name="inkoopprijs" value="<?   echo $inkoopprijs;?>"> Scan extern artikelnr: <input type="text" name="artnr"><br>
<input type="hidden" name="oudartnr" value="<?   echo $artnr;?>">
<input type="hidden" name="aantart" value="<?   echo $aantart;?>">
<br>
<input type="submit" value="toevoegen">
</form>
<? } ?>
</body>

</html>

<?
mysql_close($eaccesDB);
$eaccesDB=null;
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/11/2008 23:00:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 18.11.2008 22:56:
Dat is het dus niet!!

Je zult een heel stuk specifieker moeten zijn, willen we je kunnen helpen. Wat gaat er fout? Wat voor errors krijg je op het scherm?

Tip: plak alleen "snippets" code, geen honderden regels.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

18/11/2008 23:02:00
Quote Anchor link
session_register("inkoopfactuurid_session");
session_register("inkoopfactuurnr_session");
session_register("inkoopleveranciernaam_session");

is enigzins antiek. We gebruiken SUPERGLOBLAS

$_SESSION['blaat'] = 'blaat';
 
Dennis Ham

Dennis Ham

18/11/2008 23:13:00
Quote Anchor link
Als ik dus een prijs en artikelnummer invul die al bestaat bv 15 (euro) en artikel 123 dan sou de voorraad en prijs in da database aangepast moeten worden en dat gebeurd dus niet. Dus sou het in dit stukje moeten fout gaan denk ik

@Klaasjan ik ben van ASP naar PHP aan het omzetten, ASP is antiek hahaha. Maar dat staat zo ook in andere paginas die wel werken dus ga me daar nu niet te veel in verdiepen, mischien als de rest allemaal werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<? if ($artikelnaam!="" && $artnr!="")
{

?>

<br>
<?   echo $aantart;?>x <?   echo $artikelnaam;?> a <? echo $prijs;?><br>
<br>
<?   if ($artikelserienr=="")
  {

    $SQL="update producten set voorraad=".$artikelvoorraad."+1, inkoopprijs=".$inkoopprijs." where ean=".$artn;
    mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    
    $SQL="select * from inkoopfactuurdetails where inkfactuurid=".$_SESSION['inkoopfactuurid'];
    $SQL=$SQL." and productean=".$artnr;
    $zoekresultaten=$zoekresultaten_query=mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    
$zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
    if (($zoekresultaten==0))
    {

      $SQL="insert into inkoopfactuurdetails (inkfactuurid,productean,productinkoopprijs,productid,productaantal)";
      $SQL=$SQL." values ('".$_SESSION['inkoopfactuurid']."','".$artnr."','".$inkoopprijs."','".$artikelid."',1)";
      mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    }
      elseif ($zoekresultaten==$SQL)
    {

      $productaantal=$zoekresultaten["productaantal"]+1;
      $SQL="update inkoopfactuurdetails set productaantal=".$productaantal." where iinkfid=".$zoekresultaten['iinkfid'];
      mysql_query(($SQL),$eaccesDB);    }
    
    $zoekresultaten=null;
  }

    else
  {
    $toevoegenweergeven="nee";
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/11/2008 23:21:00
Quote Anchor link
Je wilt dus iets inserten en, als het al bestaat, updaten.

Dan heb je meer aan een INSERT query met daarin ON DUPLICATE KEY UPDATE

Voorbeeld van de syntax
 
Dennis Ham

Dennis Ham

19/11/2008 01:22:00
Quote Anchor link
Wat gebeurd precies hier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$zoekresultaten
=$zoekresultaten_query=mysql_query($SQL),$eaccesDB);  
$zoekresultaten=mysql_fetch_array($zoekresultaten_query);
if (!($zoekresultaten==0))
?>


wat wordt de waarde van zoekresultaten en waarvoor is de 0 ikdacht dat het staat voor false?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.