Vorige /Volgende Vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:14:00
Quote Anchor link
Ik heb het vorige / volgende script ingebruik van deze website maar omdat ik nu zoveel record heb moet je veel keer op volgende klikken om bij de laatste te komen. Nu zag ik op andere website het volgende: << 1 2 3 4 5 >> o.i.d. Hoe is dat te realiseren ik neem aan dat alles kan met php (zoals ik al ervaren hebt)

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 08:19:54
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:18:00
Quote Anchor link
srry in het verkeerde forum maar dat geeft toch niet???
 
Rick

Rick

22/03/2004 21:22:00
Quote Anchor link
wat bedoel je met << en >> ?
een knopje voor volgende/vorige pagina?

of een knop naar het begin of einde
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:27:00
Quote Anchor link
<< >> is het volgende dus als je op een zit naar twee een twee naar drie maar die heb ik al. nu alleen die een en twee enz. nog
 
Remco nvt

Remco nvt

22/03/2004 21:27:00
Quote Anchor link
Ik denk dat er word bedoeld van :
<< 1 2 3 4 5 >>
en later:
<< 55 56 57 58 59 60 >>

Zit ook met zo probleem
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:28:00
Quote Anchor link
dat hoeft nog geen eens als ik die een en twee maar hebt
 
Rick

Rick

22/03/2004 21:31:00
Quote Anchor link
bekijk deze 2 functies is, die heb ik een tijdje geleden gemaakt hiervoor
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?
function limit(){
    global $limits;
    if(isset($_GET['limit'])){

        if($limits['max_limit']<=(int)$_GET['limit']){
            $limit=$limits['max_limit'];
        }
elseif($limits['min_limit']>=(int)$_GET['limit']){
            $limit=$limits['min_limit'];
        }
else{
            $limit=(int)$_GET['limit'];
        }
    }
else $limit=$limits['norml_limit'];
    return $limit;
}

function
pages($pages){
    global $limits;
    if(isset($_GET['page'])){
        $case=0;
        if($pages<=(int)$_GET['page']) $case+=1;
        if(0>=(int)$_GET['page']) $case+=2;

        switch($case){
            case
0:
                $page=(int)$_GET['page'];
                break;
            case
1:
                $page=$pages;
                break;
            case
2:
                $page=0;
                break;
        }

        
        if($_GET['page']=='last')
            $page=$pages;
        if($_GET['page']=='first')
            $page=0;
        
    }
else $page=0;

    $page['page']=$page;
    if($page['page']+$limits['page_diff']<=$pages){
        $page['max']=$page+$limits['page_diff'];
    }
else{
        $page['max']=$pages;
    }

    
    if($page['page']+$limits['page_diff']>=0){
        $page['min']=$page+$limits['page_diff'];
    }
else{
        $page['min']=0;
    }

    
    return $page;
}

?>


en hier is $limits
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$limits
=array(
    'min_limit'        =>5,//the minimum amount of products per page
    'max_limit'        =>100,//the maximum of products per page
    'norml_limit'    =>10,//the default value
    'page_diff'        =>2,//de difference between page number, example if page 25: 23,24,25,26,27
);
?>
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:35:00
Quote Anchor link
hoe gebruik je die in combinatie met mysql?
 
Rick

Rick

22/03/2004 21:45:00
Quote Anchor link
het script heeft maar 1 input nodig eigenlijk

het aantal pagina's
zo kan je hem gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$limits
=limit();
$pages=pages(aantal_paginas);
?>

en dan de rest met een for loop laten printen
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 22:10:00
Quote Anchor link
dus ik moet dat hele vorige volgende verhaal vergeten en dit gebruiken. Alleen ik snap het nog niet zo erg.

Ik moet die fucnties opnemen en dan bij een while lus printen maar hoe???

hoe met mysql??

snap niet echt veel van

Marien
 
Rick

Rick

22/03/2004 23:17:00
Quote Anchor link
ok hier is een werkend stukje code
het enige wat je nu nog moet doen is $items vervangen door het aantal records in de DB

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?
$limits
=array(
    'min_limit'        =>5,//the minimum amount of products per page
    'max_limit'        =>100,//the maximum of products per page
    'norml_limit'    =>10,//the default value
    'page_diff'        =>2,//de difference between page number, example if page 25: 23,24,25,26,27
);

function
limit(){
    global $limits;
    if(isset($_GET['limit'])){

        if($limits['max_limit']<=(int)$_GET['limit']){
            $limit=$limits['max_limit'];
        }
elseif($limits['min_limit']>=(int)$_GET['limit']){
            $limit=$limits['min_limit'];
        }
else{
            $limit=(int)$_GET['limit'];
        }
    }
else $limit=$limits['norml_limit'];
    return $limit;
}

function
pages($pages){
    global $limits;
    if(isset($_GET['page'])){

        if($pages<(int)$_GET['page']){
            $_GET['page']='max';
        }
elseif(0>(int)$_GET['page']){
            $_GET['page']='min';
        }

        
        switch ($_GET['page']) {
            case
'max':
                $page=$pages-1;
                break;
            case
'last':
                $page=$pages-1;
                break;
            case
'min':
                $page=0;
                break;
            case
'first':
                $page=0;
                break;
            default:

                $page=(int)$_GET['page'];
        }
    }
else $page=0;
    $p=$page;
    unset($page);
    $page['page']=$p;
    
    if($p+$limits['page_diff']>=$pages){
        $page['max']=$p+$limits['page_diff'];
    }
else{
        $page['max']=$pages;
    }

    
    if($p-$limits['page_diff']<=0){
        $page['min']=$p-$limits['page_diff'];
    }
else{
        $page['min']=0;
    }

    $page['max']=$page['max']-1;
    $page['last']=$pages-1;
    $page['first']=0;
    $page['pages']=$pages;

    return $page;
}


$limits=limit();
$items=50; // dit is een voorbeeld, hier moet het totaal aantal items komen
$pages=pages(ceil($items/$limits));

echo'Er zijn '.$items.' items gevonden verdeelt over '.$pages['last'].' pagina\'s met '.$limits.' items per pagina <br />';

echo'Pagina: <a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?limit='.$limits.'&amp;page=first">begin</a> ';
for($i=$pages['min'];$i<=$pages['max'];$i++){
    if($pages['page']!=$i){
        echo '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?limit='.$limits.'&amp;page='.$i.'">'.($i+1).'</a> ';
    }
else{
        echo $i+1 .' ';
    }
}

echo'<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?limit='.$limits.'&amp;page=last">eind</a> ';
?>
 

23/03/2004 11:59:00
Quote Anchor link
Oke bedankt voor de moeite, zal zeker uit gaan proberen.
 
Johan

Johan

23/03/2004 16:19:00
Quote Anchor link
overigens: je kan het ook veel makkelijker doen ZONDER mysql... als het bijvoorbeeld om een gastenboek gaat(zoals ik dat doe) is dat heel makkelijk... ik denk dat julie binnenkort een gastenboek ZONDER mysql, met vorige-volgende en admin en misschien bericht weizigen...:D:D:D:D:D
 
Marien xD

Marien xD

23/03/2004 16:20:00
Quote Anchor link
oke alles veranderd netjes (1 2 3 ) maar niet de pagina zelf hoe moet ik dat dan doen? want zoals het bestaande werkt het niet.

de code is als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?
// Variabelen
if(is_numeric($_GET['max'])) $max = $_GET['max'];  
if(is_numeric($_GET['start'])) $start = $_GET['start'];

if (empty($max)) $max = 30;  // $max is het maximaal aantal resultaten per pagina
if (empty($start)) $start = 0; // Laten staan, hiermee begint de query op het goede punt

// Rekenen

$eind = $start + $max;   // Voor de query, tot welke record die moet gaan
$vorige = $start - $max;   // Voor de variabele start voor 'vorige'-link
$volgende = $eind;   // Voor de variabele start voor 'volgende'-link

// Selecteer alles uit de tabel

$query2 = mysql_query("SELECT * FROM clip ORDER BY naam LIMIT $start,$max") or die("Foutje". mysql_error());
// Aantal rijen opgehaald.
$num = mysql_num_rows($query2);
if (empty($num))
{

   echo "<p>Er zijn geen videoclips.</p>";
}

else
{


$i = "$start";
while(list($id, $naam, $url, $speler, $ringtone, $bekeken) = mysql_fetch_row($query2))
{

$i++;
echo "
  <tr>
    <td><font size=\"2\">"
. $i ." <a href=\"javascript:NewWindow('popup/popup.php?id=$id','clip','420','480','center','front');\">". $naam ."</a></font><br /></td>
    <td width=\"11%\"><font size=\"2\">"
. $bekeken ."x bekeken</td>
    <td width=\"30%\"><font size=\"2\">Download <a href=\"http://www.sitsat.nl/geluidje/zoeken.php?rtquery=$naam&rttypeov=poly\" target=\"_blank\"> hier</a> de polyfone ringtone.</font></td>
  </tr>
"
;



}

  
  echo "</table><p>\n";
  
  // Kijken of $vorige groter of gelijk is aan 0, dan de hyperlink 'Vorige'
  if ($vorige >= '0')
  {

     echo "<a href=\"archief.php?start=$vorige&max=$max\">Vorige</a>\n";
     // De variabele start geeft voor de volgende pagina aan waar de query moet starten
  }
  
  // Tellen hoeveel records er zijn
  $aantal = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(*) FROM clip"));
  
  // Als het aantal groter is dan $volgende de link laten zien
  if ($aantal[0] > $volgende)
  {

     echo "<a href=\"archief.php?start=$volgende&max=$max\">Volgende</a>\n";
     // De variabele start geeft voor de volgende pagina aan waar de query moet starten
  }
  echo "</p>\n";
}

?>
Gewijzigd op 23/03/2004 16:21:00 door Marien xD
 
Rick

Rick

23/03/2004 17:19:00
Quote Anchor link
gebruik anders gewoon wat ik heb geschreven, en dan van $items=50; dit maken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$items
= mysql_result(mysql_query("SELECT count(*) FROM clip"),0);

// en deze query gebruiken om de data op te halen

$query='SELECT * FROM tabelnaam LIMIT '.($pages['page']*$limits).','.$limits.';';
?>
 
Marien xD

Marien xD

23/03/2004 18:56:00
Quote Anchor link
He thanks je kan het resultaat zien op www.superclip.tk onder het menu kopje archief
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.