vorige -volgende

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

02/09/2004 08:18:00
Quote Anchor link
ik ben op zoek naar een script voor een site van een uitgaanscentrum in Kampen. ik heb daar de (simpele) personeels pagina gemaakt. ik heb alle namen van al het personeel op alfabet gesorteerd.
als je op een naam klikt dan krijg je een pop-up venster met de informatie over deze persoon. nu zoek ik een script die ik onder aan elke pop-up pagina wil hebben. dat je dus naar de volgende in de lijst kan gaan of naar de vorige (en dat dus op alfabet). nu kan ik dit wel met gewone links doen, maar omdat er heel vaak personeel bij komt en weer weggaat is dit niet te doen.

even kort samen gevat: ik ben op zoek naar een vorige - volgende systeem die werkt op alfabet.

bijv: ik open 'angela' en onder aan deze pagina staat dan volgende - vorige als ik op volgende klik wil ik dus een link naar 'annemarie' en als ik op vorige klik wil ik een link naar 'alie', maar als bijvoorbeeld 'angela' ontslag neemt (en ik heb haar bestanden verwijderd) wil ik dat het script automatisch als hij 'alie' geopend heeft dat hij dan naar Annemarie gaat. en als ik iemand toevoeg dat hij ook automatisch gelinkt word enz...

de pagina waar ik het over heb is: http://www.tigerclub.info/personeel/index.htm

hopelijk kan iemand me helpen.
in ieder geval al vast bedankt !!

groeten,
Henri
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:08:04
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

02/09/2004 09:55:00
Quote Anchor link
Quote:
(en ik heb haar bestanden verwijderd)

Heb je die bestanden op de zelfde pc staan als de webserver?

dan zou je het met dit kunnen doen (for starters)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if (!file_exists($bestanden_persoonx)){
//blabla
}
?>


anders zou ik een mysql database gebruiken, kijk voor meer info op de script-sources op internet. Die zijn er genoeg! (o.a. deze pagina)
 

05/09/2004 22:36:00
Quote Anchor link
Jesus dat is echt heel simpel, ik neem aan dat je MYSQL gebruikt:

Maak gewoon een array van al die namen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

$AantalPerPagina
= 10;
// Het aantal 'rijen' per pagina.

$Cijfers = true;
// Cijfers weergeven of niet?

// Verander het stukje hieronder niet.

if(!$n) { $n = 0; } $n = intval($n+1); $a = $n - 1; $b = $n - 2; $x = $a * $AantalPerPagina;
// Verander het stukje hierboven niet.

// Gebruik LIMIT $x, $AantalPerPagina bij je MySQL query. Voorbeeld:

$Personeelslid = mysql_query("SELECT Gebruikersnaam FROM Leden LIMIT $x, $AantalPerPagina");
while($Lid = mysql_fetch_array($Personeelslid)) {
echo($Lid['Gebruikersnaam']."<br>\n");
}

// Zorg ook dat variabele $Aantal het aantal rijen in de tabel bevat!
$Aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT Gebruikersnaam FROM Leden"));

echo("<br><b>");
if($b > -1) { echo("<a href='$PHP_SELF?n=$b'>"); } echo("&laquo; Vorige"); if($b > -1) { echo("</a>"); }
if($Cijfers) { for($i = 0; $i < $Aantal; $i+=$AantalPerPagina) { if($Aantal > $i) { echo(" [<a href='$PHP_SELF?n=".($i/$AantalPerPagina)."'>".($i/$AantalPerPagina+1)."</a>] "); } } }
if($Aantal - ($n * $AantalPerPagina) > 0) { echo("<a href='$PHP_SELF?n=$n'>"); } echo("Volgende &raquo;"); if($Aantal - ($n * $AantalPerPagina) > 0) { echo("</a>"); }
echo("</b>");

?>


Mocht je geen database hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

$DeArray
= array("1","2","3","4","5","6","7","8","9","10","11","12","13","14","15","16","17","18","19","20");
// Deze array kun je ook ergens anders vandaan halen.

$AantalPerPagina = 8;
// Het aantal per pagina.

$Cijfers = true;
// Cijfers weergeven of niet?

// Na hier hoef je niks te veranderen.


$lengte1 = count($DeArray); if(!$n) { $n = 0; } else { $n = intval($n); }
$volgende = $AantalPerPagina + $n; $vorige = $n - $AantalPerPagina;
for($i = $n; $i < $volgende; $i++) {

echo("$DeArray[$i]<br>\n");

// Hier kun je ook bijv. <img> van maken als het om plaatjes gaat of
// <br> erbij plakken als je regels ertussen wilt hebben.
// Dit kan bijvoorbeeld ook: echo("<a href='$DeArray[$i]'>$DeArray[$i]</a>");


}
echo("<br><br><center>");
if($vorige >= 0) { echo("<a href='$PHP_SELF?n=$vorige'>"); } echo("<b>Vorige</b>"); if($vorige >= 0) { echo("</a>"); }
if($Cijfers) { for($i = 0; $i < $lengte1; $i+=$AantalPerPagina) { if($lengte1 > $i) { echo(" [<a href='$PHP_SELF?n=$i'>".($i/$AantalPerPagina+1)."</a>] "); } } }
if($lengte1 > $volgende) { echo("<a href='$PHP_SELF?n=$volgende'>"); } echo("<b>Volgende</b>"); if($lengte1 > $volgende) { echo("</a>"); }
echo("</center>");

?>


Alstublieft...
 
Rick

Rick

06/09/2004 00:26:00
Quote Anchor link
omg hoe onleesbaar kan code zijn?
zou je zoiets als dit niet beter anders kunnen schrijven?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
// niet zo
if(!$n) { $n = 0; } $n = intval($n+1); $a = $n - 1; $b = $n - 2; $x = $a * $AantalPerPagina;

// maar zo:
if(!$n){
   $n = 0;
}


$n = intval($n+1);
$a = $n - 1;
$b = $n - 2;
$x = $a * $AantalPerPagina;
?>

dan is het tenminste nog enigzins leesbaar (overigens het is ook wel handig om iets duidelijkere namen te geven aan variabelen maar dat doe ik zelf ook niet altijd)
Gewijzigd op 06/09/2004 00:27:00 door Rick
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.