vorige -volgende

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

02/09/2004 08:18:00
Quote Anchor link
ik ben op zoek naar een script voor een site van een uitgaanscentrum in Kampen. ik heb daar de (simpele) personeels pagina gemaakt. ik heb alle namen van al het personeel op alfabet gesorteerd.
als je op een naam klikt dan krijg je een pop-up venster met de informatie over deze persoon. nu zoek ik een script die ik onder aan elke pop-up pagina wil hebben. dat je dus naar de volgende in de lijst kan gaan of naar de vorige (en dat dus op alfabet). nu kan ik dit wel met gewone links doen, maar omdat er heel vaak personeel bij komt en weer weggaat is dit niet te doen.

even kort samen gevat: ik ben op zoek naar een vorige - volgende systeem die werkt op alfabet.

bijv: ik open 'angela' en onder aan deze pagina staat dan volgende - vorige als ik op volgende klik wil ik dus een link naar 'annemarie' en als ik op vorige klik wil ik een link naar 'alie', maar als bijvoorbeeld 'angela' ontslag neemt (en ik heb haar bestanden verwijderd) wil ik dat het script automatisch als hij 'alie' geopend heeft dat hij dan naar Annemarie gaat. en als ik iemand toevoeg dat hij ook automatisch gelinkt word enz...

de pagina waar ik het over heb is: http://www.tigerclub.info/personeel/index.htm

hopelijk kan iemand me helpen.
in ieder geval al vast bedankt !!

groeten,
Henri
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 23:39:01
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

02/09/2004 09:55:00
Quote Anchor link
Quote:
(en ik heb haar bestanden verwijderd)

Heb je die bestanden op de zelfde pc staan als de webserver?

dan zou je het met dit kunnen doen (for starters)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if (!file_exists($bestanden_persoonx)){
//blabla
}
?>


anders zou ik een mysql database gebruiken, kijk voor meer info op de script-sources op internet. Die zijn er genoeg! (o.a. deze pagina)
 

05/09/2004 22:36:00
Quote Anchor link
Jesus dat is echt heel simpel, ik neem aan dat je MYSQL gebruikt:

Maak gewoon een array van al die namen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

$AantalPerPagina
= 10;
// Het aantal 'rijen' per pagina.

$Cijfers = true;
// Cijfers weergeven of niet?

// Verander het stukje hieronder niet.

if(!$n) { $n = 0; } $n = intval($n+1); $a = $n - 1; $b = $n - 2; $x = $a * $AantalPerPagina;
// Verander het stukje hierboven niet.

// Gebruik LIMIT $x, $AantalPerPagina bij je MySQL query. Voorbeeld:

$Personeelslid = mysql_query("SELECT Gebruikersnaam FROM Leden LIMIT $x, $AantalPerPagina");
while($Lid = mysql_fetch_array($Personeelslid)) {
echo($Lid['Gebruikersnaam']."<br>\n");
}

// Zorg ook dat variabele $Aantal het aantal rijen in de tabel bevat!
$Aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT Gebruikersnaam FROM Leden"));

echo("<br><b>");
if($b > -1) { echo("<a href='$PHP_SELF?n=$b'>"); } echo("&laquo; Vorige"); if($b > -1) { echo("</a>"); }
if($Cijfers) { for($i = 0; $i < $Aantal; $i+=$AantalPerPagina) { if($Aantal > $i) { echo(" [<a href='$PHP_SELF?n=".($i/$AantalPerPagina)."'>".($i/$AantalPerPagina+1)."</a>] "); } } }
if($Aantal - ($n * $AantalPerPagina) > 0) { echo("<a href='$PHP_SELF?n=$n'>"); } echo("Volgende &raquo;"); if($Aantal - ($n * $AantalPerPagina) > 0) { echo("</a>"); }
echo("</b>");

?>


Mocht je geen database hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

$DeArray
= array("1","2","3","4","5","6","7","8","9","10","11","12","13","14","15","16","17","18","19","20");
// Deze array kun je ook ergens anders vandaan halen.

$AantalPerPagina = 8;
// Het aantal per pagina.

$Cijfers = true;
// Cijfers weergeven of niet?

// Na hier hoef je niks te veranderen.


$lengte1 = count($DeArray); if(!$n) { $n = 0; } else { $n = intval($n); }
$volgende = $AantalPerPagina + $n; $vorige = $n - $AantalPerPagina;
for($i = $n; $i < $volgende; $i++) {

echo("$DeArray[$i]<br>\n");

// Hier kun je ook bijv. <img> van maken als het om plaatjes gaat of
// <br> erbij plakken als je regels ertussen wilt hebben.
// Dit kan bijvoorbeeld ook: echo("<a href='$DeArray[$i]'>$DeArray[$i]</a>");


}
echo("<br><br><center>");
if($vorige >= 0) { echo("<a href='$PHP_SELF?n=$vorige'>"); } echo("<b>Vorige</b>"); if($vorige >= 0) { echo("</a>"); }
if($Cijfers) { for($i = 0; $i < $lengte1; $i+=$AantalPerPagina) { if($lengte1 > $i) { echo(" [<a href='$PHP_SELF?n=$i'>".($i/$AantalPerPagina+1)."</a>] "); } } }
if($lengte1 > $volgende) { echo("<a href='$PHP_SELF?n=$volgende'>"); } echo("<b>Volgende</b>"); if($lengte1 > $volgende) { echo("</a>"); }
echo("</center>");

?>


Alstublieft...
 
Rick

Rick

06/09/2004 00:26:00
Quote Anchor link
omg hoe onleesbaar kan code zijn?
zou je zoiets als dit niet beter anders kunnen schrijven?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
// niet zo
if(!$n) { $n = 0; } $n = intval($n+1); $a = $n - 1; $b = $n - 2; $x = $a * $AantalPerPagina;

// maar zo:
if(!$n){
   $n = 0;
}


$n = intval($n+1);
$a = $n - 1;
$b = $n - 2;
$x = $a * $AantalPerPagina;
?>

dan is het tenminste nog enigzins leesbaar (overigens het is ook wel handig om iets duidelijkere namen te geven aan variabelen maar dat doe ik zelf ook niet altijd)
Gewijzigd op 06/09/2004 00:27:00 door Rick
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.