vraag moeilijk (tedoen )of niet doen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »
Rob migaleddu

rob migaleddu

15/03/2017 21:25:54
Quote Anchor link
op mijn site heb ik intergratie van stripe(betaalmodule voor PayPal)
ik wil eigenlijk oog de module erin van bancomat en ideal van stripe volgens de site van stripe zou hetsimpel zijn
voor dat ik eraan zou beginne jullie mening
(ik zet de link van stripe hier (als het niet mag hoor ik het wel)
https://stripe.com/docs/sources/bancontact


gr
rob
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 11:53:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2017 22:12:19
Quote Anchor link
Het ligt eraan wat je ervaring is. Maar als je weinig van PHP weet, dan zou ik het beter laten doen. En zou ik een topic in het vacature-forum aanraden.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

15/03/2017 22:15:30
Quote Anchor link
ok dan laat ik het voorlopig

thx
gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2017 22:24:24
Quote Anchor link
Het ligt een beetje aan hoe je site is opgebouwd. Maar als dit een bepaalde CMS is, dan is er mogelijk een plugin voor. En anders is het dus maatwerk.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

15/03/2017 22:27:55
Quote Anchor link
er is al een plugin want ik heb stripe er al op
volgens de maker van de script is het gemakelijk maar meer zegt die niet
hij schrijft bv

You will have to do some modification in the code

Some places where the stripe is integrated:
_protected/app/system/modules/payment/
_protected/app/system/modules/payment/inc/class/design/PaymentDesign.php (around line #L65)

Hope that will help you :)


daar moet ik het dus mee doen
ik denk dat het wel zal lukken maar ik ben niet echt heel goed in php

gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2017 22:37:24
Quote Anchor link
Je kan de relevante code delen in dit topic, of je kan een vacataure-topic aanmaken.
Maar ik denk dat er weinig mensen te porren zijn om een heel stappenplan te doorgronden om eventjes zomaar een uitbreiding op het script te maken.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

15/03/2017 22:43:17
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
<?php
/**
 * @title          Payment Design
 *
 * @author         Pierre-Henry Soria <[email protected]>
 * @copyright      (c) 2012-2017, Pierre-Henry Soria. All Rights Reserved.
 * @license        GNU General Public License; See PH7.LICENSE.txt and PH7.COPYRIGHT.txt in the root directory.
 * @package        PH7 / App / System / Module / Payment / Inc / Class / Design
 * @version        0.9
 */

namespace PH7;

use PH7\Framework\Mvc\Router\Uri;

class PaymentDesign extends Framework\Core\Core
{
    /**
     * @param object $oMembership The Object Membership Model.
     * @return void
     */

    public function buttonPayPal($oMembership)
    {

        $oPayPal = new PayPal($this->config->values['module.setting']['sandbox.enabled']);

        $oPayPal->param('business', $this->config->values['module.setting']['paypal.email'])
            ->
param('custom', base64_encode($oMembership->groupId . '.' . $oMembership->price)) // Use base64_encode() to discourage curious people
            ->param('amount', $oMembership->price)
            ->
param('item_number', $oMembership->groupId)
            ->
param('item_name', $this->registry->site_name . ' ' . $oMembership->name)
            ->
param('no_note', 1)
            ->
param('no_shipping', 1)
            ->
param('currency_code', $this->config->values['module.setting']['currency'])
            ->
param('tax_cart', $this->config->values['module.setting']['vat_rate'])
            ->
param('return', Uri::get('payment', 'main', 'process', 'paypal'))
            ->
param('rm', 2) // Auto redirection in POST data
            ->param('notify_url',  Uri::get('payment', 'main', 'notification', 'PayPal'))
            ->
param('cancel_return', Uri::get('payment', 'main', 'pay', '?msg=' . t('The payment was aborted. No charge has been taken from your account.'), false));

        echo
        '<form action="', $oPayPal->getUrl(), '" method="post">',
            $oPayPal->generate(),
            '<button class="btn btn-primary btn-lg" type="submit" name="submit">', static::buyTxt($oMembership->name, 'PayPal'), '</button>
        </form>'
;

        unset($oPayPal, $oMembership);
    }


    /**
     * Generates Stripe Payment form thanks the Stripe API.
     *
     * @param object $oMembership The Object Membership Model.
     * @return void
     */

    public function buttonStripe($oMembership)
    {

        $oStripe = new Stripe;

        $oStripe->param('item_number', $oMembership->groupId)
            ->
param('amount', $oMembership->price);

        echo
        '<form action="', $oStripe->getUrl(), '" method="post">',
            $oStripe->generate(),
            '<script
                src="https://checkout.stripe.com/checkout.js" class="stripe-button"
                data-key="'
, $this->config->values['module.setting']['stripe.publishable_key'], '"
                data-name="'
, $this->registry->site_name, '"
                data-description="'
, $oMembership->name, '"
                data-amount="'
, Stripe::getAmount($oMembership->price), '"
                data-currency="'
, $this->config->values['module.setting']['currency'], '"
                data-allow-remember-me="true"
                data-bitcoin="true">
            </script>
        </form>'
;

        unset($oStripe);
    }


    /**
     * @param object $oMembership The Object Membership Model.
     * @return void
     */

    public function button2CheckOut($oMembership)
    {

        $o2CO = new TwoCO($this->config->values['module.setting']['sandbox.enabled']);

        $o2CO->param('sid', $this->config->values['module.setting']['2co.vendor_id'])
            ->
param('id_type', 1)
            ->
param('cart_order_id', $oMembership->groupId)
            ->
param('merchant_order_id', $oMembership->groupId)
            ->
param('c_prod', $oMembership->groupId)
            ->
param('c_price', $oMembership->price)
            ->
param('total', $oMembership->price)
            ->
param('c_name', $this->registry->site_name . ' ' . $oMembership->name)
            ->
param('tco_currency', $this->config->values['module.setting']['currency'])
            ->
param('c_tangible', 'N')
            ->
param('x_receipt_link_url', Uri::get('payment', 'main', 'process', '2co'));

        echo
        '<form action="', $o2CO->getUrl(), '" method="post">',
            $o2CO->generate(),
            '<button class="btn btn-primary btn-lg" type="submit" name="submit">', static::buyTxt($oMembership->name, '2CO'), '</button>
        </form>'
;

        unset($o2CO);
    }


    /**
     * @param object $oMembership The Object Membership Model.
     * @return void
     */

    public function buttonCCBill($oMembership)
    {

    }


    /**
     * Build a "buy message".
     *
     * @param string $sMembershipName Membership name (e.g., Platinum, Silver, ...).
     * @param string $sProvider Provider name (e.g., PayPal, 2CO, ...).
     * @return string
     */

    protected static function buyTxt($sMembershipName, $sProvider)
    {

        return t('Buy %0% with %1%!', $sMembershipName, '<b>' . $sProvider . '</b>');
    }
}

?>


Toevoeging op 15/03/2017 22:45:02:

hier zou ik de code moeten interpelleren in lijn 63


wat vind jij ervan (ik geloof er alvast niet in )na wat jij dus gezegt heb zal het moeilijker zijn
dan gewoon erin zetten


gr
- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 15/03/2017 22:49:00 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.