vraag moeilijk (tedoen )of niet doen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »
Rob migaleddu

rob migaleddu

15/03/2017 21:25:54
Quote Anchor link
op mijn site heb ik intergratie van stripe(betaalmodule voor PayPal)
ik wil eigenlijk oog de module erin van bancomat en ideal van stripe volgens de site van stripe zou hetsimpel zijn
voor dat ik eraan zou beginne jullie mening
(ik zet de link van stripe hier (als het niet mag hoor ik het wel)
https://stripe.com/docs/sources/bancontact


gr
rob
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 20:53:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2017 22:12:19
Quote Anchor link
Het ligt eraan wat je ervaring is. Maar als je weinig van PHP weet, dan zou ik het beter laten doen. En zou ik een topic in het vacature-forum aanraden.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

15/03/2017 22:15:30
Quote Anchor link
ok dan laat ik het voorlopig

thx
gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2017 22:24:24
Quote Anchor link
Het ligt een beetje aan hoe je site is opgebouwd. Maar als dit een bepaalde CMS is, dan is er mogelijk een plugin voor. En anders is het dus maatwerk.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

15/03/2017 22:27:55
Quote Anchor link
er is al een plugin want ik heb stripe er al op
volgens de maker van de script is het gemakelijk maar meer zegt die niet
hij schrijft bv

You will have to do some modification in the code

Some places where the stripe is integrated:
_protected/app/system/modules/payment/
_protected/app/system/modules/payment/inc/class/design/PaymentDesign.php (around line #L65)

Hope that will help you :)


daar moet ik het dus mee doen
ik denk dat het wel zal lukken maar ik ben niet echt heel goed in php

gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2017 22:37:24
Quote Anchor link
Je kan de relevante code delen in dit topic, of je kan een vacataure-topic aanmaken.
Maar ik denk dat er weinig mensen te porren zijn om een heel stappenplan te doorgronden om eventjes zomaar een uitbreiding op het script te maken.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

15/03/2017 22:43:17
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
<?php
/**
 * @title          Payment Design
 *
 * @author         Pierre-Henry Soria <[email protected]>
 * @copyright      (c) 2012-2017, Pierre-Henry Soria. All Rights Reserved.
 * @license        GNU General Public License; See PH7.LICENSE.txt and PH7.COPYRIGHT.txt in the root directory.
 * @package        PH7 / App / System / Module / Payment / Inc / Class / Design
 * @version        0.9
 */

namespace PH7;

use PH7\Framework\Mvc\Router\Uri;

class PaymentDesign extends Framework\Core\Core
{
    /**
     * @param object $oMembership The Object Membership Model.
     * @return void
     */

    public function buttonPayPal($oMembership)
    {

        $oPayPal = new PayPal($this->config->values['module.setting']['sandbox.enabled']);

        $oPayPal->param('business', $this->config->values['module.setting']['paypal.email'])
            ->
param('custom', base64_encode($oMembership->groupId . '.' . $oMembership->price)) // Use base64_encode() to discourage curious people
            ->param('amount', $oMembership->price)
            ->
param('item_number', $oMembership->groupId)
            ->
param('item_name', $this->registry->site_name . ' ' . $oMembership->name)
            ->
param('no_note', 1)
            ->
param('no_shipping', 1)
            ->
param('currency_code', $this->config->values['module.setting']['currency'])
            ->
param('tax_cart', $this->config->values['module.setting']['vat_rate'])
            ->
param('return', Uri::get('payment', 'main', 'process', 'paypal'))
            ->
param('rm', 2) // Auto redirection in POST data
            ->param('notify_url',  Uri::get('payment', 'main', 'notification', 'PayPal'))
            ->
param('cancel_return', Uri::get('payment', 'main', 'pay', '?msg=' . t('The payment was aborted. No charge has been taken from your account.'), false));

        echo
        '<form action="', $oPayPal->getUrl(), '" method="post">',
            $oPayPal->generate(),
            '<button class="btn btn-primary btn-lg" type="submit" name="submit">', static::buyTxt($oMembership->name, 'PayPal'), '</button>
        </form>'
;

        unset($oPayPal, $oMembership);
    }


    /**
     * Generates Stripe Payment form thanks the Stripe API.
     *
     * @param object $oMembership The Object Membership Model.
     * @return void
     */

    public function buttonStripe($oMembership)
    {

        $oStripe = new Stripe;

        $oStripe->param('item_number', $oMembership->groupId)
            ->
param('amount', $oMembership->price);

        echo
        '<form action="', $oStripe->getUrl(), '" method="post">',
            $oStripe->generate(),
            '<script
                src="https://checkout.stripe.com/checkout.js" class="stripe-button"
                data-key="'
, $this->config->values['module.setting']['stripe.publishable_key'], '"
                data-name="'
, $this->registry->site_name, '"
                data-description="'
, $oMembership->name, '"
                data-amount="'
, Stripe::getAmount($oMembership->price), '"
                data-currency="'
, $this->config->values['module.setting']['currency'], '"
                data-allow-remember-me="true"
                data-bitcoin="true">
            </script>
        </form>'
;

        unset($oStripe);
    }


    /**
     * @param object $oMembership The Object Membership Model.
     * @return void
     */

    public function button2CheckOut($oMembership)
    {

        $o2CO = new TwoCO($this->config->values['module.setting']['sandbox.enabled']);

        $o2CO->param('sid', $this->config->values['module.setting']['2co.vendor_id'])
            ->
param('id_type', 1)
            ->
param('cart_order_id', $oMembership->groupId)
            ->
param('merchant_order_id', $oMembership->groupId)
            ->
param('c_prod', $oMembership->groupId)
            ->
param('c_price', $oMembership->price)
            ->
param('total', $oMembership->price)
            ->
param('c_name', $this->registry->site_name . ' ' . $oMembership->name)
            ->
param('tco_currency', $this->config->values['module.setting']['currency'])
            ->
param('c_tangible', 'N')
            ->
param('x_receipt_link_url', Uri::get('payment', 'main', 'process', '2co'));

        echo
        '<form action="', $o2CO->getUrl(), '" method="post">',
            $o2CO->generate(),
            '<button class="btn btn-primary btn-lg" type="submit" name="submit">', static::buyTxt($oMembership->name, '2CO'), '</button>
        </form>'
;

        unset($o2CO);
    }


    /**
     * @param object $oMembership The Object Membership Model.
     * @return void
     */

    public function buttonCCBill($oMembership)
    {

    }


    /**
     * Build a "buy message".
     *
     * @param string $sMembershipName Membership name (e.g., Platinum, Silver, ...).
     * @param string $sProvider Provider name (e.g., PayPal, 2CO, ...).
     * @return string
     */

    protected static function buyTxt($sMembershipName, $sProvider)
    {

        return t('Buy %0% with %1%!', $sMembershipName, '<b>' . $sProvider . '</b>');
    }
}

?>


Toevoeging op 15/03/2017 22:45:02:

hier zou ik de code moeten interpelleren in lijn 63


wat vind jij ervan (ik geloof er alvast niet in )na wat jij dus gezegt heb zal het moeilijker zijn
dan gewoon erin zetten


gr
- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 15/03/2017 22:49:00 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.