[vrijwillig] Dieren aanmeldingsformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Guus Pol

Guus Pol

06/04/2011 22:02:57
Quote Anchor link
Hallo ik wil voor de dierenambulance waar ik bij werk een vraag voor een script stellen hier.
Ik weet wel wat van php en html maar kan zelf weinig scripten.
Soma wel bestaande wat aanpassen en daar houd he wel bij op.

Nu zitten we erg verlegen om een script waar mensen hun verloren beesten in op kunnen geven.
Samen met een fototje.
zoiets als :
http://www.dierenambulancerenkum.nl/
Maar ik weet niet of dat veel werk is.
En wat zoiets zou moeten gaan kosten want veel geld is er uiteraard niet veel.
We krijgen geen subsidie of zo.
En alles draait op vrijwilligers zoals mij.
Ik heb nog wel meer vragen maar eerst de belangrijke dingen maar..
Ik kan wel scripts invoegen enzo dus het hoeft "alleen maar" de scripting te zijn de omlijsting maak ik wel.
Ik hoop dat iemand ons kan helpen hetzij met een opzetje wat ik zelf kan uitbreiden met admin enzo een opgeef script en uitlees script .
Met vriendelijjke groeten Guus Pol
Gewijzigd op 26/05/2011 10:14:43 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:57:05
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

06/04/2011 22:17:55
Quote Anchor link
Ik heb u een PM gestuurd!
 
Bram Boos

Bram Boos

06/04/2011 22:20:17
Quote Anchor link
PM verstuurd!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/04/2011 22:25:30
Quote Anchor link
Een mooi begin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
$mailadres
= "[email protected]";


if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
    $query = "INSERT INTO vermissingen (naam, omschrijving, eigenaar_adres, eigenaar_nummer, eigenaar_mailadres)
                VALUES(
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['omschrijving'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['eigenaar_adres'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['eigenaar_nummer'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['eigenaar_mailadres'])."'
                )"
;
    $result = mysql_query ($query)
    if ($result) {
            echo "Het huisdier is toegevoegd aan de site, en zal door ons gecontroleerd worden.";    
            $subject = "Nieuwe vermissing opgegeven:".$_POST['naam'] ;
            $message = "Er is een nieuwe vermissing opgegeven:".$_POST['naam']."  ".$_POST['omschrijving']." ".$_POST['eigenaar_adres']." ".$_POST['eigenaar_nummer']. " ".$_POST['eigenaar_mailadres'];
            $mail = mail($email, $subject, $message, "From:".$_POST['eigenaar_mailadres']);
            if(!$mail) {
            echo "Helaas, kon de advertentie door een fout aan onze kant niet doorgestuurd worden naar de beheerders. Onze excuses...";
            }
        }
else {
            echo "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error();
        }
        

}
else {
echo '
Naam huisdier: <input name="naam" type="text" value=""> <br />
Omschrijving: <textarea name="omschrijving" rows=5 cols=20 wrap="off"></textarea><br />
Adres: <textarea name="eigenaar_adres" rows=5 cols=20 wrap="off"></textarea><br />
Mailadres: <input name="naam" type="text" value=""> <br />
Telefoonnummer: <input name="naam" type="text" value=""> <br />
'
;
}

?>
Gewijzigd op 06/04/2011 22:25:53 door - Ariën -
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

06/04/2011 23:58:38
Quote Anchor link
Ik ben wel gedesinteresseerd en wil dit best voor een leuk bedrag. Maar ik vroeg me af voor welke dierenambulance dit is? En eventueel deadline en dergelijke?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/04/2011 01:08:01
Quote Anchor link
The Dutch Guy op 06/04/2011 23:58:38:
Ik ben wel gedesinteresseerd en wil dit best voor een leuk bedrag. Maar ik vroeg me af voor welke dierenambulance dit is? En eventueel deadline en dergelijke?


Ik heb hier helaas momenteel zelf geen tijd voor, maar misschien is er iemand hier op het forum die wel wat tijd over heeft en dit op vrijwillige basis zou willen maken. Aangezien het om een goed doel gaat en dergelijke instanties inderdaad vrijwel geen geld hebben, zou ik het een heel mooi gebaar vinden als iemand dit vrijwillig zou willen doen. Aar heeft met zijn bijdrage al een mooie start gemaakt. Hulde aan degene(n) die het afmaakt / afmaken!
Gewijzigd op 07/04/2011 01:09:53 door Ozzie PHP
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/04/2011 06:27:19
Quote Anchor link
Zie mijn PM
 
Bram Boos

Bram Boos

07/04/2011 15:28:50
Quote Anchor link
Aangezien er volgensmij wel meerdere mensen zijn die het willen doen kunnen we het misschien samen maken. Ik bedoel; de een doe de front, de ander de backoffice en de ander een simpele layout...
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

07/04/2011 15:36:42
Quote Anchor link
Dat is op zich niet eens zo een slecht idee.

Edit:

desalniettemin ben ik nog steeds erg nieuwsgierig voor welke dierenambulance dit is
Gewijzigd op 07/04/2011 15:37:48 door Bas IJzelendoorn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2011 15:37:50
Quote Anchor link
Over de layout:
Quote:
Ik kan wel scripts invoegen enzo dus het hoeft "alleen maar" de scripting te zijn de omlijsting maak ik wel.

Dat is dus niet nodig.
Ik heb al een deel van de Frontend gedaan.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

07/04/2011 15:39:17
Quote Anchor link
Het is een aanbod. Het scheelt de TS werk. Maar het is natuurlijk de keuze van de TS wat hij wilt en over hij uberhaupt wel wilt dat er meerdere mensen aan mee werken.
 
Bram Boos

Bram Boos

07/04/2011 15:43:30
Quote Anchor link
Ik ben net als The Dutch Guy benieuwd welke dierenambulance het is voordat ik ergens aan begin. Vrijwilligerswerk vind ik oké maar ik wil wel weten waarvoor...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/04/2011 15:50:02
Quote Anchor link
Heren, goed bezig! Ik ben nu al benieuwd naar het resultaat. Uiteraard is het logisch dat je eerst wil weten om welke dierenambulance het gaat. Ik denk dat de topic starter in ieder geval erg blij gaat zijn met jullie aanbod.
 
Guus Pol

Guus Pol

07/04/2011 16:11:11
Quote Anchor link
Nou mensen hartelijk bedankt alvast ik vind het geweldig dat jullie dit op je willen nemen ik had inderdaad erbij kunnen zetten dat het voor deze is:
http://www.dierenambulancegeldersevallei.nl/
De site is ooit een keer opgezet en daar moet nog steeds voor betaald worden en aangezien we (de dierenambulance) geen geld krijgen en we het moeten hebben van giften donaties en dergelijke ben ik echt blij dat jullie het zo op pakken.

Ik zou het zeer op prijs stellen als het in een geheel zijn.
Ik heb problemen om stukken codes op te zoeken en die te vervangen als jullie begrijp wat ik bedoel.
Verder zal ik eerst mijn pm box op moeten zoeken hier :D
Dan geeft ik zeker antwoord op jullie vragen.

Wat meer informatie we hebben ongeveer zon 60 vrijwilligers die min of meer actief zijn om bijvoorbeeld als chauffeur of bijrijder op te treden.
We vervoeren ook mensen vanuit huis bijvoorbeeld die te oud of slecht ter been zijn en daarom niet met hun beestje naar de dierenarts toe kunnen.
Verder redden we aangereden beesten zoals honden katten egels etc..
Wat op zich heel leuk is om te weten is dat je een soort sociaal werker erbij bent mensen troosten die hun hond hebben moeten laten inslapen of hun poes/ hond door ons toch nog kunnen nadat ze hem kwijt waren al dan niet levend..
Maar ik denk dat dit een beetje off topic gaat.
Ik wil jullie in ieder geval HEEL erg hartelijk bedanken namesn de club ik weet heel zeker dat we er veel aan zullen hebben want ik was hier al heel erg lang naar op zoek.

Met vriendelijke groeten,
Guus
 
Bram Boos

Bram Boos

07/04/2011 16:57:25
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Guus, heb je ook een bepaalde deadline in gedachten??
 
Guus Pol

Guus Pol

07/04/2011 17:09:40
Quote Anchor link
Nee hoor het heeft geen haast ik heb liever een goed systeem dan half af we doen het nu ook zonder maar er kwam vraag naar of dat niet op de site kon..
Aangezien we weinig geld hebben wilde ik het zelf gaan leren maar ik ben bang dat het wel even gaat duren als ik jullie zo bezig ziet overal op de site ;)
Ik heb inmiddels een bestuurlid gesproken en die vond het echt helemaal geweldig wat jullie doen.
 
Bram Boos

Bram Boos

07/04/2011 17:20:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php
$mailadres
= "[email protected]";

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
    {

        $query = "INSERT INTO
                    vermissingen
                    (
                        naam,
                        omschrijving,
                        eigenaar_adres,
                        eigenaar_nummer,
                        eigenaar_mailadres
                    )
                    VALUES
                    (
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['omschrijving'])."',
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['eigenaar_adres'])."',
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['eigenaar_nummer'])."',
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['eigenaar_mailadres'])."'
                    )"
;
        if($res = mysql_query($query))
        {

            $subject = "Nieuwe vermissing opgegeven:".$_POST['naam'] ;
            $message = "Er is een nieuwe vermissing opgegeven:".$_POST['naam']."  ".$_POST['omschrijving']." ".$_POST['eigenaar_adres']." ".$_POST['eigenaar_nummer']. " ".$_POST['eigenaar_mailadres'];
                if(!mail($email, $subject, $message, "From:".$_POST['eigenaar_mailadres']))
                {

                    $error[] = "Helaas, kon de advertentie door een fout aan onze kant niet doorgestuurd worden naar de beheerders. Onze excuses...";
                }
        }

        else
        {
            $error[] = "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error();
        }
    }


if(empty($error) && $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    echo 'Succesvol toegevoegd!';
}

else
{
?>

<label for="dier_naam">Naam huisdier:</label>
    <input name="naam" type="text" /><br />
<label for="soort">Soort huisdier:</label>
    <select name="soort">
        <option value="Hond">Hond</option>
        <option value="Kat">Kat</option>
        <option value="Vogel">Vogel</option>
        <option value="Konijn">Konijn</option>
        <option value="Kip">Kip</option>
    </select><br />
<label for="adres">Adres:</label>
    <input name="adres" type="text" /><br />
<label for="postcode">Postcode + Woonplaats:</label>
    <input name="postcode" type="text" size="4" maxlength="4" /><input name="woonplaats" type="text" size="20" /><br />
<label for="mail">Mailadres:</label>
    <input name="mail" type="text" /><br />
<label for="telefoon">Telefoonnummer:</label>
    <input name="telefoon" type="text" /><br />
<input type="submit" value="Toevoegen" />
<?php
}
?>
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

07/04/2011 19:01:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
    //config
    $mailadres = "[email protected]";
    $dieren = array('kip','hond','kat','paard','konijn','cavia');
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
    {

        $query = "INSERT INTO
                    vermissingen
                    (
                        naam,
                        omschrijving,
                        eigenaar_adres,
                        eigenaar_nummer,
                        eigenaar_mailadres
                    )
                    VALUES
                    (
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['omschrijving'])."',
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['eigenaar_adres'])."',
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['eigenaar_nummer'])."',
                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['eigenaar_mailadres'])."'
                    )"
;
        if($res = mysql_query($query))
        {

            $subject = "Nieuwe vermissing opgegeven: ".$_POST['naam'] ;
            $message = "Er is een nieuwe vermissing opgegeven:".$_POST['naam']."  ".$_POST['omschrijving']." ".$_POST['eigenaar_adres']." ".$_POST['eigenaar_nummer']. " ".$_POST['eigenaar_mailadres'];
                if(!mail($email, $subject, $message, "From:".$_POST['eigenaar_mailadres']))
                {

                    $error[] = "Helaas, kon de advertentie door een fout aan onze kant niet doorgestuurd worden naar de beheerders. Onze excuses...";
                }
        }

        else
        {
            $error[] = "Er is een fout mysql opgetreden: ".mysql_error();
        }

        
        if(empty($error)){
            echo 'Succesvol toegevoegd! Uw dier zal snel gevonden worden!';
        }
else{
            echo '<ul>';
                foreach($error as $errormsg){
                    echo '<li>'.$errormsg.'</li>';
                }

            echo '</ul>';
        }
    }


?>

    <form action="" method="POST">
        <label for="dier_naam">Naam huisdier:</label>
            <input name="naam" type="text" /><br />
        <label for="soort">Soort huisdier:</label>
            <select name="soort">
                <?php
                    foreach($dieren as $dier){
                        echo '<option value="'.$dier.'">'.ucfirst($dier).'</option>';
                    }

                ?>

            </select><br />
        <label for="adres">Adres:</label>
            <input name="adres" type="text" /><br />
        <label for="postcode">Postcode + Woonplaats:</label>
            <input name="postcode" type="text" size="6" maxlength="6" /> <i>(VB: 1234AB)</i> <input name="woonplaats" type="text" size="20" /><br />
        <label for="mail">Mailadres:</label>
            <input name="mail" type="text" /><br />
        <label for="telefoon">Telefoonnummer:</label>
            <input name="telefoon" type="text" /><br />
        <input type="submit" value="Toevoegen" />
    </form>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 07/04/2011 19:07:46 door Joris van Rijn
 
Guus Pol

Guus Pol

07/04/2011 19:06:43
Quote Anchor link
kleinig heidje maar ik kan niet de volledige postcode invoeren alleen de cijfers ;)
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

07/04/2011 19:07:54
Quote Anchor link
Verholpen!
 
Guus Pol

Guus Pol

07/04/2011 19:13:12
Quote Anchor link
zie het ;)
Thanks !
Op zich is dit voor zover ik het kan ontcijferen compleet?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.