[vrijwillig] Hulp gezocht om kruistabel via AJAX interactief te maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- DHU -

- DHU -

25/08/2019 19:18:52
Quote Anchor link
Werkzaamheden: Kruistabel kunnen muteren.
Via de topic https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hulp-gezocht-bij-maken-van-kruistabel/102994/last/ heb ik met behulp van een aantal personen een mooi en overzichterlijk kruistabel weten te realiseren. Een plaatje. Dit kruistabel geeft inzicht welke persoon van een bepaalde afdeling voor welke autorisatierol is geautoriseerd en wie niet.
Echter ik zou graag naar een next level van dit kruistabel willen. Zou deze graag interactief willen hebben. Zodat er met 'n druk op de knop een autoriatierol aan iemand toegekend danwel ingetrokken kan worden. Dit zou met behulp van een AJAX request in combi met jQuery kunnen. Dit is voor mij persoonlijk te hoog gegrepen en kunnen mijn hersencellen niet (meer) aan. Wanneer je denkt dat jij dit zou kunnen en voor me wil bouwen neem dan via een PM contact op. Alvast bedankt.

Functie eisen[/b]: Weet ik niet. Is niet van toepassing volgens mij.

Contractbasis (contract / freelance))en eenmalig klusje

In geval van freelance, noem een budget of richtprijs![/b]: Noem een prijs of tarief. We kunnen kijken of we dan overeen kunnen komen.

Naam / bedrijfsnaam en contact informatie (bijv. een e-mail adres): Contact via een PM. Ik heb geen bedrijf. Dit is een particulier intitatief.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.