[Vrijwillig] Media website( Scripter gezocht)

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

14/10/2010 10:49:35
Anchor link
Codering: PHP, HTML, MYSQL, FLASH
Functie: Scripter,
Bieding: Freelance

Informatie:

Shop: Een systeem waarbij ik zelf items kan toevoegen en verwijderen, Voor bezoeker makkelijk is om iets te bestellen, Formulier krijg van bevestiging van aankoop, Met een database om gegevens bij te houden.

Nieuws: Een nieuwsysteem waar ik een afbeelding aan de rechte kant kan toevoegen, Met nieuws ernaast maar de afbeelding moet wel in een aparte table komen, Voorbeeld kunt u bekijken bij éen van de onderstaande links

Event: Een evenementen systeem, Waarbij ik de optredens (up to date) kan houden, De bezoekers die op de site komen evenmenten kunnen bekijken, hierbij zet ik ook een voorbeeld onderaan bij links.

Muziek Player: Een Muziek Player, Die de nummers afspelen die in de directory zijn geladen, Bij aanklik van de nummer zich automatische afspeelt in de player bij ieder pagina, hoe ik het wil hebben kunt u bekijken bij de onderstaande links.

Video: Een tabel met video's waarbij als ik een video kan toevoegen, Vervolgens op de pagina te zien is waar de bezoekers komen, Één video weergegeven en de andere videos die zijn geupload in de directory, eronder weergeven onder de filmpje die word weergegeven 5 per pagina.

Contact: Dit heb ik zelf al gevonden.

Lycris: Een pagina waar ik lycris kan laten zien aan de bezoekers, dat als ze op de naam klikken van de lyric dat ze op de pagina komen met de tekst erin weergegeven.

Foto's: Fotoalbum 25 fotos per pagina word weergegeven

Shout: Shout systeem hoef niet is al geregeld,

Links voorbeelden:

Www.inb.nu
Www.kabaalrecords.nl

Eigen website:
Www.050musicmakers.com

Contact gegevens:
Dudley Stella
050 Musicmakers
06-30327040
[email protected]
Gewijzigd op 14/10/2010 11:23:28 door
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:28:55
 
- Mark -

- Mark -

14/10/2010 11:08:20
Anchor link
En wat kun je zelf? Of moet iemand de gehele website voor je maken? Een iframe is niet echt meer van deze tijd.
 

14/10/2010 11:14:44
Anchor link
iframe is tegenwoordig bij alle sites zo dus hoezo niet meer van deze tijd, en nee ik kan zelf niet scripten namelijk daarom ben ik hier op php hulp ;)
 
- Mark -

- Mark -

14/10/2010 11:21:03
Anchor link
In je topic titel staat [Vrijwillig] dus je zoekt iemand die gratis een gehele website in elkaar wil zetten? Dan moet je wel heel veel geluk hebben. Ik denk niet dat iemand dat voor je gaat doen. vooral omdat je zelf over geen kennis beschikt. Als je zelf wat kon en je vond iemand met gelijke interesses dan zou het nog kunnen. Ik dacht dat je naar zo'n persoon op zoek was.

Ik weet niet op welke websites jij zit maar iframes zijn oer oud.
Gewijzigd op 14/10/2010 11:25:12 door - Mark -
 
Jos Verra

Jos Verra

14/10/2010 11:21:11
Anchor link
Welk budget is er voor de site gerekend?
 

14/10/2010 11:24:01
Anchor link
Het is vrijwillig!! geen budget ik kan de scripts zelf wel op de site plaatsen maar heb gewoon de codes nodig
 
Jos Verra

Jos Verra

14/10/2010 11:27:27
Anchor link
Je hele website is netjes gezegd zwaar kloten :P
Iframe is inderdaad niet meer van deze tijd en wordt ook zeer afgeraden.
Je zegt dat je alleen de scripts wilt en zelf wel kan plaatsen, maar je
vraagt eigenlijk iemand om voor jou de hele site te maken zodat jij het in het
goede mapje kan gooien...

Vandaar vroeg ik wat het budget was. Omdat NIEMAND een hele site voor jou gaat maken zonder dat die er iets voor zou krijgen.

Kortom ZONDER budget GEEN site
 

14/10/2010 11:28:17
Anchor link
Ik heb al een website ;) alleen de bijhorende de scripts niet
 
Jos Verra

Jos Verra

14/10/2010 11:32:20
Anchor link
Ik heb je website gezien daarom zei ik dat hij zwaar kloten is.
Dat is gewoon een feit zelfs een beginnend programmeur zou het met mij eens zijn.
Aangezien het script wat jij wilt 95% van de website is maakt die persoon dus jou website.
 
Aad B

Aad B

14/10/2010 11:33:36
Anchor link
Dudley Stella op 14/10/2010 11:28:17:
Ik heb al een website ;) alleen de bijhorende de scripts niet
Dit is een zinloze discussie, iemand moet hier (veel) uren insteken en er is geen budget. Het is geen kwestie van even een scriptje in een iframe hangen omdat je al een website hebt. Mijn advies: Ga naar het plaatselijke ROC en bied een stageplaats aan voor een webdeveloper.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/10/2010 11:40:09
Anchor link
wow, kraak hem dan niet zo af.

@ dudley stella, ik zou je wel willen helpen maar natuurlijk besteed k (en vele andere hier) onze tijd liever aan vacatures waar we uitbetaald worden.
 
- Mark -

- Mark -

14/10/2010 11:45:04
Anchor link
:p het ligt er maar net aan wat je onder een website verstaat. Jij hebt een domein naam en webhosting. Ik kan het niet echt een website noemen.

Je bent niet echt rieel bezig. Het is niet iets wat je in een uurtje in elkaar zet. Je bent er wel even mee bezig. Vooral als je het goed wilt doen en daar ga ik wel van uit.

Je hebt nu 2 opties.

1. Je gaat zelf leren scripten. Je kunt hier dan je vragen stellen als je vast zit. Deze site heet phphulp zoals je al eerder zei. Dat wil dus niet zeggen maak het effe voor me A.U.B.

2. Of je zorgt voor budget zodat je het iemand kunt laten maken.

Ik gok dat je het beste voor optie 1 kunt gaan. Gezien je denkwijze schat ik je jong in dus budget verkrijgen is geen optie denk ik. En ook niet de beste keuze want dit ziet eruit als een hobby project. En dan zou ik er niet te veel geld in pompen want je krijgt het er toch niet uit.
 
Jos Verra

Jos Verra

14/10/2010 11:45:13
Anchor link
Hoezo af kraken? Open zijn site maar eens www.050musicmakers.com
 
Aad B

Aad B

14/10/2010 11:47:34
Anchor link
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/public/tmp/sess_04ed846245d0100917ad81829cf1fbeb, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /public/sites/www.050musicmakers.com/modules/releases/libs/include.inc.php on line 2

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /public/sites/www.050musicmakers.com/modules/releases/index.php on line 30

Archief

Warning: Unknown: open(/public/tmp/sess_04ed846245d0100917ad81829cf1fbeb, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/public/tmp) in Unknown on line 0


Gewijzigd op 14/10/2010 11:53:51 door Aad B
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/10/2010 11:53:01
Anchor link
Jos Verra op 14/10/2010 11:45:13:
Hoezo af kraken? Open zijn site maar eens www.050musicmakers.com


Nou en zo een reactie vind ik dan onnodig..
 
Niels K

Niels K

14/10/2010 11:58:13
Anchor link
Lijkt veel op de site van jurrian pirris :)
 
Jos Verra

Jos Verra

14/10/2010 11:59:05
Anchor link
Dit topic is overbodig. Verspilde database records!
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/10/2010 12:09:23
Anchor link
Jos Verra op 14/10/2010 11:59:05:
Dit topic is overbodig. Verspilde database records!


lol
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/10/2010 12:21:15
Anchor link
Mischien begrijp ik je verkeerd TS, maar eigenlijk wil jij (deeltijd) zelfstanding ondernemer worden en geld verdienen maar er zelf NIETS in investeren behalve de tijd die het je heeft gekost om dit topic te maken?

En nee dit is geen afzeikpost maar eigenlijk relatief serieus
Gewijzigd op 14/10/2010 12:21:44 door Jacco Engel
 
Jos Verra

Jos Verra

14/10/2010 12:24:26
Anchor link
Mijn posten waren ook relatief serieus -_-'
 

19/10/2010 14:25:56
Anchor link
waren ze niet
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.