Waardes verdelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »
Jacco Engel

Jacco Engel

22/01/2019 09:24:57
Quote Anchor link
Allereerst, sorry voor de wazige titel, maar kon niets beters bedenken.


Ik heb een string met een variabele lengte tussen de 1 en de 9, die ik split in een losse array (per teken). so far so good.

Vervolgens moeten deze gesplits worden in maximaal 3 groepen waarbij elke groep tenminste 1 waarde bevat. als er maar 2 tekens in de string staan worden het maximaal 2 groepen.

Nu ben ik op zoek naar een manier om alle mogelijke verdeel combinaties te krijgen.

Voorbeeld
string : 1234

Opties :
[123,4]
[12,34]
[1,234]

Voorbeeld 2
string : 123456

Opties :
[123,456]
[12,345,6]
[1,234,56]
[12,34,56]
[12,3,456]
enz. het idee lijkt me duidelijk (nee bovenstaand zijn niet alle mogelijke combinaties, ben ik me van bewust.

De volgorde hoeft niet te veranderen, en in de daadwerkelijke code zijn het binaire getallen, maar heb nu even 1 t/m 9 gebruikt voor de duidelijkheid.

Hopelijk heeft iemand een suggestie want kan even niets bedenken

Mvg,
Jacco
Gewijzigd op 22/01/2019 09:25:16 door Jacco Engel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:45:13
 
Johan M

Johan M

22/01/2019 10:22:25
Quote Anchor link
Heb je hier misschien iets aan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

$string
= "654321";

for ($i = 1; $i < strlen($string); $i++) {
    $restult[] = substr($string, 0, $i) . ',' . substr($string, $i);
}


echo '<pre>';
var_dump($restult);

/*

array(5) {
  [0]=>
  string(7) "6,54321"
  [1]=>
  string(7) "65,4321"
  [2]=>
  string(7) "654,321"
  [3]=>
  string(7) "6543,21"
  [4]=>
  string(7) "65432,1"
}

*/


?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

22/01/2019 10:25:07
Quote Anchor link
Sorry, was 1 specificatie vergeten, een groep mag niet meer dan 3 waarden bevatten. Excuus :)

En ja dat is mogelijk wel een begin, maar verder dan dat ben ik niet gekomen :). Ik ga er nog verder over nadenken, verdere input zou gewardeerd worden :),

Maar dank je wel voor het meedenken
Gewijzigd op 23/01/2019 12:42:31 door Jacco Engel
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/01/2019 17:30:27
Quote Anchor link
Waarrrrrrrrrrrrrr heb je dit voor nodig.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 08:38:12
Quote Anchor link
Mn werk, meer kan ik er niet over roepen helaas :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 10:09:21
Quote Anchor link
Nu ja, je hebt zelf al min of meer een spec he. Die kun je gebruiken om randvoorwaarden te programmeren.

Je hebt een lengte: minimaal 1, maximaal 9.
Je hebt het maximaal aantal groepen, afhankelijk van lengte: 1 (lengte 1), 2 (lengte 2), 3 (lengte 3-9).
Je hebt de maximale lengte van een groep, mogelijk beperkt door de lengte van de invoer: 1 (lengte 1), 2 (lengte 2), 3 (lengte 3-9).

De laatste twee zaken impliceren elkaar min of meer.

Waar je eigenlijk naar op zoek bent zijn "lengtecombinaties". Invoer ter lengte 1 heeft maar één combinatie: 1. Invoer ter lengte 2 heeft meerdere combinaties:
11
2

Invoer ter lengte 3 heeft meerdere combinaties:
111
12
21
3

Invoer ter lengte 4 heeft meerdere combinaties:
112 (max 3 groepen restrictie)
121
13
211
22
31

Deze kun je lexicografish ordenen.

Aangezien je invoer maximum lengte 9 heeft en groepen niet groter dan 3 zijn zullen de combinaties dus altijd tussen 1 en 333 liggen. De cijfersom dient dan hetzelfde te zijn als de lengte van de invoer. Deze combinaties zou je dus eenmalig kunnen berekenen op deze manier.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
for ($i=1; $i < 10; $i++) {
    ?>
<h2>combinations for length <?php echo $i; ?></h2><?php
    $combinations
= array(); // to filter out doubles
    for ($j=1; $j < 334; $j++) {
        // note: 0 is allowed, the 0 just needs to be filtered out afterwards
        // note: second part is expensive, but is only executed if first part is true due to lazy evaluation

        if (array_sum(str_split($j)) == $i && preg_match('#^[0-3]*$#', $j) === 1) {
            // strip zeroes
            $match = str_replace('0', '', $j);
            // store as key so duplicates are removed
            $combinations[$match] = true;
        }
    }

    ?>
<ul><?php
        foreach (array_keys($combinations) as $v) {
            ?>
<li><?php echo $v; ?></li><?php
        }
    ?>
</ul><?php
}
?>

De rest lijkt mij makkelijk als je deze combinaties hebt?

En sinds het je werk betreft - had je hier niet zelf uit kunnen/moeten komen? :p
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 10:14:23
Quote Anchor link
Thomas, jij loopt op je werk/opleiding nooit tegen iets aan waar je even geen oplossing voor ziet ;)?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 10:22:27
Quote Anchor link
Continu, maar ik start meestal met een soort van strategie en/of probeer iets abstracts concreet te maken en gaandeweg door gewoon eerst wat testjes in klad uit te voeren kom je vaak al een heel eind.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 10:33:49
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/01/2019 10:22:27:
Continu, maar ik start meestal met een soort van strategie en/of probeer iets abstracts concreet te maken en gaandeweg door gewoon eerst wat testjes in klad uit te voeren kom je vaak al een heel eind.


En je denkt dat ik dat niet gedaan heb :)? Verder intressante dicussie maar niet voor dit topic
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 11:58:52
Quote Anchor link
Is hiermee je vraag beantwoord dan?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/01/2019 11:59:54
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/01/2019 10:09:21:
En sinds het je werk betreft - had je hier niet zelf uit kunnen/moeten komen? :p

Als de vraag was geweest "hoe include ik een bestand" dan had ik je zowaar gelijk gegeven, maar ook jij ziet toch dat dit een wat complexer gevalletje is?

Misschien is het voor jou gesneden koek, maar dat wil niet zeggen dat het dat voor iemand anders ook is. Iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en interessegebieden. Van de zijlijn roepen dat iemand 'iets had moeten weten' omdat het z'n werk is (hoe onschuldig wellicht bedoeld ook) komt een beetje betweterig over en bovendien doe je daarmee iemands kwaliteiten tekort. Het voegt mijns inziens weinig toe. Ik ken je inmiddels langer en daardoor weet ik dat je het niet verkeerd bedoelt, maar zeggen dat iemand z'n werk niet goed doet (zo komt het nu een beetje over) is niet echt heel tof ;)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 12:30:56
Quote Anchor link
"Het is voor mijn werk" en het vervolgens op een forum gooien. Ik krijg niet betaald voor mijn denkwerk, hij waarschijnlijk wel?

Ik kan natuurlijk niet zien hoeveel tijd hier tussen zat (moment van bedenken/realisatie dilemma/plaatsen topic), maar er zijn waarschijnlijk toch ook wel wat collega's? Weet ook niet voor wat voor bureau hij werkt, in welke capaciteit, en voor hoe lang.

Maar weet niet hoe dit verder staat naar anderen toe.

TS geeft hier ook verder niets over aan. Vandaar mijn vraag. Niet neerbuigend bedoeld, maar meer met enige verwondering. Als je ergens op kantoor zit dan gooi je het meestal eerst intern in de groep voordat je een openbare bron gaat bevragen/raadplegen lijkt mij zo?
Gewijzigd op 23/01/2019 12:32:35 door Thomas van den Heuvel
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 12:32:29
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/01/2019 11:58:52:
Is hiermee je vraag beantwoord dan?


Genoeg om voor nu mee door te kunnen, dank je wel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/01/2019 12:39:58
Quote Anchor link
@Thomas

Dat kan dat je het intern bespreekt, maar misschien werkt ie wel in z'n eentje. Wie zal het zeggen. Verder ook niet echt relevant lijkt me. Iedereen staat vrij om een openbare bron te raadplegen. Niemand weet alles.

>> Ik krijg niet betaald voor mijn denkwerk, hij waarschijnlijk wel?

Niemand op het forum krijgt betaald voor z'n denkwerk. Dat is ook niet de insteek van dit forum :)

Anyhow ... genoeg geluld. Jacco kan weer vooruit.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 12:41:13
Quote Anchor link
Quote:
"Het is voor mijn werk" en het vervolgens op een forum gooien. Ik krijg niet betaald voor mijn denkwerk, hij waarschijnlijk wel?

Dus hieruit mag ik concluderen dat jij van mening bent dat hier alleen vragen thuis horen van mensen die in een hobby project ergens tegenaan lopen?
(even recent voorbeeld)
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/wat-is-slim/102700/last/

Deze persoon wil uiteindelijk een site voor haar bedrijf opzetten? Moeten we die dan ook niet meer helpen? Die gaat er per slot van rekening uiteindelijk (hoop ik iig :P) ook geld mee verdienen

Quote:
Ik kan natuurlijk niet zien hoeveel tijd hier tussen zat (moment van bedenken/realisatie dilemma/plaatsen topic), maar er zijn waarschijnlijk toch ook wel wat collega's? Weet ook niet voor wat voor bureau hij werkt, in welke capaciteit, en voor hoe lang.


Correct, dus vraag dat in plaats van er aannames over te doen.

Quote:
Maar weet niet hoe dit verder staat naar anderen toe.


Niet veel beroerder dan de "Maak mn schoolwerk voor me" topics die ik af en toe voorbij zie komen. (imho)

Quote:
TS geeft hier ook verder niets over aan. Vandaar mijn vraag. Niet neerbuigend bedoeld, maar meer met enige verwondering. Als je ergens op kantoor zit dan gooi je het meestal eerst intern in de groep voordat je een openbare bron gaat bevragen/raadplegen lijkt mij zo?


En wat in mijn hele verhaal heeft je de indruk gegeven dat dit niet het geval is?

Jou hele manier van antwoorden is gebaseerd op verschrikkelijk veel aannames, en ik hoop alleen maar dat je er iets minder doet als je daadwerkelijk een project moet ontwikkelen.

Verder vind ik het wel intressant om deze discussie te voeren, maar mn probleem is verholpen, dus mik hem dan even naar de koffiehoek :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 12:53:04
Quote Anchor link
Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Dus hieruit mag ik concluderen dat jij van mening bent dat hier alleen vragen thuis horen van mensen die in een hobby project ergens tegenaan lopen?

Nee, maar als je ergens in een professionele capaciteit zit, dan zijn er waarschijnlijk wel enige verwachtingen.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
(even recent voorbeeld)
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/wat-is-slim/102700/last/

Deze persoon wil uiteindelijk een site voor haar bedrijf opzetten? Moeten we die dan ook niet meer helpen? Die gaat er per slot van rekening uiteindelijk (hoop ik iig :P) ook geld mee verdienen

Deze site heeft vaak de gewoonte om vragenstellers te "bedienen" en ze op die manier ter wille te zijn. Terwijl dat lang niet altijd het "beste" advies is wat gegeven kan worden. Soms is de conclusie gewoon dat men ergens externe expertise moet zoeken/inhuren in plaats van dat men zelf allerlei dingen gaat kleien.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Correct, dus vraag dat in plaats van er aannames over te doen.

Daar heb ik al min of meer op gezinspeeld, maar je laat er nog steeds niets over los.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Niet veel beroerder dan de "Maak mn schoolwerk voor me" topics die ik af en toe voorbij zie komen. (imho)

Het feit dat jij het blijkbaar geen probleem vindt om je tot dit zelfde niveau te verlagen zegt een hoop.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
En wat in mijn hele verhaal heeft je de indruk gegeven dat dit niet het geval is?

Dit is mij eigenlijk nog steeds niet duidelijk. En je lijkt ook haast onwillig om hier informatie over te geven.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Jou hele manier van antwoorden is gebaseerd op verschrikkelijk veel aannames, en ik hoop alleen maar dat je er iets minder doet als je daadwerkelijk een project moet ontwikkelen.

Als je deze hele discussie had willen vermijden had je natuurlijk ook wat meer context kunnen verschaffen.
Gewijzigd op 23/01/2019 12:55:04 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.