wachtwoord opvragen pagin werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »
Fabian webstars

Fabian webstars

11/07/2015 20:05:21
Quote Anchor link
dit script is om een nieuw ww op te vragen, als je je email invult krijg je een nieuw ww opgestuurd. Heb echt super veel geprobeerd, maar het wil steeds niet lukken
Weet iemand wat ik fout doe?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php
include('config.php');

$Error = false;
$Message = array();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(empty($_POST['email']))
    {

        $Message[] = 'Vul een email adres in.';
        $Error = true;
    }

    
    if(preg_match( $_POST['email']))
    {

        $Message[] = 'Vul een geldig email adres in.';
        $Error = true;
    }

    
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $Query =
        "
            SELECT id, email
            FROM users
            WHERE email = '"
.mysql_real_escape_string(trim($_POST['email']))."'
        "
;
        
        $Result = mysql_query($Query);
        
        if(!$Result)
        {

            $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();
        }

        else
        {
            if(mysql_num_rows($Result) == 0)
            {

                $Message[] = 'Dit email adres komt niet voor in onze database.';
            }

            else
            {
                $Row = mysql_fetch_assoc($Result);
                
                $Nieuw_ww = mt_srand((double)microtime()*100000);
                                
                while(strlen($Nieuw_ww) <= 6)
                {

                    $i = chr(mt_rand(0,255));
                                                              
                    if(preg_match('/^[a-z0-9]$/', $i))
                    {

                        $Nieuw_ww = $Nieuw_ww.$i;
                    }
                }

                
                $Query = "
                    UPDATE users
                    SET password = '"
.sha1($Nieuw_ww)."'
                    WHERE id = '"
.intval($Row['id'])."'
                "
;
                
                $Result = mysql_query($Query);
                
                if($Result)
                {

                    $Receiver       = $Row['email'];
                    $Subject        = 'Wachtwoord Reset';
                    $Headers        = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
                                      'Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1' . "\r\n" .
                                      'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
                                      'X-Priority: 1' . "\r\n" .
                    $Mail            = '<h3>Wachtwoord Reset</h3>
<p>Beste '
.$Row['email'].',</p>
<p>U nieuwe wachtwoord: '
.$Nieuw_ww.'<br/>
Werkt het nieuwe wachtwoord niet? Neem dan zo snel mogelijk contact op (http://web-stars.nl/contact.php). <br />
Is deze mail niet van u afkomstig, negeer deze mail en meldt het bij web-stars!</p>
<p>Met vriendelijke groet,</p>
<p>Web-stars!</p>'
;
?>

<script type="text/javascript">
    function myFunction() {
        window.open('http://gmail.com');
    }
</script>
<?php
                }
                else
                {
        
$Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();


                }
            }
        }
    }
}

?>


                        <?php
include('header.php')
?>
        

<div class="header"></div>      

<div class="container">
<h2>Nieuw wachtwoord opvragen</h2>
<?PHP

# Kijken of er berichten zijn
if(!empty($Message))
{

    # Berichten laten zien
    foreach($Message as $Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


?>
                  
</script>
          <div class="col-md-3">
<form id="form1" name="form1" method="post" onsubmit="myFunction();">
    <div class="form-group">
        <label for="email">E-mailadres</label>
        <input type="email" name="email" class="form-control" id="email">
    </div>

    <input type="submit" value="verzenden" class="btn btn-primary" />
</form></div>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 08:16:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 20:08:24
Quote Anchor link
Misschien handig om te vertellen wat er niet aan lukt, en wat er nu wel gebeurt?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

11/07/2015 20:11:52
Quote Anchor link
der gebeurd niks als ik een goed emailadres invul
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 20:19:09
Quote Anchor link
Je opent nu gmail in je <form>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/07/2015 20:49:30
Quote Anchor link
Error reporting aan staan?

Klopt regel 15 wel?

Sha1 is volgens mij niet echt een veilige manier om wachtwoord te beveiligen.

Stop met mysql. Stap over op mysqli of pdo.
Gewijzigd op 11/07/2015 20:52:15 door Obelix Idefix
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/07/2015 22:40:05
Quote Anchor link
Dus als ik iemand zijn wachtwoord mailadres weet kan ik deze resetten? Cool.

En ja, je verstuurt nergens het e-mailbericht...
Gewijzigd op 12/07/2015 11:11:20 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 23:07:04
Quote Anchor link
Je bedoelt het mailadres.. ;-)

Daarom is het raadzaam om de gebruiker via mail een linkje te geven met zijn nieuwe wachtwoord. Of nog veiliger: Een tijdelijke link die na aanklikken snel verloopt waar je een nieuw wachtwoord zelf kan invoeren.
Gewijzigd op 11/07/2015 23:08:50 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

12/07/2015 10:26:06
Quote Anchor link
aar goed idee!
Obelix, error reporting, helemaal vergeten tnx.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.