wachtwoord opvragen pagin werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Fabian webstars

Fabian webstars

11/07/2015 20:05:21
Quote Anchor link
dit script is om een nieuw ww op te vragen, als je je email invult krijg je een nieuw ww opgestuurd. Heb echt super veel geprobeerd, maar het wil steeds niet lukken
Weet iemand wat ik fout doe?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php
include('config.php');

$Error = false;
$Message = array();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(empty($_POST['email']))
    {

        $Message[] = 'Vul een email adres in.';
        $Error = true;
    }

    
    if(preg_match( $_POST['email']))
    {

        $Message[] = 'Vul een geldig email adres in.';
        $Error = true;
    }

    
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $Query =
        "
            SELECT id, email
            FROM users
            WHERE email = '"
.mysql_real_escape_string(trim($_POST['email']))."'
        "
;
        
        $Result = mysql_query($Query);
        
        if(!$Result)
        {

            $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();
        }

        else
        {
            if(mysql_num_rows($Result) == 0)
            {

                $Message[] = 'Dit email adres komt niet voor in onze database.';
            }

            else
            {
                $Row = mysql_fetch_assoc($Result);
                
                $Nieuw_ww = mt_srand((double)microtime()*100000);
                                
                while(strlen($Nieuw_ww) <= 6)
                {

                    $i = chr(mt_rand(0,255));
                                                              
                    if(preg_match('/^[a-z0-9]$/', $i))
                    {

                        $Nieuw_ww = $Nieuw_ww.$i;
                    }
                }

                
                $Query = "
                    UPDATE users
                    SET password = '"
.sha1($Nieuw_ww)."'
                    WHERE id = '"
.intval($Row['id'])."'
                "
;
                
                $Result = mysql_query($Query);
                
                if($Result)
                {

                    $Receiver       = $Row['email'];
                    $Subject        = 'Wachtwoord Reset';
                    $Headers        = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
                                      'Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1' . "\r\n" .
                                      'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
                                      'X-Priority: 1' . "\r\n" .
                    $Mail            = '<h3>Wachtwoord Reset</h3>
<p>Beste '
.$Row['email'].',</p>
<p>U nieuwe wachtwoord: '
.$Nieuw_ww.'<br/>
Werkt het nieuwe wachtwoord niet? Neem dan zo snel mogelijk contact op (http://web-stars.nl/contact.php). <br />
Is deze mail niet van u afkomstig, negeer deze mail en meldt het bij web-stars!</p>
<p>Met vriendelijke groet,</p>
<p>Web-stars!</p>'
;
?>

<script type="text/javascript">
    function myFunction() {
        window.open('http://gmail.com');
    }
</script>
<?php
                }
                else
                {
        
$Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();


                }
            }
        }
    }
}

?>


                        <?php
include('header.php')
?>
        

<div class="header"></div>      

<div class="container">
<h2>Nieuw wachtwoord opvragen</h2>
<?PHP

# Kijken of er berichten zijn
if(!empty($Message))
{

    # Berichten laten zien
    foreach($Message as $Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


?>
                  
</script>
          <div class="col-md-3">
<form id="form1" name="form1" method="post" onsubmit="myFunction();">
    <div class="form-group">
        <label for="email">E-mailadres</label>
        <input type="email" name="email" class="form-control" id="email">
    </div>

    <input type="submit" value="verzenden" class="btn btn-primary" />
</form></div>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:36:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 20:08:24
Quote Anchor link
Misschien handig om te vertellen wat er niet aan lukt, en wat er nu wel gebeurt?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

11/07/2015 20:11:52
Quote Anchor link
der gebeurd niks als ik een goed emailadres invul
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 20:19:09
Quote Anchor link
Je opent nu gmail in je <form>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/07/2015 20:49:30
Quote Anchor link
Error reporting aan staan?

Klopt regel 15 wel?

Sha1 is volgens mij niet echt een veilige manier om wachtwoord te beveiligen.

Stop met mysql. Stap over op mysqli of pdo.
Gewijzigd op 11/07/2015 20:52:15 door Obelix Idefix
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/07/2015 22:40:05
Quote Anchor link
Dus als ik iemand zijn wachtwoord mailadres weet kan ik deze resetten? Cool.

En ja, je verstuurt nergens het e-mailbericht...
Gewijzigd op 12/07/2015 11:11:20 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 23:07:04
Quote Anchor link
Je bedoelt het mailadres.. ;-)

Daarom is het raadzaam om de gebruiker via mail een linkje te geven met zijn nieuwe wachtwoord. Of nog veiliger: Een tijdelijke link die na aanklikken snel verloopt waar je een nieuw wachtwoord zelf kan invoeren.
Gewijzigd op 11/07/2015 23:08:50 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

12/07/2015 10:26:06
Quote Anchor link
aar goed idee!
Obelix, error reporting, helemaal vergeten tnx.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.