wachtwoord opvragen pagin werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Fabian webstars

Fabian webstars

11/07/2015 20:05:21
Quote Anchor link
dit script is om een nieuw ww op te vragen, als je je email invult krijg je een nieuw ww opgestuurd. Heb echt super veel geprobeerd, maar het wil steeds niet lukken
Weet iemand wat ik fout doe?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php
include('config.php');

$Error = false;
$Message = array();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(empty($_POST['email']))
    {

        $Message[] = 'Vul een email adres in.';
        $Error = true;
    }

    
    if(preg_match( $_POST['email']))
    {

        $Message[] = 'Vul een geldig email adres in.';
        $Error = true;
    }

    
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $Query =
        "
            SELECT id, email
            FROM users
            WHERE email = '"
.mysql_real_escape_string(trim($_POST['email']))."'
        "
;
        
        $Result = mysql_query($Query);
        
        if(!$Result)
        {

            $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();
        }

        else
        {
            if(mysql_num_rows($Result) == 0)
            {

                $Message[] = 'Dit email adres komt niet voor in onze database.';
            }

            else
            {
                $Row = mysql_fetch_assoc($Result);
                
                $Nieuw_ww = mt_srand((double)microtime()*100000);
                                
                while(strlen($Nieuw_ww) <= 6)
                {

                    $i = chr(mt_rand(0,255));
                                                              
                    if(preg_match('/^[a-z0-9]$/', $i))
                    {

                        $Nieuw_ww = $Nieuw_ww.$i;
                    }
                }

                
                $Query = "
                    UPDATE users
                    SET password = '"
.sha1($Nieuw_ww)."'
                    WHERE id = '"
.intval($Row['id'])."'
                "
;
                
                $Result = mysql_query($Query);
                
                if($Result)
                {

                    $Receiver       = $Row['email'];
                    $Subject        = 'Wachtwoord Reset';
                    $Headers        = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
                                      'Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1' . "\r\n" .
                                      'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
                                      'X-Priority: 1' . "\r\n" .
                    $Mail            = '<h3>Wachtwoord Reset</h3>
<p>Beste '
.$Row['email'].',</p>
<p>U nieuwe wachtwoord: '
.$Nieuw_ww.'<br/>
Werkt het nieuwe wachtwoord niet? Neem dan zo snel mogelijk contact op (http://web-stars.nl/contact.php). <br />
Is deze mail niet van u afkomstig, negeer deze mail en meldt het bij web-stars!</p>
<p>Met vriendelijke groet,</p>
<p>Web-stars!</p>'
;
?>

<script type="text/javascript">
    function myFunction() {
        window.open('http://gmail.com');
    }
</script>
<?php
                }
                else
                {
        
$Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();


                }
            }
        }
    }
}

?>


                        <?php
include('header.php')
?>
        

<div class="header"></div>      

<div class="container">
<h2>Nieuw wachtwoord opvragen</h2>
<?PHP

# Kijken of er berichten zijn
if(!empty($Message))
{

    # Berichten laten zien
    foreach($Message as $Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


?>
                  
</script>
          <div class="col-md-3">
<form id="form1" name="form1" method="post" onsubmit="myFunction();">
    <div class="form-group">
        <label for="email">E-mailadres</label>
        <input type="email" name="email" class="form-control" id="email">
    </div>

    <input type="submit" value="verzenden" class="btn btn-primary" />
</form></div>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 22:50:08
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 20:08:24
Quote Anchor link
Misschien handig om te vertellen wat er niet aan lukt, en wat er nu wel gebeurt?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

11/07/2015 20:11:52
Quote Anchor link
der gebeurd niks als ik een goed emailadres invul
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 20:19:09
Quote Anchor link
Je opent nu gmail in je <form>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/07/2015 20:49:30
Quote Anchor link
Error reporting aan staan?

Klopt regel 15 wel?

Sha1 is volgens mij niet echt een veilige manier om wachtwoord te beveiligen.

Stop met mysql. Stap over op mysqli of pdo.
Gewijzigd op 11/07/2015 20:52:15 door Obelix Idefix
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/07/2015 22:40:05
Quote Anchor link
Dus als ik iemand zijn wachtwoord mailadres weet kan ik deze resetten? Cool.

En ja, je verstuurt nergens het e-mailbericht...
Gewijzigd op 12/07/2015 11:11:20 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 23:07:04
Quote Anchor link
Je bedoelt het mailadres.. ;-)

Daarom is het raadzaam om de gebruiker via mail een linkje te geven met zijn nieuwe wachtwoord. Of nog veiliger: Een tijdelijke link die na aanklikken snel verloopt waar je een nieuw wachtwoord zelf kan invoeren.
Gewijzigd op 11/07/2015 23:08:50 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

12/07/2015 10:26:06
Quote Anchor link
aar goed idee!
Obelix, error reporting, helemaal vergeten tnx.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.