wachtwoord veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Jesse

Jesse

15/05/2005 11:57:00
Quote Anchor link
ik heb een inlogscript op phphulp overgenomen en erg veranderd. Als je account dan aanmaakt krijg je een wachtwoord toegestuurd. Dit werkt allemaal perfect maar nu wil ik dat je ook je wachtwoord kunt veranderen als je ingelogd bent. Hoe maak ik dit? Dit inlog script heb ik overgenomen: http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/91/
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:31:18
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/05/2005 14:03:00
Quote Anchor link
Oud wachtwoord controleren, nieuwe wachtwoorden controleren of ze gelijk zijn aan elkaar... tabel updaten...
 
Jesse

Jesse

15/05/2005 14:20:00
Quote Anchor link
Maar het is zonder Mysql...

Edit: Kun je ff een klein scriptje posten?
Gewijzigd op 15/05/2005 14:20:00 door Jesse
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/05/2005 14:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?
include('check.php');
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 {

 if(empty($_POST['login_name']) OR empty($_POST['pass']) OR empty($_POST['pass2']))
  {

  exit("<h1>Error</h1>\n<p>You did not fill in all required fields!</p>\n");
  }

 else
  {
  $username = addslashes(htmlspecialchars($_POST['login_name']));

if($_POST['pass'] == $_POST['pass2'])
{

  $password = $_POST['pass'];
}

else
{
exit("<h1>Error</h1>\n<p>Password check failed!</p>\n");
}

  $email = $_POST['email'];
  if(file_exists('members/' . $username . '.php'))
   {

   exit("<h1>Error</h1>\n<p>Username already in use!</p>\n");
   }

  else
   {
   include('config.php');
  
   $onderwerp = "Registration at " . $website;
  
   $bericht = "
Welcome to "
. $website . "\n\nPlease keep this email for your records. Your account information is as follows:\n\n----------------------------\nUsername: " . $username . "\nPassword: " . $password . "\n----------------------------\n\nThank you for registering.";
  
   mail($email, $onderwerp, $bericht, "From: " . $afzender . "\nX-Mailer: PHP/" . phpversion(), "-f " . $afzender);
  
   $handle = fopen('members/' . $username . '.php','w');
   fwrite($handle, "<?\n \$password = \"" . md5($password) . "\";\n \$email = \"" . $email . "\";\n ? >");
   fclose($handle);
  
   echo "<h1>Succes</h1>\n<p>Please check your email for your password!</p>\n";
   }
  }
 }

else
 {
? >

<
form method="POST" action="<? echo $_SERVER['PHP_SELF']; ? >">

<
h1>Create account</h1>
<
p>Username:<br><input type="text" name="login_name" maxlength="20"></p>
<
p>Wachtwoord:<br><input type="text" name="pass"></p>
<
p>Wachtwoord (controle):<br><input type="text" name="pass2"></p>
<
p><input type="submit" name="submit" value="Register"></p>

<
/form>

[
code]<?
 }
? >

?>


Zoiets...

[b]Niet vergeten de spaties tussen alle < ? en ? > weg te halen...[/b]

Edit: Ik heb gewoon de registratie pagina beetje aangepast. Dus er zullen nog wat foutjes in zitten qua text en misschien ergens een variabele...

De email die verstuurd wordt moet je nog aapassen zodat er vermeld wordt dat het wachtwoord gewijzigd is...
Gewijzigd op 15/05/2005 14:50:00 door Willem Jan Z
 
Jesse

Jesse

15/05/2005 17:53:00
Quote Anchor link
Bedankt ik zal het aanpassen en gebruiken ;)

Edit:

Trouwens je hebt een grote fout gemaakt!
Je hebt include('check.php'); erin gezet dat hoort er niet in want je moet die pagina niet beveiligen.

Edit2 : maar dat maakt niet uit ik heb dat er al uitgevist.
Super bedankt zo wou ik het:)
Nog 1 foutje... Als je nu je wachtwoord invoerd kun je dat wachtwoord wat je invoerd zien. Hoe verander ik dat?

Nog een edit:

Het is wel een goed script maar niet wat ik wou.
Ik wou het oude script houden maar dan. Als ze dan met het wachtwoord inlogden, dat ze dan een optie hadden als, Wachtwoord veranderen. Maar dit script is ook goed... ( alleen als de mensen hun wachtwoord willen veranderen dan lukt dat nog niet dus dat wou ik er graag bij hebben)
Gewijzigd op 15/05/2005 18:26:00 door Jesse
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2005 18:30:00
Quote Anchor link
type="text" moet type="password" worden.
 

15/05/2005 20:08:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/reddice/public_html/register.php on line 80

iemand een oplossing? :(
waarom zou ik dit commando niet mogen gebruiken?
 
Alfred -

Alfred -

15/05/2005 20:13:00
Quote Anchor link
Omdat je query ongeldig is? :)
 

15/05/2005 20:13:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
  $query
= "selection email from members where username = '" . $username . "'";
  $result = mysql_query($query);

  if (mysql_num_rows($result) >= 1)
   {

   exit("<h1>Error</h1>\n<p>Username already in use!</p>\n");  
   }

  else
   {
// pagina
}
?>


dan geeft ie deze fout;

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/reddice/public_html/register.php on line 80
 

15/05/2005 20:14:00
Quote Anchor link
doh, ik ben echt dom soms
:/
al opgelost
 
Jesse

Jesse

16/05/2005 15:25:00
Quote Anchor link
Hallo, bedankt voor het script maar ik mis nog 1 ding kun je er nog inzetten dat je je email moet invullen en dat die daarna toegezend wordt?
Want nu stuurd hij hem namelijk naar mijn eigen email en dat hoort niet... ( dus verandert het aub voor me ) :)
 
Jesse

Jesse

16/05/2005 16:41:00
Quote Anchor link
Niemand die me kan helpen?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/05/2005 17:36:00
Quote Anchor link
tuurlijk, maar ik ga niet alles voor je doen...

En naar mijn mening moet die check er wel in!
Je moet toch zeker ingelogd zijn om je wachtwoord te wijzigen!
Lijkt me niet echt veilig anders...

Dan moet je dat emailadres uit het tekstbastandje lezen...
Tip: epxlode op spatie... array['2'] is dan email... Moet je zelf uitzoeken hoe het zit.... Beetje leren kan geen kwaad
 
Jesse

Jesse

16/05/2005 17:49:00
Quote Anchor link
Trouwens het is niet eens een script om je wachtwoord te veranderen, maar om te registreren.
Dus...

Edit:

Als je je pass moet veranderen dan moet die check erin ja maar als je wilt registreren niet PS. Jij hoeft het niet te doen, mag ook iemand anders.
Gewijzigd op 16/05/2005 17:50:00 door Jesse
 
Jesse

Jesse

18/05/2005 19:28:00
Quote Anchor link
iemand nog wat te zeggen?? ( op mijn vraag )
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

18/05/2005 19:31:00
Quote Anchor link
Jesse:
ik heb een inlogscript op phphulp overgenomen en erg veranderd.


Ja, maak zelf een inlog script :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.