wachtwoord veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »
Jesse

Jesse

15/05/2005 11:57:00
Quote Anchor link
ik heb een inlogscript op phphulp overgenomen en erg veranderd. Als je account dan aanmaakt krijg je een wachtwoord toegestuurd. Dit werkt allemaal perfect maar nu wil ik dat je ook je wachtwoord kunt veranderen als je ingelogd bent. Hoe maak ik dit? Dit inlog script heb ik overgenomen: http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/91/
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 19:36:13
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/05/2005 14:03:00
Quote Anchor link
Oud wachtwoord controleren, nieuwe wachtwoorden controleren of ze gelijk zijn aan elkaar... tabel updaten...
 
Jesse

Jesse

15/05/2005 14:20:00
Quote Anchor link
Maar het is zonder Mysql...

Edit: Kun je ff een klein scriptje posten?
Gewijzigd op 15/05/2005 14:20:00 door Jesse
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/05/2005 14:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?
include('check.php');
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 {

 if(empty($_POST['login_name']) OR empty($_POST['pass']) OR empty($_POST['pass2']))
  {

  exit("<h1>Error</h1>\n<p>You did not fill in all required fields!</p>\n");
  }

 else
  {
  $username = addslashes(htmlspecialchars($_POST['login_name']));

if($_POST['pass'] == $_POST['pass2'])
{

  $password = $_POST['pass'];
}

else
{
exit("<h1>Error</h1>\n<p>Password check failed!</p>\n");
}

  $email = $_POST['email'];
  if(file_exists('members/' . $username . '.php'))
   {

   exit("<h1>Error</h1>\n<p>Username already in use!</p>\n");
   }

  else
   {
   include('config.php');
  
   $onderwerp = "Registration at " . $website;
  
   $bericht = "
Welcome to "
. $website . "\n\nPlease keep this email for your records. Your account information is as follows:\n\n----------------------------\nUsername: " . $username . "\nPassword: " . $password . "\n----------------------------\n\nThank you for registering.";
  
   mail($email, $onderwerp, $bericht, "From: " . $afzender . "\nX-Mailer: PHP/" . phpversion(), "-f " . $afzender);
  
   $handle = fopen('members/' . $username . '.php','w');
   fwrite($handle, "<?\n \$password = \"" . md5($password) . "\";\n \$email = \"" . $email . "\";\n ? >");
   fclose($handle);
  
   echo "<h1>Succes</h1>\n<p>Please check your email for your password!</p>\n";
   }
  }
 }

else
 {
? >

<
form method="POST" action="<? echo $_SERVER['PHP_SELF']; ? >">

<
h1>Create account</h1>
<
p>Username:<br><input type="text" name="login_name" maxlength="20"></p>
<
p>Wachtwoord:<br><input type="text" name="pass"></p>
<
p>Wachtwoord (controle):<br><input type="text" name="pass2"></p>
<
p><input type="submit" name="submit" value="Register"></p>

<
/form>

[
code]<?
 }
? >

?>


Zoiets...

[b]Niet vergeten de spaties tussen alle < ? en ? > weg te halen...[/b]

Edit: Ik heb gewoon de registratie pagina beetje aangepast. Dus er zullen nog wat foutjes in zitten qua text en misschien ergens een variabele...

De email die verstuurd wordt moet je nog aapassen zodat er vermeld wordt dat het wachtwoord gewijzigd is...
Gewijzigd op 15/05/2005 14:50:00 door Willem Jan Z
 
Jesse

Jesse

15/05/2005 17:53:00
Quote Anchor link
Bedankt ik zal het aanpassen en gebruiken ;)

Edit:

Trouwens je hebt een grote fout gemaakt!
Je hebt include('check.php'); erin gezet dat hoort er niet in want je moet die pagina niet beveiligen.

Edit2 : maar dat maakt niet uit ik heb dat er al uitgevist.
Super bedankt zo wou ik het:)
Nog 1 foutje... Als je nu je wachtwoord invoerd kun je dat wachtwoord wat je invoerd zien. Hoe verander ik dat?

Nog een edit:

Het is wel een goed script maar niet wat ik wou.
Ik wou het oude script houden maar dan. Als ze dan met het wachtwoord inlogden, dat ze dan een optie hadden als, Wachtwoord veranderen. Maar dit script is ook goed... ( alleen als de mensen hun wachtwoord willen veranderen dan lukt dat nog niet dus dat wou ik er graag bij hebben)
Gewijzigd op 15/05/2005 18:26:00 door Jesse
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2005 18:30:00
Quote Anchor link
type="text" moet type="password" worden.
 

15/05/2005 20:08:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/reddice/public_html/register.php on line 80

iemand een oplossing? :(
waarom zou ik dit commando niet mogen gebruiken?
 
Alfred -

Alfred -

15/05/2005 20:13:00
Quote Anchor link
Omdat je query ongeldig is? :)
 

15/05/2005 20:13:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
  $query
= "selection email from members where username = '" . $username . "'";
  $result = mysql_query($query);

  if (mysql_num_rows($result) >= 1)
   {

   exit("<h1>Error</h1>\n<p>Username already in use!</p>\n");  
   }

  else
   {
// pagina
}
?>


dan geeft ie deze fout;

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/reddice/public_html/register.php on line 80
 

15/05/2005 20:14:00
Quote Anchor link
doh, ik ben echt dom soms
:/
al opgelost
 
Jesse

Jesse

16/05/2005 15:25:00
Quote Anchor link
Hallo, bedankt voor het script maar ik mis nog 1 ding kun je er nog inzetten dat je je email moet invullen en dat die daarna toegezend wordt?
Want nu stuurd hij hem namelijk naar mijn eigen email en dat hoort niet... ( dus verandert het aub voor me ) :)
 
Jesse

Jesse

16/05/2005 16:41:00
Quote Anchor link
Niemand die me kan helpen?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/05/2005 17:36:00
Quote Anchor link
tuurlijk, maar ik ga niet alles voor je doen...

En naar mijn mening moet die check er wel in!
Je moet toch zeker ingelogd zijn om je wachtwoord te wijzigen!
Lijkt me niet echt veilig anders...

Dan moet je dat emailadres uit het tekstbastandje lezen...
Tip: epxlode op spatie... array['2'] is dan email... Moet je zelf uitzoeken hoe het zit.... Beetje leren kan geen kwaad
 
Jesse

Jesse

16/05/2005 17:49:00
Quote Anchor link
Trouwens het is niet eens een script om je wachtwoord te veranderen, maar om te registreren.
Dus...

Edit:

Als je je pass moet veranderen dan moet die check erin ja maar als je wilt registreren niet PS. Jij hoeft het niet te doen, mag ook iemand anders.
Gewijzigd op 16/05/2005 17:50:00 door Jesse
 
Jesse

Jesse

18/05/2005 19:28:00
Quote Anchor link
iemand nog wat te zeggen?? ( op mijn vraag )
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

18/05/2005 19:31:00
Quote Anchor link
Jesse:
ik heb een inlogscript op phphulp overgenomen en erg veranderd.


Ja, maak zelf een inlog script :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.