wanner quote's variablen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »
Jojo

jojo

17/10/2004 16:04:00
Quote Anchor link
wanner moet je bij de variables scheiden met een quote dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php ('".$ip."', '".$reden."', '".$sess_id2."', '".$sess_pass."')";  
?>


en wanneer moet het niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
('$ip', '$reden', '$sess_id2', '$sess_pass')";  
?>
Gewijzigd op 17/10/2004 16:04:00 door Jojo
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:32:08
 
Mitch X

Mitch X

17/10/2004 16:17:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php ('".$ip."', '".$reden."', '".$sess_id2."', '".$sess_pass."');  
?>


Moet zowieso nooit, das hartstikke fout!
Variabelen horen nooit gequote te worden.
Gewijzigd op 17/10/2004 16:18:00 door Mitch X
 
RT

RT

17/10/2004 19:04:00
Quote Anchor link
Mischien hele domme vraag, maargoed:

ze zeggen altijd, vars buiten quotes, maar wat zijn quotes nou precies? Dit ofozo: ""??
 
Mitch X

Mitch X

17/10/2004 19:16:00
Quote Anchor link
Jah, aanhalingstekens :)
 
Jojo

jojo

17/10/2004 19:18:00
Quote Anchor link
en een var ?
 
RT

RT

17/10/2004 19:18:00
Quote Anchor link
OKe, bedankt!
 
Mitch X

Mitch X

17/10/2004 19:41:00
Quote Anchor link
Var is variabele :)
 
Jojo

jojo

17/10/2004 19:42:00
Quote Anchor link
owjah... lol
 
Marien xD

Marien xD

18/10/2004 07:45:00
Quote Anchor link
Gebruik gewoon altijd die qoutes. HEt is daardoor ook veel makkelijker om vars terug te zoeken in je script. Wat ook heel makkelijk is, is kleurcodering van dreamweaver ;)
 
Jojo

jojo

18/10/2004 12:02:00
Quote Anchor link
dus...moet het nu wel of niet :P of maakt het niet uit
 
Mitch X

Mitch X

18/10/2004 13:03:00
Quote Anchor link
Nee het moet niet.
Als je vars binnen de quote haalt moet je ze omringen door { & }.
PHP is nogal een taal de snel tevreden is, maar jij zal degene zijn die op een zondagavond 5 uur heeft besteed aan het vinden van een fout omdat PHP de var in je script niet parste :P
 
Vincent elschot

vincent elschot

18/10/2004 18:41:00
Quote Anchor link
Precies.
Zet variabelen nooit tussen wat voor quotes dan ook.
PHP kan er van in de war raken en jij ziet geen leuke kleurtjes meer in je editor.

De code wordt wat langer en je moet wat meer tikken, maar een luie programmeur is en slechte programmeur.
 
Mitch X

Mitch X

18/10/2004 18:59:00
Quote Anchor link
Die laatste zin vink wel mooi :)
Die ga ik ook ooit nog weleens quoten denk ik :P
 

18/10/2004 22:44:00
Quote Anchor link
eigenlijk snap ik het nu niet meer eerst zegt vincent dat het niet moet: Zet variabelen nooit tussen wat voor quotes dan ook. maar daarna zegt die dat het wel moet: De code wordt wat langer en je moet wat meer tikken, maar een luie programmeur is en slechte programmeur.

of lees ik het nou verkeerd *-)
 
Dutchcamel

dutchcamel

19/10/2004 01:33:00
Quote Anchor link
Beetje lastig om het zo te zeggen. Ze moeten buiten quotes, maar om dat voor elkaar te krijgen komen er quotes omheen dus staan ze toch ook weer binnen quotes. Wat een gedoe zeg :)

Gewoon zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
$var
= 'test';

echo $var;
// alleen een variabele echo'en

echo 'Dit is een '.$var;
// een variabele op het einde van een echo

echo $var.' of het werkt';
// een variabele aan het begin van een echo

echo 'Deze '.$var.' is natuurlijk helemaal te gek';
// en nog eentje midden in een zin, buiten quotes gehaald door hem binnen quotes met puntjes te zetten :P
?>
 
Arend a

Arend a

19/10/2004 09:16:00
Quote Anchor link
Wat een verwarrende thread. Dubbele quotes zijn ook quotes! En veriabelen tussen dubbele aanhalingstekens zijn natuurlijk geen probleem (spatie en aansluitende letterproblemen daargelaten, zie manual).

jojo: Lees de bijzonder duidelijke draad uit de php manual gewoon even:
http://www.php.net/manual/en/language.types.string.php

Samenvatting:
[1] Single quotes zijn voor letterlijke informatie, strings, variabelen zullen als letterlijke informatie geintrepeteerd worden.
[2] Double quotes kunnen wél variabelen bevatten
 
Roy Bongers

Roy Bongers

19/10/2004 09:29:00
Quote Anchor link
Ja maar de vraag is natuurlijk is dat wel slim om dat te doen :/. Ik doe btw alles tussen dubble quote echo-en en ik haal de vars altijd uit men quotes. zoiets dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "Hallo ik ben ".$naam." en ik woon in ".$plaats.".";
?>


En volgensmij ben ik niet de enige die altijd doubles gebruikt :?. Volgensmij zie ik in de meeste scripts wel doubles staan maar goed :D
 

19/10/2004 09:50:00
Quote Anchor link
lol....weet je ik snap er nu weer helemaaaaaal nix meer van :P volgensmij.. maakt het helemaal nix uit of je het nou wel of niet doet
 
Mitch X

Mitch X

19/10/2004 11:05:00
Quote Anchor link
De parsetijd wordt wat langer omdat bij dubbele quotes, zoals Arend al zei, ook nog eens naar variabelen gezocht wordt.
Maar dan hebben we het natuurlijk weer over milliseconden ofsow, ^^

Kvind het gewoon netter, en overzichtelijk door de kleurcoding die ik dan krijg in Dreamweaver, zie ik meteen waar er een var staat :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.