Wargame (criminals)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

11/07/2004 14:12:00
Quote Anchor link
Ik zoek een wargame ik heb er een maar daar ga er iets zwaar mis mee als ik inlog en ik val iemand aan sta ik ineens ingelogd als de slapste uit mijn lijst beetje raar iemand een idee hoe da kan of heef iemand een andere
Gewijzigd op 17/09/2004 15:43:00 door
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 20:47:49
 
Bram Z

Bram Z

11/07/2004 16:05:00
Quote Anchor link
Toon eens je script
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/07/2004 16:48:00
Quote Anchor link
En gebruik alsjeblieft eens een paar leestekens...

Elwin
 

11/07/2004 18:24:00
Quote Anchor link
Welk script moet ik dan laten zien (van al die bestanden)???¿¿¿¿¿
 
Mitch X

Mitch X

11/07/2004 18:52:00
Quote Anchor link
Pff hoe oud ben je Jorie?
3?

Edit : Je moet natuurlijk het bestand laten zien waarin de fout optreed, in jouw geval de vreemde login ...
Gewijzigd op 11/07/2004 18:53:00 door Mitch X
 
Arend a

Arend a

11/07/2004 21:09:00
 

05/08/2004 19:01:00
Quote Anchor link
heej, heeft iemand soms een PHP script van Criminals wargame voor me? Ik hoop dat iemand me wilt helpen door die te mailen naar: [email protected]

als je wilt kan je me dan oowk helpen een criminals wargame te maken en dan kun je mooi admin worden;)

freetz Gringo
 
SerpenT

SerpenT

05/08/2004 20:48:00
Quote Anchor link
gringo, ik denk dat niemand zomaar een wargame heeft liggen, en als ze het al hebben denk ik niet dat ze het zomaar aan jouw geven
 
Vop

vop

06/08/2004 12:26:00
Quote Anchor link
nou ik heb er toevallig wel een stuk of 6 liggen :S
uhm ga eens googlen... er zijn vast wel genoeg
standaart scripts die je kunt aanpassen!
 

13/08/2004 08:07:00
Quote Anchor link
ehm.... neej die zijn niet te vinde :S
 
Steff   an

Steff an

13/08/2004 13:18:00
Quote Anchor link
Jewel criminals is wegens te veel bezoekers voor iedereen beschikbaar geworden. Ik heb het script ook wel ergens
 

14/08/2004 15:35:00
Quote Anchor link
jah gevonde......

maar!!! als ik zeg maar inlog en een beetje ronddwaal dan kom ik soms opeens op een ander acount :S:S hoe kan dit ??? wat zou er in het script verkeerd zijn??
 
Steff   an

Steff an

14/08/2004 18:53:00
Quote Anchor link
Sommige mensen hebben die fout als aangepast. kijk op criminalsgame.tk of criminals.nl(doen het allebei ook niet helemaal goed meer)
 

28/08/2004 01:59:00
Quote Anchor link
of je kijkt op http://criminals.veldsink.com daar is dat inlog gebeuren juist opgelost.. en niet gewoon de link verwijderd...

Kijk verder nog maar eens rond: nieuwe type, nieuwe wapens voor clans, betere clanwar, avatars in de memberslist, ziektes en de griepprik,.. ach het houdt niet op...

happy hunting....
 

28/08/2004 02:02:00
Quote Anchor link
vergat nog te vermelden dat er ook een black jack game in de casino zit ;)
 

31/08/2004 12:59:00
Quote Anchor link
hey ik had ook een criminals wargame en een script maar nu ben ik dat script kwijt en mijn site is weg.
nu wil ik opnieuw beginnen en vind het script niet meer weet eimand waar i kdat kan downloaden
 

31/08/2004 13:16:00
Quote Anchor link
TheAggressoR waar heb jij dat script vandaan?
 

01/09/2004 22:10:00
Quote Anchor link
ik heb ook een wargame Criminals
http://members.lycos.nl/war4life
werkt prima
alles doet het
nieuwe wapens
meer geld

ik wil alleen een nieuw
casino-game

als je kan helpen hoor ik het graag
ik heb veel om ervoor te ruilen

voeg me toe op msn
[email protected]
 

05/09/2004 17:34:00
Quote Anchor link
ik hen ook een criminals script werkt ook bijn helemaal goed alleen de missies en de ster van betaald acount nog nie helemaal goed maar daar kom ik nog wel aan uit hoop ik
http://www.criminals88.nl.tt
 
Arend a

Arend a

05/09/2004 19:23:00
Quote Anchor link
Wat is toch de obsessie van een eigen criminals script te hebben?
 

05/09/2004 22:04:00
Quote Anchor link
Ik zou eigelijk een klein verzoekske willen doen... voor degene die ook criminals hebben...: zou iemand mij het list.php script eens willen geven want bij mij zitten er nog fouten in en ik kan ze niet direct vinde... dus bij wie het wel perfect werkt... gelieve het mij dan even te geven...

bedankt... RUGEN
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.