Wargame (criminals)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

11/07/2004 14:12:00
Quote Anchor link
Ik zoek een wargame ik heb er een maar daar ga er iets zwaar mis mee als ik inlog en ik val iemand aan sta ik ineens ingelogd als de slapste uit mijn lijst beetje raar iemand een idee hoe da kan of heef iemand een andere
Gewijzigd op 17/09/2004 15:43:00 door
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 16:47:43
 
Bram Z

Bram Z

11/07/2004 16:05:00
Quote Anchor link
Toon eens je script
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/07/2004 16:48:00
Quote Anchor link
En gebruik alsjeblieft eens een paar leestekens...

Elwin
 

11/07/2004 18:24:00
Quote Anchor link
Welk script moet ik dan laten zien (van al die bestanden)???¿¿¿¿¿
 
Mitch X

Mitch X

11/07/2004 18:52:00
Quote Anchor link
Pff hoe oud ben je Jorie?
3?

Edit : Je moet natuurlijk het bestand laten zien waarin de fout optreed, in jouw geval de vreemde login ...
Gewijzigd op 11/07/2004 18:53:00 door Mitch X
 
Arend a

Arend a

11/07/2004 21:09:00
 

05/08/2004 19:01:00
Quote Anchor link
heej, heeft iemand soms een PHP script van Criminals wargame voor me? Ik hoop dat iemand me wilt helpen door die te mailen naar: [email protected]

als je wilt kan je me dan oowk helpen een criminals wargame te maken en dan kun je mooi admin worden;)

freetz Gringo
 
SerpenT

SerpenT

05/08/2004 20:48:00
Quote Anchor link
gringo, ik denk dat niemand zomaar een wargame heeft liggen, en als ze het al hebben denk ik niet dat ze het zomaar aan jouw geven
 
Vop

vop

06/08/2004 12:26:00
Quote Anchor link
nou ik heb er toevallig wel een stuk of 6 liggen :S
uhm ga eens googlen... er zijn vast wel genoeg
standaart scripts die je kunt aanpassen!
 

13/08/2004 08:07:00
Quote Anchor link
ehm.... neej die zijn niet te vinde :S
 
Steff   an

Steff an

13/08/2004 13:18:00
Quote Anchor link
Jewel criminals is wegens te veel bezoekers voor iedereen beschikbaar geworden. Ik heb het script ook wel ergens
 

14/08/2004 15:35:00
Quote Anchor link
jah gevonde......

maar!!! als ik zeg maar inlog en een beetje ronddwaal dan kom ik soms opeens op een ander acount :S:S hoe kan dit ??? wat zou er in het script verkeerd zijn??
 
Steff   an

Steff an

14/08/2004 18:53:00
Quote Anchor link
Sommige mensen hebben die fout als aangepast. kijk op criminalsgame.tk of criminals.nl(doen het allebei ook niet helemaal goed meer)
 

28/08/2004 01:59:00
Quote Anchor link
of je kijkt op http://criminals.veldsink.com daar is dat inlog gebeuren juist opgelost.. en niet gewoon de link verwijderd...

Kijk verder nog maar eens rond: nieuwe type, nieuwe wapens voor clans, betere clanwar, avatars in de memberslist, ziektes en de griepprik,.. ach het houdt niet op...

happy hunting....
 

28/08/2004 02:02:00
Quote Anchor link
vergat nog te vermelden dat er ook een black jack game in de casino zit ;)
 

31/08/2004 12:59:00
Quote Anchor link
hey ik had ook een criminals wargame en een script maar nu ben ik dat script kwijt en mijn site is weg.
nu wil ik opnieuw beginnen en vind het script niet meer weet eimand waar i kdat kan downloaden
 

31/08/2004 13:16:00
Quote Anchor link
TheAggressoR waar heb jij dat script vandaan?
 

01/09/2004 22:10:00
Quote Anchor link
ik heb ook een wargame Criminals
http://members.lycos.nl/war4life
werkt prima
alles doet het
nieuwe wapens
meer geld

ik wil alleen een nieuw
casino-game

als je kan helpen hoor ik het graag
ik heb veel om ervoor te ruilen

voeg me toe op msn
[email protected]
 

05/09/2004 17:34:00
Quote Anchor link
ik hen ook een criminals script werkt ook bijn helemaal goed alleen de missies en de ster van betaald acount nog nie helemaal goed maar daar kom ik nog wel aan uit hoop ik
http://www.criminals88.nl.tt
 
Arend a

Arend a

05/09/2004 19:23:00
Quote Anchor link
Wat is toch de obsessie van een eigen criminals script te hebben?
 

05/09/2004 22:04:00
Quote Anchor link
Ik zou eigelijk een klein verzoekske willen doen... voor degene die ook criminals hebben...: zou iemand mij het list.php script eens willen geven want bij mij zitten er nog fouten in en ik kan ze niet direct vinde... dus bij wie het wel perfect werkt... gelieve het mij dan even te geven...

bedankt... RUGEN
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.