Wargame (criminals)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

11/07/2004 14:12:00
Quote Anchor link
Ik zoek een wargame ik heb er een maar daar ga er iets zwaar mis mee als ik inlog en ik val iemand aan sta ik ineens ingelogd als de slapste uit mijn lijst beetje raar iemand een idee hoe da kan of heef iemand een andere
Gewijzigd op 17/09/2004 15:43:00 door
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 18:45:10
 
Bram Z

Bram Z

11/07/2004 16:05:00
Quote Anchor link
Toon eens je script
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/07/2004 16:48:00
Quote Anchor link
En gebruik alsjeblieft eens een paar leestekens...

Elwin
 

11/07/2004 18:24:00
Quote Anchor link
Welk script moet ik dan laten zien (van al die bestanden)???¿¿¿¿¿
 
Mitch X

Mitch X

11/07/2004 18:52:00
Quote Anchor link
Pff hoe oud ben je Jorie?
3?

Edit : Je moet natuurlijk het bestand laten zien waarin de fout optreed, in jouw geval de vreemde login ...
Gewijzigd op 11/07/2004 18:53:00 door Mitch X
 
Arend a

Arend a

11/07/2004 21:09:00
 

05/08/2004 19:01:00
Quote Anchor link
heej, heeft iemand soms een PHP script van Criminals wargame voor me? Ik hoop dat iemand me wilt helpen door die te mailen naar: [email protected]

als je wilt kan je me dan oowk helpen een criminals wargame te maken en dan kun je mooi admin worden;)

freetz Gringo
 
SerpenT

SerpenT

05/08/2004 20:48:00
Quote Anchor link
gringo, ik denk dat niemand zomaar een wargame heeft liggen, en als ze het al hebben denk ik niet dat ze het zomaar aan jouw geven
 
Vop

vop

06/08/2004 12:26:00
Quote Anchor link
nou ik heb er toevallig wel een stuk of 6 liggen :S
uhm ga eens googlen... er zijn vast wel genoeg
standaart scripts die je kunt aanpassen!
 

13/08/2004 08:07:00
Quote Anchor link
ehm.... neej die zijn niet te vinde :S
 
Steff   an

Steff an

13/08/2004 13:18:00
Quote Anchor link
Jewel criminals is wegens te veel bezoekers voor iedereen beschikbaar geworden. Ik heb het script ook wel ergens
 

14/08/2004 15:35:00
Quote Anchor link
jah gevonde......

maar!!! als ik zeg maar inlog en een beetje ronddwaal dan kom ik soms opeens op een ander acount :S:S hoe kan dit ??? wat zou er in het script verkeerd zijn??
 
Steff   an

Steff an

14/08/2004 18:53:00
Quote Anchor link
Sommige mensen hebben die fout als aangepast. kijk op criminalsgame.tk of criminals.nl(doen het allebei ook niet helemaal goed meer)
 

28/08/2004 01:59:00
Quote Anchor link
of je kijkt op http://criminals.veldsink.com daar is dat inlog gebeuren juist opgelost.. en niet gewoon de link verwijderd...

Kijk verder nog maar eens rond: nieuwe type, nieuwe wapens voor clans, betere clanwar, avatars in de memberslist, ziektes en de griepprik,.. ach het houdt niet op...

happy hunting....
 

28/08/2004 02:02:00
Quote Anchor link
vergat nog te vermelden dat er ook een black jack game in de casino zit ;)
 

31/08/2004 12:59:00
Quote Anchor link
hey ik had ook een criminals wargame en een script maar nu ben ik dat script kwijt en mijn site is weg.
nu wil ik opnieuw beginnen en vind het script niet meer weet eimand waar i kdat kan downloaden
 

31/08/2004 13:16:00
Quote Anchor link
TheAggressoR waar heb jij dat script vandaan?
 

01/09/2004 22:10:00
Quote Anchor link
ik heb ook een wargame Criminals
http://members.lycos.nl/war4life
werkt prima
alles doet het
nieuwe wapens
meer geld

ik wil alleen een nieuw
casino-game

als je kan helpen hoor ik het graag
ik heb veel om ervoor te ruilen

voeg me toe op msn
[email protected]
 

05/09/2004 17:34:00
Quote Anchor link
ik hen ook een criminals script werkt ook bijn helemaal goed alleen de missies en de ster van betaald acount nog nie helemaal goed maar daar kom ik nog wel aan uit hoop ik
http://www.criminals88.nl.tt
 
Arend a

Arend a

05/09/2004 19:23:00
Quote Anchor link
Wat is toch de obsessie van een eigen criminals script te hebben?
 

05/09/2004 22:04:00
Quote Anchor link
Ik zou eigelijk een klein verzoekske willen doen... voor degene die ook criminals hebben...: zou iemand mij het list.php script eens willen geven want bij mij zitten er nog fouten in en ik kan ze niet direct vinde... dus bij wie het wel perfect werkt... gelieve het mij dan even te geven...

bedankt... RUGEN
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.