Warning: mysql_fetch_assoc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »
Jan Volker

Jan Volker

03/04/2009 16:40:00
Quote Anchor link
Hallo PHPHulp

Ik heb de volgende script gemaakt;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
include "connect.php"; //verbinding maken
$query = "SELECT `dbo_SSIOSPlatforms.Name, dbo_SSIMachine.Name, dbo_SSIUser.UserName` FROM `dbo_SSIOSPlatforms, dbo_SSIMachine, dbo_SSIUser`";
//query is aangemaakt
$sql = mysql_query($query);
//query is uitgevoerd
echo"<table border=\"1\">
<tr><td>1</td><td>2</td><td>3</tr>"
;
while($record = mysql_fetch_assoc($sql))
{

echo"<tr><td>".$record->dbo_SSIOSPlatforms.Name."</td><td>".$record->dbo_SSIMachine.Name."</td><td>".$record->dbo_SSIUser.UserName."</td></tr>";
}

echo "</table>";
?>


Ik krijg hierbij deze foutmelding;
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\EasyPHP 3.0\www\test.php on line 10

Weten jullie misschien raad? Ik heb zelf het probleem niet kunnen oplossen.

Ik zou het fijn vinden als iemand ernaar zou kunnen kijken.

Met vriendelijke groet,
Jan Volker
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 04:59:11
 
Thijs van den Berg

Thijs van den Berg

03/04/2009 16:42:00
Quote Anchor link
probeer hem eens zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= "SELECT dbo_SSIOSPlatforms.Name, dbo_SSIMachine.Name, dbo_SSIUser.UserName FROM 'dbo_SSIOSPlatforms, dbo_SSIMachine, dbo_SSIUser'";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs van den Berg
 
Erwin Geen

Erwin Geen

03/04/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Dan klopt de query niet.
Voer de query eens in in PHPmyadmin.

Ik zie in ieder geval al 1 fout. (of zijn het er nou 2?)
 
Mitchell

Mitchell

03/04/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Ik had gehoord dat je geen punten in je benamingen mocht gebruiken, of heb ik dat fout gehoord? :)
 
Frank -

Frank -

03/04/2009 16:48:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 03.04.2009 16:43:
Ik had gehoord dat je geen punten in je benamingen mocht gebruiken, of heb ik dat fout gehoord? :)
Nee, dat heb je goed gehoord.

Verder ontbreekt foutafhandeling en dus is het logisch dat het fout gaat. Ga dus eerst je script afmaken en dan pas testen. Met een half script is het logisch dat het niet werkt.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/04/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Aanvulling op Frank: klik.
 
Thijs van den Berg

Thijs van den Berg

03/04/2009 16:51:00
Quote Anchor link
Ik ga er van uit dat mijn script altijd de database kan vinden, juiste table kan selecteren, en de gegevens kan krijgen. Dus het gene wat je zou moeten controleren in de invoer van data.
 
Frank -

Frank -

03/04/2009 16:56:00
Quote Anchor link
Thijs van den Berg schreef op 03.04.2009 16:51:
Ik ga er van uit dat mijn script altijd de database kan vinden, juiste table kan selecteren, en de gegevens kan krijgen.
Grappenmaker ;)

Zie dit topic waar het gebrek aan foutmeldingen ook al voor problemen zorgt. Gossie, dat is een topic van jou!

Quote:
Dus het gene wat je zou moeten controleren in de invoer van data.
Dat moet je in je PHP-code controleren en je moet controleren of de query ook daadwerkelijk is gelukt. Uiteraard moet de database ook controleren of de data wel in de tabel past, anders ga je nog steeds op je smoelwerk.

Tenzij je geen goed script wilt hebben, dan kun je natuurlijk een eind weg prutsen.
 
Thijs van den Berg

Thijs van den Berg

03/04/2009 17:03:00
Quote Anchor link
Gebrek aan foutmeldingen? Als ik wist dat md5 32 karakters op sloeg ging het gewoon goed :).
Maar ik begrijp wat je bedoelt.
 
Frank -

Frank -

03/04/2009 17:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
create temp table test(
pass varchar(20)
);

insert into test(pass) values(md5('mysql sucks'));

Resultaat:
Quote:
ERROR: value too long for type character varying(20)
SQL status:22001

Toch wel handig die foutmeldingen, of niet dan?
 
Thijs van den Berg

Thijs van den Berg

03/04/2009 17:13:00
Quote Anchor link
Ja tuurlijk, alsnog als je een keer succesvol met een database connect, hoef je toch niet elke keer te controleren of het gelukt is, lijkt mij. Of is het alsnog beter van wel?
 
W W

W W

03/04/2009 17:14:00
Quote Anchor link
Daarnaast
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
while($record = mysql_fetch_assoc($sql))
{

echo"<tr><td>".$record->dbo_SSIOSPlatforms.Name."</td><td>".$record->dbo_SSIMachine.Name."</td><td>".$record->dbo_SSIUser.UserName."</td></tr>";
}

?>


kan dit natuurlijk nooit. mysql_fetch_assoc returned een array. Dus zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
while($record = mysql_fetch_assoc($sql))
{

echo $record['naamzonderpunten'];
}

?>


mvg.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Jan Volker

Jan Volker

08/04/2009 09:22:00
Quote Anchor link
Beste PH`ers

De SQL query werkt gewoon, als ik hem in phpmyadmin uitvoer krijg ik gewoon resultaat.
Echter kan ik geen naam zonder punt gebruiken, omdat ik hem met dbo_SSIOSPlatforms.Name uit de database haal.
Ik zou dus echt $record->dbo_SSIOSPlatforms.Name moeten doen.
 
Jan Volker

Jan Volker

09/04/2009 09:18:00
Quote Anchor link
?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

09/04/2009 09:30:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 03.04.2009 17:07:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
create temp table test(
pass varchar(20)
);

insert into test(pass) values(md5('mysql sucks'));

Resultaat:
Quote:
ERROR: value too long for type character varying(20)
SQL status:22001

Toch wel handig die foutmeldingen, of niet dan?


Wel natuurlijk even configureren in strict modus anders kapt mySQl het zonder melding af (alleen een warning die je niet ziet in PHP).
 
Frank -

Frank -

09/04/2009 11:14:00
Quote Anchor link
Quote:
Wel natuurlijk even configureren in strict modus anders kapt mySQl het zonder melding af (alleen een warning die je niet ziet in PHP).
Oh? Je moet MySQL eerst vertellen dat deze jouw data niet mag verknallen? Hele bijzondere functionaliteit van een database...

Moet je maar een betere database gebruiken, dan is veilige data gewoon basis functionaliteit. Lijkt me logisch, daar zijn databases voor uitgevonden.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/04/2009 11:16:00
Quote Anchor link
Ole, daar is pgFrank :')
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.