Warning: mysql_num_rows():

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

31/05/2006 22:50:00
Quote Anchor link
@Yvon wat is je huidige code?
en tip zet dit [.code.] [./code.] even om je code zonder de punten dus [cod enzovoort
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 13:01:32
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 22:53:00
Quote Anchor link
Volgens mij precies zoals jij hem mij gegeven hebt :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
$code = 9;
    if (isset ($_POST['checkurl'])) { // rare naamgeving trouwens
        $username = addslashes($_POST['checkurl']);
    }
    else {
        $username = 'test';
    }
    $pattern_username = '^([0-9a-z])([0-9a-z-]{1,18})([0-9a-z])$';

    if ($username != '') {
        $sql = "
            SELECT username
            FROM " . SEC_TABLE_USERS . "
            WHERE username='" . $username . "'";
        $res = mysql_query($sql) or trigger_error (mysql_error ());
        $num_rows = mysql_num_rows ($res);
    }
    if ($num_rows > 0) {
        $stop=1;
        $code=1;
    }
    elseif ($username == '') {
        $stop=1;
        $code=2;
    }
    elseif (!ereg ($pattern_username, $username)) {
        $stop=1;
        $code=3;
    }
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yvon
 
Gerben G

Gerben G

31/05/2006 22:55:00
Quote Anchor link
@ Yvon

kun je ook even
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php voor je script zetten

en ?>
erna

dan krijgen we de kleuren ook te zien
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 22:55:00
Quote Anchor link
Beste Jan,

Heeft het ook zin, als ik je even laat zien wat er in mijn database staat? Of maakt dat helemaal niets uit?
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 22:56:00
Quote Anchor link
..... foutje!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yvon
 
Frank -

Frank -

31/05/2006 22:58:00
Quote Anchor link
Echo je query eens, dus echo $sql; De foutmelding '*.*users WHERE username='*.*'' geeft aan dat er ergens iets goed fout gaat. Of heb je een tabelnaam *.*users in je database staan? Lijkt mij niet.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

31/05/2006 22:58:00
Quote Anchor link
ze had het al :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 22:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php     $code = 9;
    if (isset ($_POST['checkurl'])) { // rare naamgeving trouwens
        $username = addslashes($_POST['checkurl']);
    }

    else {
        $username = 'test';
    }

    $pattern_username = '^([0-9a-z])([0-9a-z-]{1,18})([0-9a-z])$';

    if ($username != '') {
        $sql = "
            SELECT username
            FROM "
. SEC_TABLE_USERS . "
            WHERE username='"
. $username . "'";
        $res = mysql_query($sql) or trigger_error (mysql_error ());
        $num_rows = mysql_num_rows ($res);
    }

    if ($num_rows > 0) {
        $stop=1;
        $code=1;
    }

    elseif ($username == '') {
        $stop=1;
        $code=2;
    }

    elseif (!ereg ($pattern_username, $username)) {
        $stop=1;
        $code=3;
    }


?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 22:59:00
Quote Anchor link
Ja, die echo heb ik al een tijdje geleden aangevraagd, maar die komt maar niet :-)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

31/05/2006 23:00:00
Quote Anchor link
Edit
Loop beetje heeeeeeeeel erg achter
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:02:00
Quote Anchor link
Yvon:
Beste Jan,

Heeft het ook zin, als ik je even laat zien wat er in mijn database staat? Of maakt dat helemaal niets uit?


Wat misschien kan helpen is als je de tabelstructuur kunt laten zien.
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 23:05:00
Quote Anchor link
Nu maar hopen dat je dit bedoeld (hihi)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
CREATE TABLE `SEC_TABLE_USERS` (
  `id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `username` varchar(50) NOT NULL default '',
  `paswoord` varchar(40) NOT NULL default '',
  `paswoord_plain` varchar(30) NOT NULL default '',
  `email` varchar(255) default NULL,
  `categorie` int(4) default NULL,
  `extra_1` int(4) default NULL,
  `extra_2` int(4) default NULL,
  `extra_3` int(4) default NULL,
  `extra_4` int(4) default NULL,
  `extra_5` int(4) default NULL,
  `set_design` int(4) default NULL,
  `layout_1` int(4) default NULL,
  `layout_2` int(4) default NULL,
  `layout_3` int(4) default NULL,
  `layout_4` int(4) default NULL,
  `layout_5` int(4) default NULL,
  `show_gb` int(2) default NULL,
  `show_sm` int(2) default NULL,
  `show_ct` int(2) default NULL,
  `contact_tekst` text,
  `kb_tot` int(7) default NULL,
  `kb_pic` int(7) default NULL,
  `kb_txt` int(7) default NULL,
  `mb_traffic` int(5) default NULL,
  `kb_maxpic` int(7) default NULL,
  `php_js_menu` int(2) default NULL,
  `extra_stats` int(2) default NULL,
  `pv_totaal` int(10) default NULL,
  `abonnement_tot` date default NULL,
  `abonnement_wijz` datetime default NULL,
  `credits` int(4) default NULL,
  `credits_wijz` datetime default NULL,
  `geregistreerd` datetime default NULL,
  `gewijzigd_profiel` datetime default NULL,
  `gewijzigd_account` datetime default NULL,
  `ip_useragent` varchar(255) default NULL,
  `laatste_login` datetime default NULL,
  `mail_reminder` int(2) default NULL,
  `melding` text,
  `admin_notitie` text,
  `soort` int(4) default NULL,
  `status` int(4) default NULL,
  PRIMARY KEY  (`id`),
  KEY `status` (`status`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=3 ;
 
Frank -

Frank -

31/05/2006 23:06:00
Quote Anchor link
Ik blijf benieuwd naar de query, zo moeilijk kan het toch niet zijn om deze even te echoen. SEC_TABLE_USERS lijkt een verkeerde waarde te bevatten. Ook die kun je even echoen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:07:00
Quote Anchor link
Ja, even gewoon simpel: echo $sql;
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 23:09:00
Quote Anchor link
Jan:
Ja, even gewoon simpel: echo $sql;


Voor jullie vast heel simpel (hahaha), maar waar moet ik dat doen????
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:10:00
Quote Anchor link
Okee, dus username is een bestaand veld in je MySQL tabel.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/05/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php     $code = 9;
    if (isset ($_POST['checkurl'])) { // rare naamgeving trouwens
        $username = addslashes($_POST['checkurl']);
    }

    else {
        $username = 'test';
    }

    $pattern_username = '^([0-9a-z])([0-9a-z-]{1,18})([0-9a-z])$';

    if ($username != '') {
        $sql = "
            SELECT username
            FROM "
. SEC_TABLE_USERS . "
            WHERE username='"
. $username . "'";
     //EN HIER KOMT DE ECHO DAN
    echo $sql;
        $res = mysql_query($sql) or trigger_error (mysql_error ());
        $num_rows = mysql_num_rows ($res);
    }

    if ($num_rows > 0) {
        $stop=1;
        $code=1;
    }

    elseif ($username == '') {
        $stop=1;
        $code=2;
    }

    elseif (!ereg ($pattern_username, $username)) {
        $stop=1;
        $code=3;
    }


?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Yvon:
Jan:
Ja, even gewoon simpel: echo $sql;


Voor jullie vast heel simpel (hahaha), maar waar moet ik dat doen????


Zoals ik al eerder zei: helemaal onderaan je script dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo $sql;
?>

wat zie je dan?
 
Frank -

Frank -

31/05/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Hmmm, het databasemodel is ook voor verbetering vatbaar. Lees eens een artikel over databasenormalisatie. Kolomnamen als extra_1, extra_2, etc. (dus genummerd, zelfde soort gegevens) duiden vrijwel zonder uitzondering op een fout datamodel. Deze gegevens horen in een aparte tabel te staan.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/05/2006 23:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php     $code = 9;
    if (isset ($_POST['checkurl'])) { // rare naamgeving trouwens
        $username = addslashes($_POST['checkurl']);
    }

    else {
        $username = 'test';
    }

    $pattern_username = '^([0-9a-z])([0-9a-z-]{1,18})([0-9a-z])$';

    if ($username != '') {
// EN VOLGENS MIJ ZAT DE FOUT IN DAT JE DE TABELNAAM FOUT HAD VERWERKT IN DE QUERY
        $sql = "
            SELECT username
            FROM SEC_TABLE_USERS WHERE username='"
. $username . "'";
     //EN HIER KOMT DE ECHO DAN
    echo $sql;
        $res = mysql_query($sql) or trigger_error (mysql_error ());
        $num_rows = mysql_num_rows ($res);
    }

    if ($num_rows > 0) {
        $stop=1;
        $code=1;
    }

    elseif ($username == '') {
        $stop=1;
        $code=2;
    }

    elseif (!ereg ($pattern_username, $username)) {
        $stop=1;
        $code=3;
    }


?>
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.