Warning: mysql_num_rows():

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

31/05/2006 23:12:00
Quote Anchor link
@JAN en FRANK

Snap ik iets niet?
$sql = "
SELECT username
FROM " . SEC_TABLE_USERS . "
WHERE username='" . $username . "'";

Waarom mag dat zonder $ voor SEC_TABLE_USERS
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 03:03:36
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:14:00
Quote Anchor link
@Klaasjan: omdat dat een constante is die met define aangemaakt is.
 
Frank -

Frank -

31/05/2006 23:16:00
Quote Anchor link
@Klaasjan: Omdat het met hoofdletters is geschreven, ga ik er even van uit dat het een constante is. Daar zet je geen $ voor.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/05/2006 23:16:00
Quote Anchor link
@Klaasjan,

Zie mijn vorige post in dit topic, SEC_TABLE_USERS is de tabelnaam, die was verkeerd verwerkt in de query, het zou zo moeten:

$sql = "
SELECT username
FROM SEC_TABLE_USERS WHERE username='" . $username . "'";
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Oké dan, met echo :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT username FROM *.*_users WHERE username='*.*'
Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '*.*users WHERE username='*.*'' at line 2 in /var/www/html/g_check.php on line 36

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/g_check.php on line 37
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:17:00
Quote Anchor link
@Robert: nee, zo kan dat niet. Het is een constante, dus die moet je met de concatenate operator gebruiken.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/05/2006 23:18:00
Quote Anchor link
@Jan

Waarom kan ze dan wel zo een tabel aanmaken?

CREATE TABLE `SEC_TABLE_USERS` (

Zo gebruikt ze de constante toch niet goed dan?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

31/05/2006 23:18:00
Quote Anchor link
Hahaha.

Ik zie twee aannames dat het een Constante is en Robert is het met mij eens.

Maar ik denk dat het de bedoeling is zoals JAn en Frank zeggen alleen dat zie ik nergens terug DEFINE enz.
Oftewel is hij wel aangemaakt?
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 23:19:00
Quote Anchor link
Frank:
Hmmm, het databasemodel is ook voor verbetering vatbaar. Lees eens een artikel over databasenormalisatie. Kolomnamen als extra_1, extra_2, etc. (dus genummerd, zelfde soort gegevens) duiden vrijwel zonder uitzondering op een fout datamodel. Deze gegevens horen in een aparte tabel te staan.


Ik mag een gegeven paard natuurlijk niet in zijn bek kijken. Ik heb dit script gekregen. Heb er zelf echt geen verstand van! Ben al blij dat ik het met jullie hulp een beetje duidelijk kan maken hier.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:19:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je geen tabel in je db hebt die .*_users heet, dus daar zit de fout.
 
Frank -

Frank -

31/05/2006 23:19:00
Quote Anchor link
Zowel de tabelnaam als de waarde bij username ontbreken. Ga dus maar eens uitzoeken waarom die ontbreken en waarom je daar niet op controleert.

Wet van Murphy: Alles wat fout kan gaan, zal ook fout gaan.
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 23:21:00
Quote Anchor link
Jan:
Ik neem aan dat je geen tabel in je db hebt die .*_users heet, dus daar zit de fout.


Nee, zoals ik al eerder schreef, staat daar een naam, die heb ik even weggehaald door *.*
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

31/05/2006 23:21:00
Quote Anchor link
Yvon:
Oké dan, met echo :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT username FROM *.*_users WHERE username='*.*'
Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '*.*users WHERE username='*.*'' at line 2 in /var/www/html/g_check.php on line 36

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/g_check.php on line 37


komt dit eruit als je
echo $sql; doet
Of heb je gegevens gebliebt? (*.*)
Als dat zo is vraag ik je om het eens zonder *.* te doen wat dat kan nou net de fout wegbliepen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:21:00
Quote Anchor link
Robert:
@Jan

Waarom kan ze dan wel zo een tabel aanmaken?

CREATE TABLE `SEC_TABLE_USERS` (

Zo gebruikt ze de constante toch niet goed dan?


Een constante in PHP werkt zoals een define in C. PHP vult voor die constante gewoon letterlijk in wat er gedefinieerd is. Tussen de backticks zal PHP dus gewoon de tabelnaam (in dit geval "users" denk ik) in vullen.
 
Frank -

Frank -

31/05/2006 23:22:00
Quote Anchor link
Yvon:
Jan:
Ik neem aan dat je geen tabel in je db hebt die .*_users heet, dus daar zit de fout.


Nee, zoals ik al eerder schreef, staat daar een naam, die heb ik even weggehaald door *.*
En hoe moeten wij je dan nu helpen met debuggen? Nu wordt het een raadsel!
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 23:23:00
Quote Anchor link
Robert:
@Jan

Waarom kan ze dan wel zo een tabel aanmaken?

CREATE TABLE `SEC_TABLE_USERS` (

Zo gebruikt ze de constante toch niet goed dan?


Hoe moet/kan ik het dan wel goed doen?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/05/2006 23:25:00
Quote Anchor link
Sorry Yvon,

dat was een foutje van mij.. Loop een beetje achter met het werken met constanten.. (gebruik ik zelf bijna nooit)
Ga er voor het gemak maar vanuit dat dat niet is gezegd.
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 23:25:00
Quote Anchor link
Oké dan met naam en toenaam:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT username FROM in-actie_users WHERE username='gerda'
Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'in-actie_users WHERE username='gerda'' at line 2 in /var/www/html/g_check.php on line 36

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/g_check.php on line 37
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:26:00
Quote Anchor link
Ik wens je veel sterkte met dit probleem Yvon. Morgen kijk ik wel weer eens of het opgelost is ;-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 23:27:00
Quote Anchor link
Oh ik lees je laatste post nog even: ik weet niet of dat minteken in je tabelnaam wel toegestaan is.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.