warom werkt dit mail schript niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »
Christoph e

christoph e

05/02/2011 11:31:35
Quote Anchor link
deze code
Quote:
<TABLE style="BORDER-BOTTOM: black 0px solid; BORDER-LEFT: black 0px solid; BORDER-TOP: black 0px solid; BORDER-RIGHT: black 0px solid" cellSpacing=2 cellPadding=2 width=1000>
<TBODY class=BodyClass>
<TR>
<TD vAlign=top align=left>
<P align=center><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 16pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-language: NL; mso-bidi-language: AR-SA" lang=NL><STRONG>INSCHRIJVINGSFORMULIER<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp; </SPAN></STRONG></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD class=cel1 vAlign=top align=left>
<P><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 11.5pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-theme-font: minor-bidi" lang=NL><STRONG><IMG style="BORDER-BOTTOM: white 0px solid; BORDER-LEFT: white 0px solid; BORDER-TOP: white 0px solid; BORDER-RIGHT: white 0px solid" hspace=5 alt="" align=left src="http://www.webklik.nl/user_files/2010_07/150382/Afbeelding1.jpg">OLDTIMERBEURS HOOGSTRATEN 24<SUP>e</SUP> EDITIE 2010</STRONG></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 11.5pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-theme-font: minor-bidi" lang=NL>. </SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ccffff vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Standard><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>ONDERGETEKENDE: Naam :<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> Voornaam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><FONT color=red></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>Straat:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;</SPAN>Nr:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">Bus:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>Postcode :<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp; </SPAN>Gemeente:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>Land:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp; </SPAN>BTW:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> <o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SELECT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" onclick='this.getElementsByTagName("option")[this.selectedIndex].setAttribute("selected",true);' name=newwindowKeuzelijst> <OPTION selected value="">telefoon</OPTION><OPTION value="">GSM</OPTION></SELECT>:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>E Mail:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ffffcc vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Wenst deel te nemen met de volgende <B style="mso-bidi-font-weight: normal">OLDTIMERVOERTUIGEN</B>: <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ffcc33 vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Totaal oldtimers: 60  x&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> =&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">  BTW incl. <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Totaal na 1980 : <SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN>75  x&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> =&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">  BTW incl. <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ffcc99 vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true)  this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false);  ' type=radio name=q>Wenst deel te nemen met <B style="mso-bidi-font-weight: normal">Verkoopstand</B> met het volgende MATERIAAL: </FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><TEXTAREA onblur="this.defaultValue = this.value;" style="WIDTH: 546px; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 68px; COLOR: black" rows=4 cols=67></TEXTAREA></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">onderdelenstand</B> (4x3 m) aan de wand, tafels inbegrepen aan<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 62 x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> =<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">onderdelenstand</B> (4x3 m) aan de wand, zonder tafels aan<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 52 x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> = <INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">onderdelenstand</B> (4x3 m) zonder wand, tafels inbegrepen aan <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 55 x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> = <INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">kale grondplaats</B> zonder wand en zonder tafels aan  4 per<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN>m2, met een minimum van 12 m2 (4x3 m) of  48 per stand<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 4&nbsp; x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> = <INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst een <B style="mso-bidi-font-weight: normal">elektriciteitsaansluiting </B> 70 &nbsp;<SELECT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" onclick='this.getElementsByTagName("option")[this.selectedIndex].setAttribute("selected",true);' name=newwindowKeuzelijst> <OPTION selected value="">kies</OPTION><OPTION value="">ja</OPTION><OPTION value="">nee</OPTION></SELECT> <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=lightgoldenrodyellow vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>TOTAALBEDRAG VAN&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;EURO&nbsp;TE BETALEN OP REKENINGNUMMER <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL><o:p>&nbsp;</o:p></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-ansi-language: EN-US" lang=EN-US>BNP Paribas: 001-6136741-15<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>IBAN: BE83.0016.1367.4115<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>BIC: GEBABEBB<o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Zodra wij uw inschrijving en betaling hebben ontvangen, bevestigen wij u deelname en ontvangt u uw deelnamenummer.<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Gelieve dit deelnamenummer goed te bewaren en mee te nemen naar de beurs.<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; COLOR: #0070c0; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL><o:p>&nbsp;</o:p></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL>NKT bv<SPAN style="mso-tab-count: 4">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>p/a Weteringstraat 21<SPAN style="mso-tab-count: 3">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>2380 Ravels (B)<o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL>KvK Tilburg: 180.26.730<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>BTWnr.: NL 006.889.530<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><o:p></o:p></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL><SPAN style="mso-spacerun: yes"><INPUT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" value="begin opnieuw " type=reset>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <INPUT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" id=verzendKnop onclick="VerstuurFormulier('[email protected]')" value="verstuur dit inschrijvingsformulier" type=button></P>
<DIV style="DISPLAY: none" id=antwoordTekst><!-- Begin_system<P><LINK rel=stylesheet type=text/css href="http://everyoneweb.com/WA/datafiles1t1/WeergaveStyles_Body.css">bedankt voor u inschrijving</P>
<P>&nbsp;</P>
<P>zodra wij uw inschrijving en betaling hebben ontvangen, bevestigen wij u deelname en ontvangt u uw deelnamenummer gelieve dit deelnamenummer goed te bewaren en mee te nemen naar de beurs </P>
<P>&nbsp;</P>
<P>met vriendelijke groeten </P>
<P>&nbsp;</P>
<P>f van krieken</P> End_system !--></DIV>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default>&nbsp; </SPAN><o:p></o:p></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE>[/quote]

het zou de ingevulde pagina moeten doorsturen naar [email protected] maar dat doet hij niet ( heb wel een testadres gebruikt om het eerst te testen )
Gewijzigd op 20/02/2011 02:35:36 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:04:38
 
Wouter J

Wouter J

05/02/2011 11:36:37
Quote Anchor link
Hmm. Ik zie geen vraag? Wij zijn hier geen gratis developers die even jou code verbeteren. Je zult het echt zelf moeten verbeteren met wat hulp van ons.

Daarnaast is jou code een ramp:
- Tabellen gebruik je hier niet voor
- HTML is met kleine letters, in XHTML is dit zelfs verplicht
- Inline CSS moet verboden worden
- Onnodig gebruik van &nbsp;
- Font tag hoort in het museum thuis
- Stop die inline JS in een functie
- Gebruik hier op die forum codetags: [code.][./code]
Gewijzigd op 05/02/2011 11:39:58 door Wouter J
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 11:40:12
Quote Anchor link
dit is gemaakt met everyoneweb.com
het mijne staat op everyoneweb.com/1t1

mijn vraag is simpel:
deze code werkt niet ( versturen ) warom doet die het niet en hoe verbeter je het ( heb geen kenis van css )

wat bedoel je met "font tag hoort in het museum thuis "
 
Rolf -

Rolf -

05/02/2011 11:44:45
Quote Anchor link
Wouter bedoelt hiermee dat een font tag ouderwets is en achterhaald. Er zijn betere manieren om je text opmaak te geven.
Dus bijvoorbeeld met css en een <p> tag.

Verder kan ik geen wijs uit automatisch gegenereerde code en ga ik me daar dan ook niet in verdiepen ;)
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2011 12:10:35
Quote Anchor link
Ik zie nergens het php gedeelte dat de E-mail moet versturen.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:35:08
Quote Anchor link
ik weet het ( het schript heeft gewerkt ) ik heb het niet aangepast
dus er is wel een code
 

05/02/2011 12:49:40
Quote Anchor link
Dit is niet alle code.
Dit is alleen het slechte html gedeelte.
Sowieso is er ook nog een javascript deel.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:51:47
Quote Anchor link
dus
deze code is waardeloos ?
 

05/02/2011 12:52:19
Quote Anchor link
Dit html gedeelte kan beter ja.
Maar zoals meerdere mensen al gezegd hebben, er ontbreken delen.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:55:37
Quote Anchor link
met welke code zou je dit schript kunnen redden ( ik weet niet veel van php dus ook een beetje uitleg van hoe je het moet integreren )
 

05/02/2011 12:57:28
Quote Anchor link
Door eerst html te leren.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

05/02/2011 12:58:05
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:59:32
Quote Anchor link
danku hendrik de jager ik ga meteen aan de slag

ps. Karl Karl ik gebruik kompozer
 

05/02/2011 13:00:53
Quote Anchor link
Kompozer maakt betere html dan dit.
Volgens mij is dit uit word geëxporteerd.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 13:01:54
Quote Anchor link
tuurlijk doet die dat
dit schript had ik gemaakt voor ik kompozer kende
dit heb ik gemaakt met de webeditor van everyoneweb.com
 
- SanThe -

- SanThe -

05/02/2011 13:24:11
Quote Anchor link
Hendrik de Jager op 05/02/2011 12:58:05:


Ook daar zijn de headers niet correct.
 

05/02/2011 13:25:02
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/02/2011 13:24:11:
Hendrik de Jager op 05/02/2011 12:58:05:


Ook daar zijn de headers niet correct.


En e-mail injections mogelijk.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 13:27:58
Quote Anchor link
weer bij af dus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.