warom werkt dit mail schript niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Christoph e

christoph e

05/02/2011 11:31:35
Quote Anchor link
deze code
Quote:
<TABLE style="BORDER-BOTTOM: black 0px solid; BORDER-LEFT: black 0px solid; BORDER-TOP: black 0px solid; BORDER-RIGHT: black 0px solid" cellSpacing=2 cellPadding=2 width=1000>
<TBODY class=BodyClass>
<TR>
<TD vAlign=top align=left>
<P align=center><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 16pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-language: NL; mso-bidi-language: AR-SA" lang=NL><STRONG>INSCHRIJVINGSFORMULIER<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp; </SPAN></STRONG></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD class=cel1 vAlign=top align=left>
<P><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 11.5pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-theme-font: minor-bidi" lang=NL><STRONG><IMG style="BORDER-BOTTOM: white 0px solid; BORDER-LEFT: white 0px solid; BORDER-TOP: white 0px solid; BORDER-RIGHT: white 0px solid" hspace=5 alt="" align=left src="http://www.webklik.nl/user_files/2010_07/150382/Afbeelding1.jpg">OLDTIMERBEURS HOOGSTRATEN 24<SUP>e</SUP> EDITIE 2010</STRONG></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 11.5pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-theme-font: minor-bidi" lang=NL>. </SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ccffff vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Standard><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>ONDERGETEKENDE: Naam :<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> Voornaam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><FONT color=red></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>Straat:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;</SPAN>Nr:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">Bus:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>Postcode :<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp; </SPAN>Gemeente:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>Land:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp; </SPAN>BTW:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> <o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SELECT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" onclick='this.getElementsByTagName("option")[this.selectedIndex].setAttribute("selected",true);' name=newwindowKeuzelijst> <OPTION selected value="">telefoon</OPTION><OPTION value="">GSM</OPTION></SELECT>:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>E Mail:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ffffcc vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Wenst deel te nemen met de volgende <B style="mso-bidi-font-weight: normal">OLDTIMERVOERTUIGEN</B>: <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ffcc33 vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Totaal oldtimers: 60  x&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> =&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">  BTW incl. <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Totaal na 1980 : <SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN>75  x&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> =&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">  BTW incl. <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ffcc99 vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true)  this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false);  ' type=radio name=q>Wenst deel te nemen met <B style="mso-bidi-font-weight: normal">Verkoopstand</B> met het volgende MATERIAAL: </FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><TEXTAREA onblur="this.defaultValue = this.value;" style="WIDTH: 546px; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 68px; COLOR: black" rows=4 cols=67></TEXTAREA></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">onderdelenstand</B> (4x3 m) aan de wand, tafels inbegrepen aan<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 62 x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> =<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">onderdelenstand</B> (4x3 m) aan de wand, zonder tafels aan<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 52 x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> = <INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">onderdelenstand</B> (4x3 m) zonder wand, tafels inbegrepen aan <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 55 x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> = <INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">kale grondplaats</B> zonder wand en zonder tafels aan  4 per<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN>m2, met een minimum van 12 m2 (4x3 m) of  48 per stand<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 4&nbsp; x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> = <INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst een <B style="mso-bidi-font-weight: normal">elektriciteitsaansluiting </B> 70 &nbsp;<SELECT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" onclick='this.getElementsByTagName("option")[this.selectedIndex].setAttribute("selected",true);' name=newwindowKeuzelijst> <OPTION selected value="">kies</OPTION><OPTION value="">ja</OPTION><OPTION value="">nee</OPTION></SELECT> <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=lightgoldenrodyellow vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>TOTAALBEDRAG VAN&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;EURO&nbsp;TE BETALEN OP REKENINGNUMMER <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL><o:p>&nbsp;</o:p></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-ansi-language: EN-US" lang=EN-US>BNP Paribas: 001-6136741-15<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>IBAN: BE83.0016.1367.4115<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>BIC: GEBABEBB<o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Zodra wij uw inschrijving en betaling hebben ontvangen, bevestigen wij u deelname en ontvangt u uw deelnamenummer.<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Gelieve dit deelnamenummer goed te bewaren en mee te nemen naar de beurs.<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; COLOR: #0070c0; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL><o:p>&nbsp;</o:p></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL>NKT bv<SPAN style="mso-tab-count: 4">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>p/a Weteringstraat 21<SPAN style="mso-tab-count: 3">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>2380 Ravels (B)<o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL>KvK Tilburg: 180.26.730<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>BTWnr.: NL 006.889.530<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><o:p></o:p></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL><SPAN style="mso-spacerun: yes"><INPUT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" value="begin opnieuw " type=reset>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <INPUT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" id=verzendKnop onclick="VerstuurFormulier('[email protected]')" value="verstuur dit inschrijvingsformulier" type=button></P>
<DIV style="DISPLAY: none" id=antwoordTekst><!-- Begin_system<P><LINK rel=stylesheet type=text/css href="http://everyoneweb.com/WA/datafiles1t1/WeergaveStyles_Body.css">bedankt voor u inschrijving</P>
<P>&nbsp;</P>
<P>zodra wij uw inschrijving en betaling hebben ontvangen, bevestigen wij u deelname en ontvangt u uw deelnamenummer gelieve dit deelnamenummer goed te bewaren en mee te nemen naar de beurs </P>
<P>&nbsp;</P>
<P>met vriendelijke groeten </P>
<P>&nbsp;</P>
<P>f van krieken</P> End_system !--></DIV>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default>&nbsp; </SPAN><o:p></o:p></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE>[/quote]

het zou de ingevulde pagina moeten doorsturen naar [email protected] maar dat doet hij niet ( heb wel een testadres gebruikt om het eerst te testen )
Gewijzigd op 20/02/2011 02:35:36 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:26:11
 
Wouter J

Wouter J

05/02/2011 11:36:37
Quote Anchor link
Hmm. Ik zie geen vraag? Wij zijn hier geen gratis developers die even jou code verbeteren. Je zult het echt zelf moeten verbeteren met wat hulp van ons.

Daarnaast is jou code een ramp:
- Tabellen gebruik je hier niet voor
- HTML is met kleine letters, in XHTML is dit zelfs verplicht
- Inline CSS moet verboden worden
- Onnodig gebruik van &nbsp;
- Font tag hoort in het museum thuis
- Stop die inline JS in een functie
- Gebruik hier op die forum codetags: [code.][./code]
Gewijzigd op 05/02/2011 11:39:58 door Wouter J
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 11:40:12
Quote Anchor link
dit is gemaakt met everyoneweb.com
het mijne staat op everyoneweb.com/1t1

mijn vraag is simpel:
deze code werkt niet ( versturen ) warom doet die het niet en hoe verbeter je het ( heb geen kenis van css )

wat bedoel je met "font tag hoort in het museum thuis "
 
Rolf -

Rolf -

05/02/2011 11:44:45
Quote Anchor link
Wouter bedoelt hiermee dat een font tag ouderwets is en achterhaald. Er zijn betere manieren om je text opmaak te geven.
Dus bijvoorbeeld met css en een <p> tag.

Verder kan ik geen wijs uit automatisch gegenereerde code en ga ik me daar dan ook niet in verdiepen ;)
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2011 12:10:35
Quote Anchor link
Ik zie nergens het php gedeelte dat de E-mail moet versturen.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:35:08
Quote Anchor link
ik weet het ( het schript heeft gewerkt ) ik heb het niet aangepast
dus er is wel een code
 

05/02/2011 12:49:40
Quote Anchor link
Dit is niet alle code.
Dit is alleen het slechte html gedeelte.
Sowieso is er ook nog een javascript deel.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:51:47
Quote Anchor link
dus
deze code is waardeloos ?
 

05/02/2011 12:52:19
Quote Anchor link
Dit html gedeelte kan beter ja.
Maar zoals meerdere mensen al gezegd hebben, er ontbreken delen.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:55:37
Quote Anchor link
met welke code zou je dit schript kunnen redden ( ik weet niet veel van php dus ook een beetje uitleg van hoe je het moet integreren )
 

05/02/2011 12:57:28
Quote Anchor link
Door eerst html te leren.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

05/02/2011 12:58:05
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:59:32
Quote Anchor link
danku hendrik de jager ik ga meteen aan de slag

ps. Karl Karl ik gebruik kompozer
 

05/02/2011 13:00:53
Quote Anchor link
Kompozer maakt betere html dan dit.
Volgens mij is dit uit word geëxporteerd.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 13:01:54
Quote Anchor link
tuurlijk doet die dat
dit schript had ik gemaakt voor ik kompozer kende
dit heb ik gemaakt met de webeditor van everyoneweb.com
 
- SanThe -

- SanThe -

05/02/2011 13:24:11
Quote Anchor link
Hendrik de Jager op 05/02/2011 12:58:05:


Ook daar zijn de headers niet correct.
 

05/02/2011 13:25:02
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/02/2011 13:24:11:
Hendrik de Jager op 05/02/2011 12:58:05:


Ook daar zijn de headers niet correct.


En e-mail injections mogelijk.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 13:27:58
Quote Anchor link
weer bij af dus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.