wat doe ik fout?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ray van ophoven

ray van ophoven

08/05/2011 23:36:36
Quote Anchor link
dat doe ik al in de print"vanalles",
het resultaat (en dat zie ik alleen in flash, ik krijg alles binnen na &itemlist=) laat zien dat idpub weldegelijk bekend is voor het php script.

Ik dacht nog dat er een conflict was dat idpub op de een of andere manier dubbel bekend is?
ik las ergens anders dat `parent`='$idpub' moest zijn `parent`=='$idpub' omdat hij de variabele vergeet.

maar dat werkte ook niet.

Toevoeging op 08/05/2011 23:37:51:

resultaat van je laatste suggestie:

received getsubmenu MAIN; link= S01 itemlist=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
=> S01 <=xxx deep for= S01 type= string nav_array_aantal= 0 , table_nav= mod_nav rows= mysql_num_rows(Resource id #4)

Toevoeging op 08/05/2011 23:38:49:

hij ziet de variabele dus wel als S01
en als ik daarop hardcodeer krijg ik dus wel resultaat. wat een gedoe he
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:04:50
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2011 23:46:30
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/05/2011 23:33:24:
Doe eens dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '=>' . $_GET['id_pub'] . '<=';
?>


Je hebt dit letterlijk overgenomen?

Dan staan er spaties in de GET.
=> S01 <=

Haal eens een trim() over de GET heen.
 
Ray van ophoven

ray van ophoven

08/05/2011 23:51:59
Quote Anchor link
Na een uur of 200 toch eindelijk opgelost. I own you a big beer.

Toevoeging op 08/05/2011 23:52:23:

damn, ben echt blij, haha
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2011 23:53:36
Quote Anchor link
Foutjes zijn er nou eenmaal om op te lossen.

Succes verder.

Toevoeging op 08/05/2011 23:55:07:

Ray van ophoven op 08/05/2011 23:51:59:
I own you a big beer.


Lekker, maar die kom je vast niet meer langs brengen (Leiden ZH)
 
Ray van ophoven

ray van ophoven

08/05/2011 23:56:23
Quote Anchor link
oh jawel hoor, doe ik wel, je realiseert je maar half welke wereld zojuist openging
 
Sven video

sven video

24/05/2011 16:37:19
Quote Anchor link
ik heb deze nu maar ik krijg geen plaatje te zien!:(
er staat zo'n plaatje dat er geen plaatje is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

session_start();

if ($_SESSION['username'])
   echo "<IMG SRC='files/".$_SESSION["uploaded_file_name"]."' WIDTH='50' HEIGHT='50'>  welkom, ".$_SESSION['username']."!<br><a href='logout.php'>log uit</a>";
else
    die("<meta http-equiv='refresh' content='0;URL=index.php'>");
\

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2011 16:43:54
Quote Anchor link
Hoe ziet je HTML eruit?
 
Sven video

sven video

24/05/2011 16:48:28
Quote Anchor link
hoe bedoel je?


Toevoeging op 24/05/2011 16:54:18:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

session_start();

if ($_SESSION['username'])
   echo "<IMG SRC='files/".$_SESSION["uploaded_file_name"]."' WIDTH='50' HEIGHT='50'>  welkom, ".$_SESSION['username']."!<br><a href='logout.php'>log uit</a>";
else
    die("<meta http-equiv='refresh' content='0;URL=index.php'>");
\

?>

dit is alles wat op me pagina staat
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2011 17:28:04
Quote Anchor link
Dat is PHP, maar hoe ziet je HTML er uit? Open je browser en neem een kijk...
Gewijzigd op 24/05/2011 17:28:58 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

24/05/2011 17:29:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2011 17:31:25
Quote Anchor link
Nee, die is nieuwer dan dit topic. Maar laat maar zien hoe je HTML eruit ziet
Gewijzigd op 24/05/2011 17:36:24 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

24/05/2011 19:03:11
Quote Anchor link
hier komen ze:

Toevoeging op 24/05/2011 19:13:49:

index.php
<html>
<center>
<form action='login.php' method='POST'>
username: <input type='text' name='username'>
password: <input type='password' name='password'>
<input type='submit' value='login'>
</form><br>


<a href='register.html' target='frame1'>geregistreert?</a>

</center>

<html>

login.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?

session_start();

$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];

if ($username&&$password)
{


$connect = mysql_connect("sql202.xtreemhost.com","xth_7502115","***") or die("couln't connect!");
mysql_select_db("xth_7502115_svenvideo") or die("couln't find database!");

$query = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$username'");

$numrows = mysql_num_rows($query);

if ($numrows!=0)
{


   while ($row = mysql_fetch_assoc($query))
   {

         $dbusername = $row['username'];
         $dbpassword = $row['password'];
   }


   // check to see if they match!
   if ($username==$dbusername&&$password==$dbpassword)
   {

      echo "<meta http-equiv='refresh' content='0;URL=member.php'>";
      $_SESSION['username']=$username;
   }

   else
       echo "incorrect password";

}

else
    die("that user doesn't exist!");


}

else
    die("please enter and username and a password");


?>


member.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
 
session_start();
 
if ($_SESSION['username'])
   echo "<IMG SRC='files/".$_SESSION["uploaded_file_name"]."' WIDTH='50' HEIGHT='50'>  welkom, ".$_SESSION['username']."!<br><a href='logout.php'>log uit</a>";
else
    die("<meta http-equiv='refresh' content='0;URL=index.php'>");
\
 
?>


member.php is dat ik ben ingelogt en dan hun data wil laten zien
Gewijzigd op 24/05/2011 19:07:13 door sven video
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2011 22:20:46
Quote Anchor link
Geparsde HTML bedoel ik dan. Niet je PHP-code.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2011 05:19:00
Quote Anchor link
Lees nou eens een paar tutorials door. Dit script is niet goed/veilig.
 
Sven video

sven video

25/05/2011 08:12:17
Quote Anchor link
het is gelukt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2011 08:51:01
Quote Anchor link
Ok, en kan je de oplossing ook vertellen? Wel zo handig.
 
Sven video

sven video

25/05/2011 08:51:57
Quote Anchor link
ik heb in andere tutorials gezocht
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2011 08:56:53
Quote Anchor link
Okee, hopende dat je o.a gekeken hebt naar:
- SQL injection tegengaan
- De die() verbannen uit je script en vervangen door if-else statements
- Goede foutafhandeling bij je SQL-queries.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.