Wat doet deze functie?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

06/10/2014 10:33:30
Quote Anchor link
Heb nog niet lang een website overgenomen om die wat bij te werken, maar mijn kennis van php is zeeer miniem.
Daarom volgende vraag wat doet onderstaande code?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
function addSportaKalender($reeks, $officialName, $clubName){
    $url = "http://lap.sporta.be/schrijftoegang/kalender_voan.php?s=47";

    // build data for request
//    $data_array = array('afdeling' => $reeks);

        $data_array = array('afdeling' => $reeks, 'speeldag' => '0', 'club' => '0', 'ploeg' => '0');
//        $data_array = array('afdeling' => '0', 'speeldag' => '0', 'club' => '0', 'ploeg' => '10455');
    $data = http_build_query($data_array);

    // load html
    $html = str_get_html(do_post_request($url, $data));
    $tables = $html -> find('table');

    // get specific game table
    $tableToUse = null;
    foreach ($tables as $table) {
        //echo $table;
        $rows = $table -> find('tr');
            if(count($rows) > 4){
//        if(count($rows) > 6){
            $tableToUse = $table;
            break;
        }
    }

    //echo '$tableToUse = '.$tableToUse;
    if ($tableToUse) {
        $rows = $tableToUse -> find("tr");
        echo getTableHeaderKalender();
             for($i = 5; $i < count($rows); $i++){
//        for($i = 20; $i < count($rows); $i++){
            //echo 'rij '.$i.'<br>';

                      $cells = $rows[$i] -> find('td');
//            $cells = $rows[$i] -> find('td') or $cells = $rows[$i] -> find('th');
            //if ($cells) {echo 'ok gevonden : '.$cells[2]->innertext;}

            if ($cells and $cells[2]->innertext>'') {
                if ($cells[5]->innertext==$officialName or $cells[6]->innertext==$officialName) {
                    if ($cells[5]->innertext==$officialName and $clubName>'')         {$cells[5]->innertext=$clubName; }
                    else if ($cells[6]->innertext==$officialName and $clubName>'')     {$cells[6]->innertext=$clubName; }
                    echo getTableRowKalender(false, $cells[0]->innertext, $cells[1]->innertext, $cells[2]->innertext, $cells[3]->innertext, $cells[4]->innertext, $cells[5]->innertext, $cells[6]->innertext, $cells[7]->innertext, $cells[8]->innertext, $cells[9]->innertext, $cells[10]->innertext);
                }
            }
else {
            $cells = $rows[$i] -> find('th');
                $cells = $rows[$i] -> find('/tr');
            }
        }

        echo getTableFooter();
    }
}

?>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 06/10/2014 11:29:56 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:07:56
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/10/2014 12:08:15
Quote Anchor link
Met alle respect... maar kun je dat niet beter aan de maker van de code vragen?
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

06/10/2014 12:11:27
Quote Anchor link
Ik begrijp je reactie maar die weigert elke medewerking.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/10/2014 12:24:32
Quote Anchor link
>> Ik begrijp je reactie maar die weigert elke medewerking.

Dat zal dan wel z'n reden hebben neem ik aan. Wellicht omdat de code niet deugt?

Hoe dan ook... je vraagt nu aan ons om een code uit te leggen die gebruikmaakt van functies die niet getoond worden. Daarnaast is de code niet gedocumenteerd. Al met al wordt dat dus een lastig verhaal. Zeker als je zelf, zoals je aangeeft, zeer weinig kennis van PHP hebt.

Ik vrees dat je het grote werk toch zelf zal moeten doen. Met specifieke vragen willen we je uiteraard altijd helpen, maar ik denk niet dat heel veel mensen zin hebben om andermans niet-gedocumenteerde code te gaan ontleden.
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

06/10/2014 13:12:10
Quote Anchor link
Zo te zien maakt het een tabel van clubs voor een sport.
Misschien Belgisch zaalvoetbal.
En vraag eens waarom die kerel niet mee wil werken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2014 13:25:23
Quote Anchor link
Voor zover ik zie maakt die code een tabelletje met data.

Wat er achter getTableHeaderKalender() en getTableRowKalender() is mij niet duidelijk.
Evenals do_post_request() en str_get_html().
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

06/10/2014 13:31:14
Quote Anchor link
Blijbkaar is het de bedoeling van deze functie dat de volledige kalender van een ploeg wordt opgeroepen maar dat werkt niet zoals het moet.
De kalender wordt opgehaald van lap.sporta.be/schrijftoegang/kalender_voan.php?s=47
function getTableHeaderKalender(){
return "<table id='kalender' cellspacing='0' style='display:table' border='0'>
<tr>
<th width='5%'>Nr</td>
<th width='33%'>Dag</th>
<th width='8%'>datum</th>
<th width='8%'>uur</th>
<th width='8%'>reeks</th>
<th width='8%'>thuisploeg</th>
<th width='8%'>bezoekers</th>
<th width='8%'>zaal</th>
<th width='8%'>terrein</th>
<th colspan='3' width='8%'>uitslag</th>
<th>&nbsp;</th>
</tr>";
}
function getTableHeader(){
return "<table id='klassement' cellspacing='0' style='display:table'>
<tr>
<th width='5%'>Nr</td>
<th width='33%'>Ploegnaam</th>
<th width='8%'>Gesp. wedstr. </th>
<th width='8%'>Gew. 3/0 of 3/1</th>
<th width='8%'>Gew. 3/2</th>
<th width='8%'>Verl. 3/2</th>
<th width='8%'>Verl. 3/0 of 3/1</th>
<th width='8%'>Gew. sets</th>
<th width='8%'>Verl. sets</th>
<th width='8%'>Punten-totaal</th>
</tr>";
}

heb ik ook teruggevonden.
Wie kan mij helpen om die functie van addSportaKalender mee te ontcijferen zodat die perfect gaat werken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.