Wat doet deze functie?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

06/10/2014 10:33:30
Quote Anchor link
Heb nog niet lang een website overgenomen om die wat bij te werken, maar mijn kennis van php is zeeer miniem.
Daarom volgende vraag wat doet onderstaande code?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
function addSportaKalender($reeks, $officialName, $clubName){
    $url = "http://lap.sporta.be/schrijftoegang/kalender_voan.php?s=47";

    // build data for request
//    $data_array = array('afdeling' => $reeks);

        $data_array = array('afdeling' => $reeks, 'speeldag' => '0', 'club' => '0', 'ploeg' => '0');
//        $data_array = array('afdeling' => '0', 'speeldag' => '0', 'club' => '0', 'ploeg' => '10455');
    $data = http_build_query($data_array);

    // load html
    $html = str_get_html(do_post_request($url, $data));
    $tables = $html -> find('table');

    // get specific game table
    $tableToUse = null;
    foreach ($tables as $table) {
        //echo $table;
        $rows = $table -> find('tr');
            if(count($rows) > 4){
//        if(count($rows) > 6){
            $tableToUse = $table;
            break;
        }
    }

    //echo '$tableToUse = '.$tableToUse;
    if ($tableToUse) {
        $rows = $tableToUse -> find("tr");
        echo getTableHeaderKalender();
             for($i = 5; $i < count($rows); $i++){
//        for($i = 20; $i < count($rows); $i++){
            //echo 'rij '.$i.'<br>';

                      $cells = $rows[$i] -> find('td');
//            $cells = $rows[$i] -> find('td') or $cells = $rows[$i] -> find('th');
            //if ($cells) {echo 'ok gevonden : '.$cells[2]->innertext;}

            if ($cells and $cells[2]->innertext>'') {
                if ($cells[5]->innertext==$officialName or $cells[6]->innertext==$officialName) {
                    if ($cells[5]->innertext==$officialName and $clubName>'')         {$cells[5]->innertext=$clubName; }
                    else if ($cells[6]->innertext==$officialName and $clubName>'')     {$cells[6]->innertext=$clubName; }
                    echo getTableRowKalender(false, $cells[0]->innertext, $cells[1]->innertext, $cells[2]->innertext, $cells[3]->innertext, $cells[4]->innertext, $cells[5]->innertext, $cells[6]->innertext, $cells[7]->innertext, $cells[8]->innertext, $cells[9]->innertext, $cells[10]->innertext);
                }
            }
else {
            $cells = $rows[$i] -> find('th');
                $cells = $rows[$i] -> find('/tr');
            }
        }

        echo getTableFooter();
    }
}

?>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 06/10/2014 11:29:56 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 05:31:44
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/10/2014 12:08:15
Quote Anchor link
Met alle respect... maar kun je dat niet beter aan de maker van de code vragen?
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

06/10/2014 12:11:27
Quote Anchor link
Ik begrijp je reactie maar die weigert elke medewerking.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/10/2014 12:24:32
Quote Anchor link
>> Ik begrijp je reactie maar die weigert elke medewerking.

Dat zal dan wel z'n reden hebben neem ik aan. Wellicht omdat de code niet deugt?

Hoe dan ook... je vraagt nu aan ons om een code uit te leggen die gebruikmaakt van functies die niet getoond worden. Daarnaast is de code niet gedocumenteerd. Al met al wordt dat dus een lastig verhaal. Zeker als je zelf, zoals je aangeeft, zeer weinig kennis van PHP hebt.

Ik vrees dat je het grote werk toch zelf zal moeten doen. Met specifieke vragen willen we je uiteraard altijd helpen, maar ik denk niet dat heel veel mensen zin hebben om andermans niet-gedocumenteerde code te gaan ontleden.
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

06/10/2014 13:12:10
Quote Anchor link
Zo te zien maakt het een tabel van clubs voor een sport.
Misschien Belgisch zaalvoetbal.
En vraag eens waarom die kerel niet mee wil werken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2014 13:25:23
Quote Anchor link
Voor zover ik zie maakt die code een tabelletje met data.

Wat er achter getTableHeaderKalender() en getTableRowKalender() is mij niet duidelijk.
Evenals do_post_request() en str_get_html().
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

06/10/2014 13:31:14
Quote Anchor link
Blijbkaar is het de bedoeling van deze functie dat de volledige kalender van een ploeg wordt opgeroepen maar dat werkt niet zoals het moet.
De kalender wordt opgehaald van lap.sporta.be/schrijftoegang/kalender_voan.php?s=47
function getTableHeaderKalender(){
return "<table id='kalender' cellspacing='0' style='display:table' border='0'>
<tr>
<th width='5%'>Nr</td>
<th width='33%'>Dag</th>
<th width='8%'>datum</th>
<th width='8%'>uur</th>
<th width='8%'>reeks</th>
<th width='8%'>thuisploeg</th>
<th width='8%'>bezoekers</th>
<th width='8%'>zaal</th>
<th width='8%'>terrein</th>
<th colspan='3' width='8%'>uitslag</th>
<th>&nbsp;</th>
</tr>";
}
function getTableHeader(){
return "<table id='klassement' cellspacing='0' style='display:table'>
<tr>
<th width='5%'>Nr</td>
<th width='33%'>Ploegnaam</th>
<th width='8%'>Gesp. wedstr. </th>
<th width='8%'>Gew. 3/0 of 3/1</th>
<th width='8%'>Gew. 3/2</th>
<th width='8%'>Verl. 3/2</th>
<th width='8%'>Verl. 3/0 of 3/1</th>
<th width='8%'>Gew. sets</th>
<th width='8%'>Verl. sets</th>
<th width='8%'>Punten-totaal</th>
</tr>";
}

heb ik ook teruggevonden.
Wie kan mij helpen om die functie van addSportaKalender mee te ontcijferen zodat die perfect gaat werken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.