Wat vindje ervan?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »
Jens van loocke

jens van loocke

12/08/2010 22:35:48
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een website gemaakt ,

ik zou willen weten wat je ervan vind :)

thanks,
en ik dank Milo zijn hulp. !

http://chrisjte.oni.cc/
Gewijzigd op 12/08/2010 22:37:44 door Jens van loocke
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:09:26
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

12/08/2010 22:48:42
Quote Anchor link
wat is dit?
http://chrisjte.oni.cc/?page=Waarom%20geen%20home.php%20ipv%20?page=home

Voor de rest een beetje standaard allemaal, beetje donker, standaard logo.


Scrollbalk is een beetje overbodig.
Gewijzigd op 12/08/2010 22:49:11 door www JdeRuijterNL
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

12/08/2010 23:11:58
Quote Anchor link
Ha Jens,

De site al weer wat verbeterd zo te zien na je vorige posts.
De site is nogsteeds wat donker, wat hem niet echt aantrekkelijk maakt.
Daarbuiten is de indeling ook wat onlogisch...
Je template zelf is zeer groot en wijd terwijl je content heel erg klein is.
Nu zal je dit wel zo hebben gedaan omdat je het op waarschijnlijk een kleiner beeldscherm hebt zitten maken.

Verder is de opzet vrij simpel maar toch wel effectief dit heb je verder wel goed gedaan.
Het is verder ook overzichtelijk, kan nergens in verdwalen kwa indeling.
Je zoek functie werkt ook naar behoren.

Persoonlijk zou ik indien je dat zelf hebt voor je bedrijf een logo erin verwerken.
En mogt je die hebben probeer dan je kleuren combinatie hierop in te laten spelen.
Geeft altijd een prettiger en zeker vloeiender beeld.

We wachten het weer af,

Succes!
 
Jens van loocke

jens van loocke

12/08/2010 23:26:18
Quote Anchor link
Hallo,

bedankt voor de reactie Jonathan,

het logo van het bedrijf is eigenlijk Rood, zwart , wit,
maar vele mensen zeggen dat zwart en rood niet samen gaat voor een website,
dus ik weet ook niet de header en footer of ik dit in een feller kleur zou doen,
ik zou niet juist weten wat voor kleur dan.

Grtz
 
Arjan jansen

arjan jansen

12/08/2010 23:30:56
Quote Anchor link
Ik kijk niet zozeer naar de lay-out daar is al het een en ander over gezegd.
De structuur die klopt wel alleen zoekmachine optimaal is die niet
Zo staat er geen informatie in de description en keywords tag.

Voor Google is de keyword-tag niet van belang maar voor Yahoo raad ik toch aan om dit even te doen.
Verder zou je er per pagina minimaal 170 woorden op zetten anders neemt Google je site niet echt serieus.
De URL’S zijn ook niet echt zoekmachine vriendelijke
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

12/08/2010 23:43:13
Quote Anchor link
Ha Jens,

Dat rood en zwart niet geweldig met elkaar samen gaan is wel bekend ja.
Zou ik het logo mogen zien misschien dat ik aan de hand daarvan je iets verder kan helpen kwa layout.

Want onmogelijk is het zeker niet.

Wat Arjan ook al zegt, voor de zoekmachines zal je vrijwel onvindbaar zijn of 1 hit krijgen voor je domeinnaam kwa match.
Dat kan je dus ook iets fijner aanpakken.

We horen het weer,

Groetjes
 
Jens van loocke

jens van loocke

12/08/2010 23:45:31
Quote Anchor link
Hallo,

Het dommeinnaam word verandert wanneer de website af is ,
deze dommeinnaam gebruik ik voor te testen.

grtz
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/08/2010 00:25:13
Quote Anchor link
http://chrisjte.oni.cc/?page=<;script>alert(document.cookie);</script>
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

13/08/2010 00:32:11
Quote Anchor link
Bericht verwijderd, totaal geen toegevoegde waarde voor de discussie die hier wordt gehouden.[/modedit]

Alleen leuk dat ik weer kan modden.

Ik zei dus dat ik het design lelijk vind, en de code vast ook slecht zou zijn. Ik heb geen idee hoe bas wilt dat ik dit onderbouw, maar ik zal ene poging wagen.

Het is te donker, valt niet goed samen, en geeft niet echt de indruk dat er moeite in is gestoken.

Laat het doen door iemand die weet wat hij doet.

en @Bas: Ik heb geen idee hoe je wilt dat ik een mening @iets lelijks duidelijker overbreng. Schors mijn account, verwijderen hem for all I care. Maar als je dat om iets als dit doet, kunnen we nog lachen.
Gewijzigd op 13/08/2010 02:42:14 door wesley Overdijk
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

13/08/2010 08:41:13
Quote Anchor link
Wesley Overdijk op 13/08/2010 00:32:11:
Bericht verwijderd, totaal geen toegevoegde waarde voor de discussie die hier wordt gehouden.[/modedit]

Alleen leuk dat ik weer kan modden.

Ik zei dus dat ik het design lelijk vind, en de code vast ook slecht zou zijn. Ik heb geen idee hoe bas wilt dat ik dit onderbouw, maar ik zal ene poging wagen.

Het is te donker, valt niet goed samen, en geeft niet echt de indruk dat er moeite in is gestoken.

Laat het doen door iemand die weet wat hij doet.

en @Bas: Ik heb geen idee hoe je wilt dat ik een mening @iets lelijks duidelijker overbreng. Schors mijn account, verwijderen hem for all I care. Maar als je dat om iets als dit doet, kunnen we nog lachen.

No flame intended, maar je zou kunnen zeggen dat het gebruik van kleur en contrast verhoudingen niet voldoen aan vandaags standaarden.

Ditzelfde gaat trouwens ook op voor het gebruik van frames.
Je maakt dankbaar gebruik van php, waarom gebruik je dan geen include, ipv iframe?
Gewijzigd op 13/08/2010 08:43:07 door www JdeRuijterNL
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

13/08/2010 08:52:00
Quote Anchor link
Bouw bij je contactformulier nog wel controle in; zonder gegevens in te vullen kan ik het versturen.
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

13/08/2010 08:58:26
Quote Anchor link
http://chrisjte.oni.cc/?page=Autos
Als je een foto aanklikt krijg je een galerij van de andere foto's, da's in mijn ogen niet logisch. Ik had verwacht op een detailpagina terecht te komen en zeker niet om foto's van de andere auto's te zien.

"Select merk" => Ik neem aan dat je bedoelt "Selecteer merk"?

Als je een merk hebt geselecteerd blijft dit niet staan in de selectbox, ook wordt het formulier via POST verstuurd, waardoor je straks niet netjes terug kunt keren naar deze pagina (je moet hem dan opnieuw versturen).
 
- Raoul -

- Raoul -

13/08/2010 09:37:14
Quote Anchor link
Mag ik je vragen wat dit doet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe name="h14" nosize="" src="http://freehosting.oni.cc/home/" topmargin="0"  leftmargin="0" rightmargin="0" bottommargin="0" marginheight="0" marginwidth="0" width="0"  frameborder="0" height="0" scrolling="no"></iframe>


Iframes gebruiken is niet aangeraden, kijk eens naar include();
 
Milo S

Milo S

13/08/2010 14:02:18
Quote Anchor link
Beste,
Zoals als we zien moeten er dus nog wat beveiligingetjes in gebouwd worden wat betreft de ?page url.

@ Wesley Overdijk:
Ik wil graag weten waar jij vandaan haalt dat hij en ik niet weten waar we mee bezig zijn? Dat de site niet perfect is betekend niet dat de code in een keer brak is. De lay-out betreft kan wel onderbouwd worden dit is in het vorige topic ook gewoon netjes gebeurt.

Wat betreft de frames:
Er word wel degelijk gewoon include gebruikt (dit stukje heb ik wel redelijk beveiligd waarom ik dat niet bij de $page heb gedaan verbaasd me ook momenteel. Maar het onderste iframe gebeuren word er bij gezet door de gratis host, dit gaat dus weer weg zodra hij geupload word bij een betaalde host.

@ Remco van Arkelen:
Goede punten gaan we even naar kijken!

Gr, milo
 
Ama saril

ama saril

13/08/2010 14:17:20
Quote Anchor link
Zou ook graag willen reageren maar kan de site niet zien (zit op me werk) melding:
Toegang tot deze website is geblokkeerd! Uw verzoek is gelogd. (Phishing)

Evil site man :p, Zal wel komen omdat het vrijdag de 13e is :P
Gewijzigd op 13/08/2010 14:18:31 door ama saril
 
Milo S

Milo S

13/08/2010 14:39:06
Quote Anchor link
Site is niet evil, tenzij de gratis host van hem raar is want ik heb er niks mee gedaan :P
 
Ray de graaf

ray de graaf

13/08/2010 14:43:58
Quote Anchor link
verkoop je particulieren?? XD
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

13/08/2010 15:18:19
Quote Anchor link
Om Obelix en Idefix nog aan te vullen: je contactformulier lijkt heel eenvoudig te kunnen worden misbruikt om spam te versturen. Je hebt de e-mailadressen aan de options in de selectbox gekoppeld, da's natuurlijk heel eenvoudig te beinvloeden door kwaadwillenden (ik weet natuurlijk niet welke checks je in je afhandeling uitvoert).

Daarnaast is het mij niet duidelijk wie Sam / Christian is? Ik zou daar bijvoorbeeld wel een "Verkoop" of "Inkoop" verwachten..het doel is niet echt duidelijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.