Webbased pdf, swf viewer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »
Tom Tom

Tom Tom

03/12/2009 10:47:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met het maken van een website waarop ik tekeningen (pdf) wil weergeven. Door dit te embedden krijg ik wel een resultaat maar dat is niet naar mijn wens. Hierop heb ik een converter (pdf2swf) gedownload welke de pdf omzet in swf. Met een flash viewer krijg ik al wel een veel mooier resultaat alleen de bestanden worden 2,5 keer zo groot waardoor het gigantisch lang duurt voordat een pagina geladen is.

Heeft iemand misschien suggesties voor andere viewers of een andere oplossing voor mijn probleem?
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 06:44:53
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 11:25:00
Quote Anchor link
Als het tekeningen zijn moet je denk ik gaan kijken naar een mogelijkheid om de pdf naar gif/jpeg/png om te zetten en die dan te plaatsen.
 
Tom Tom

Tom Tom

03/12/2009 11:43:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 03.12.2009 11:25:
Als het tekeningen zijn moet je denk ik gaan kijken naar een mogelijkheid om de pdf naar gif/jpeg/png om te zetten en die dan te plaatsen.


Het gaat om autocad tekeningen die opgeslagen zijn als pdf. Als ik deze omzet in een gif, jpeg of png worden de vectoren omgezet in pixels wat ten koste gaat van de scherpte (bij het inzoomen).
 
- Roland -

- Roland -

03/12/2009 12:06:00
Quote Anchor link
Er bestaat een dwg viewer (DWF formaat ?)

als het belangrijk genoeg is laat je mensen die plugin even downloaden


Dat formaat (vector info) is super licht !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Roland -
 
Tom Tom

Tom Tom

03/12/2009 15:56:00
Quote Anchor link
roland schreef op 03.12.2009 12:06:
Er bestaat een dwg viewer (DWF formaat ?)

als het belangrijk genoeg is laat je mensen die plugin even downloaden


Dat formaat (vector info) is super licht !


DWG formaat ja. Wat voor een viewer bedoel je?
 

03/12/2009 16:02:00
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:02:00
Quote Anchor link
Je hebt ook het SVG formaat, is geloof ik speciaal voor webbrowsers.
Maar pdf -> svg .. weet niet of dat bestaat.
 
Jeroen van ewijk

jeroen van ewijk

03/12/2009 16:43:00
Quote Anchor link
je hoeft niet speciaal een php script te gebruiken als je <a herf="link naar je pdf" target="iframe"</a> dan wordt je pdf in je iframe geladen. of als je hem in een nieuwe pagina wil hebben dan moet je je de target op _blank zetten. ( dit is btw een makkelijke html code ) :):D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jeroen van ewijk
 
Tom Tom

Tom Tom

07/12/2009 10:39:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 16:02:
Je hebt ook het SVG formaat, is geloof ik speciaal voor webbrowsers.
Maar pdf -> svg .. weet niet of dat bestaat.


De pdf printer die ik gebruik kan ook printen naar SVG formaat. Helaas worden de bestanden daarmee nog steeds te groot (welliswaar minder groot dan bij SWF formaat).

Iemand anders nog een suggestie?
 
Leen M

Leen M

07/12/2009 11:15:00
Quote Anchor link
Om .dwg tekeningen te verspreiden is het .dwf formaat bedacht. Kijk eens naar http://freewheel.autodesk.com/. Ik heb het niet uitgezocht, maar dit lijkt mij wat je nodig hebt:

Quote:
Autodesk Freewheel is an Ajax (Asynchronous JavaScript and XML) based web service/application built to provide CAD model viewing, printing and collaboration, through the dynamic rendering of DWF file data and graphics information. You can think of Freewheel as a set of componentized Web Services and JavaScript frameworks. Together these components make up the Interactive Ajax DWF Viewer.

Quote:
Display interactive 2D and 3D CAD designs without requiring your visitors to download special viewing software.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Tom Tom

Tom Tom

07/12/2009 11:39:00
Quote Anchor link
Leen schreef op 07.12.2009 11:15:
Om .dwg tekeningen te verspreiden is het .dwf formaat bedacht. Kijk eens naar http://freewheel.autodesk.com/. Ik heb het niet uitgezocht, maar dit lijkt mij wat je nodig hebt:

Quote:
Autodesk Freewheel is an Ajax (Asynchronous JavaScript and XML) based web service/application built to provide CAD model viewing, printing and collaboration, through the dynamic rendering of DWF file data and graphics information. You can think of Freewheel as a set of componentized Web Services and JavaScript frameworks. Together these components make up the Interactive Ajax DWF Viewer.

Quote:
Display interactive 2D and 3D CAD designs without requiring your visitors to download special viewing software.


Oke, bedankt. Ik ga het bekijken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.