Webpagina mailen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »
Steven dirickx

steven dirickx

23/03/2009 12:24:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik vraag mij af of het mogelijk is om een webpagina automatisch te laten doormailen ...

Dus bevoorbeeld een pagina zoals:
http://www.handleidinghtml.nl/start.html

Zou het mogelijk zijn om om deze pagina automatisch te laten doorsturen via een cronjob? Dus ook wanneer de inhoud van deze pagina veranderd ...


Groetjes,
Steven Dirickx
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:11:28
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

23/03/2009 12:27:00
Quote Anchor link
De pagina of de url?

Je kan een php scriptje maken die de inhoud pakt, en hiervoor een cronjob maken.
 
Ki ma

ki ma

23/03/2009 12:28:00
Quote Anchor link
( niet meer relevant ) =)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
Steven dirickx

steven dirickx

23/03/2009 12:29:00
Quote Anchor link
Het zou de pagina moeten sturen ...

En hoe kan ik deze inhoud dan laten versturen?
Gaat de ontvanger zijn e-mail programma zelf de html code omvormen?

Of moet dit op een speciale mannier gebeuren?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/03/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Klinkt mij een beetje onzinnig. Wat is de bedoeling van het geheel?
 
Steven dirickx

steven dirickx

27/03/2009 11:05:00
Quote Anchor link
Dat de pagina met de nieuwe gebruikers regelmatig naar iedereen doorgestuurd wordt ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Toine vd P

Toine vd P

27/03/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Hmm, misschien kun je beter alleen de url mailen.
Anyhoe, met lynx kun je de html ophalen en met wget -r kun je de hele site ophalen.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/03/2009 11:13:00
Quote Anchor link
**steven** schreef op 27.03.2009 11:05:
Dat de pagina met de nieuwe gebruikers regelmatig naar iedereen doorgestuurd wordt ...

Ook dat heet spam.
 
Toine vd P

Toine vd P

27/03/2009 11:15:00
Quote Anchor link
haha, idd. De meesten zullen er heeeeel blij mee zijn :)
 
Steven dirickx

steven dirickx

31/03/2009 17:36:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 27.03.2009 11:13:
**steven** schreef op 27.03.2009 11:05:
Dat de pagina met de nieuwe gebruikers regelmatig naar iedereen doorgestuurd wordt ...

Ook dat heet spam.


Dat heet geen spam ...
Aangezien deze mail wordt gestuurd naar iedereen ... die lid is van mijn website en dus akkoord gaat met de algemene voorwaarden ...

Misschien niet direct iemand gaan liggen beschuldigen voor spam?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Mitchell

Mitchell

31/03/2009 18:26:00
Quote Anchor link
Je bedoeld dus een webfeed/nieuwsbrief?

Het beste lijkt me dan om alleen maar een samenvatting, titel en url van de pagina te plaatsen in de nieuwsbrief. Zo trek je ook gelijk aandacht naar je site zelf. :)
 
GaMer B

GaMer B

31/03/2009 18:28:00
 
Rene Sn

Rene Sn

31/03/2009 19:03:00
Quote Anchor link
**steven** schreef op 23.03.2009 12:24:
Hallo,

Ik vraag mij af of het mogelijk is om een webpagina automatisch te laten doormailen ...
Dat is mogelijk, je zou eens moeten kijken naar PHPMailer dit is een class voor php waarmee je emails kunt versturen in HTML formaat. En aangezien het gaat om een nieuwsbrief achtig idee.

Wel moet je voor alle content de volledige URL opgeven dus voor een <img src="...."> helemaal compleet aanvullen met http://mijndomein.nl/plaatjes/logo.gif etc..

Ik ga de class.phpmailer.php hier niet posten, dat dingetje is 1497 regels.

Maar als je er belang bij hebt wil ik um wel ff ergens gezipp'd dumpen.

Grts.
René
 
Steven dirickx

steven dirickx

02/04/2009 10:53:00
Quote Anchor link
Twan van der Poel schreef op 27.03.2009 11:09:
Hmm, misschien kun je beter alleen de url mailen.
Anyhoe, met lynx kun je de html ophalen en met wget -r kun je de hele site ophalen.


De html mails krijg ik verzonden!
Thx!

Maar nu moet ik het html code nog ophalen ...
Nu vermoed ik dat dat met bovenstaande functies kan ...

Maar hoe moeten deze net gebruikt woden?

Nu heb ik dit ...

Maar het werkt nog niet ..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$sender
= "****************@******.******";
$onderwerp = "Dit is een html mailtje!";
$ontvanger = "****************@******.******";
$message = show_source("test.php");

$headers = "From: ".$sender." <".$sender.">\r\n";
$headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
$headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$sender.">\r\n";
$headers .= "Reply-To: ".$sender." <".$sender.">\r\n";
 
$bericht = $message."
 
-----------------------------------------------
Indien u deze mail niet kan lezen dan kun u de link ****.******.*** in uw browser plakken!"
;
 
$message = nl2br($bericht);
mail($ontvanger, $onderwerp, $message, $headers);
echo "Het bericht is succesvol verzonden!";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Steven dirickx

steven dirickx

02/04/2009 23:39:00
Quote Anchor link
Hierbij krijg ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<html>
    <tr>
        <td>Hallo</td>
        <td>Testje test</td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Dit is dfsdfsjkfsldkfjslkfjsdlkfjl</td>
        <td>Een test</td>
    </tr>
</html> Het bericht is succesvol verzonden!

Als output op het scherm en

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
1

-----------------------------------------------
Indien u deze mail niet kan lezen dan kun u de link ***.*****.** in uw browser plakken!


in mijn mailbox ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

02/04/2009 23:49:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.