Webpagina mailen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
Steven dirickx

steven dirickx

23/03/2009 12:24:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik vraag mij af of het mogelijk is om een webpagina automatisch te laten doormailen ...

Dus bevoorbeeld een pagina zoals:
http://www.handleidinghtml.nl/start.html

Zou het mogelijk zijn om om deze pagina automatisch te laten doorsturen via een cronjob? Dus ook wanneer de inhoud van deze pagina veranderd ...


Groetjes,
Steven Dirickx
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 16:03:43
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

23/03/2009 12:27:00
Quote Anchor link
De pagina of de url?

Je kan een php scriptje maken die de inhoud pakt, en hiervoor een cronjob maken.
 
Ki ma

ki ma

23/03/2009 12:28:00
Quote Anchor link
( niet meer relevant ) =)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
Steven dirickx

steven dirickx

23/03/2009 12:29:00
Quote Anchor link
Het zou de pagina moeten sturen ...

En hoe kan ik deze inhoud dan laten versturen?
Gaat de ontvanger zijn e-mail programma zelf de html code omvormen?

Of moet dit op een speciale mannier gebeuren?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/03/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Klinkt mij een beetje onzinnig. Wat is de bedoeling van het geheel?
 
Steven dirickx

steven dirickx

27/03/2009 11:05:00
Quote Anchor link
Dat de pagina met de nieuwe gebruikers regelmatig naar iedereen doorgestuurd wordt ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Toine vd P

Toine vd P

27/03/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Hmm, misschien kun je beter alleen de url mailen.
Anyhoe, met lynx kun je de html ophalen en met wget -r kun je de hele site ophalen.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/03/2009 11:13:00
Quote Anchor link
**steven** schreef op 27.03.2009 11:05:
Dat de pagina met de nieuwe gebruikers regelmatig naar iedereen doorgestuurd wordt ...

Ook dat heet spam.
 
Toine vd P

Toine vd P

27/03/2009 11:15:00
Quote Anchor link
haha, idd. De meesten zullen er heeeeel blij mee zijn :)
 
Steven dirickx

steven dirickx

31/03/2009 17:36:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 27.03.2009 11:13:
**steven** schreef op 27.03.2009 11:05:
Dat de pagina met de nieuwe gebruikers regelmatig naar iedereen doorgestuurd wordt ...

Ook dat heet spam.


Dat heet geen spam ...
Aangezien deze mail wordt gestuurd naar iedereen ... die lid is van mijn website en dus akkoord gaat met de algemene voorwaarden ...

Misschien niet direct iemand gaan liggen beschuldigen voor spam?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Mitchell

Mitchell

31/03/2009 18:26:00
Quote Anchor link
Je bedoeld dus een webfeed/nieuwsbrief?

Het beste lijkt me dan om alleen maar een samenvatting, titel en url van de pagina te plaatsen in de nieuwsbrief. Zo trek je ook gelijk aandacht naar je site zelf. :)
 
GaMer B

GaMer B

31/03/2009 18:28:00
 
Rene Sn

Rene Sn

31/03/2009 19:03:00
Quote Anchor link
**steven** schreef op 23.03.2009 12:24:
Hallo,

Ik vraag mij af of het mogelijk is om een webpagina automatisch te laten doormailen ...
Dat is mogelijk, je zou eens moeten kijken naar PHPMailer dit is een class voor php waarmee je emails kunt versturen in HTML formaat. En aangezien het gaat om een nieuwsbrief achtig idee.

Wel moet je voor alle content de volledige URL opgeven dus voor een <img src="...."> helemaal compleet aanvullen met http://mijndomein.nl/plaatjes/logo.gif etc..

Ik ga de class.phpmailer.php hier niet posten, dat dingetje is 1497 regels.

Maar als je er belang bij hebt wil ik um wel ff ergens gezipp'd dumpen.

Grts.
René
 
Steven dirickx

steven dirickx

02/04/2009 10:53:00
Quote Anchor link
Twan van der Poel schreef op 27.03.2009 11:09:
Hmm, misschien kun je beter alleen de url mailen.
Anyhoe, met lynx kun je de html ophalen en met wget -r kun je de hele site ophalen.


De html mails krijg ik verzonden!
Thx!

Maar nu moet ik het html code nog ophalen ...
Nu vermoed ik dat dat met bovenstaande functies kan ...

Maar hoe moeten deze net gebruikt woden?

Nu heb ik dit ...

Maar het werkt nog niet ..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$sender
= "****************@******.******";
$onderwerp = "Dit is een html mailtje!";
$ontvanger = "****************@******.******";
$message = show_source("test.php");

$headers = "From: ".$sender." <".$sender.">\r\n";
$headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
$headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$sender.">\r\n";
$headers .= "Reply-To: ".$sender." <".$sender.">\r\n";
 
$bericht = $message."
 
-----------------------------------------------
Indien u deze mail niet kan lezen dan kun u de link ****.******.*** in uw browser plakken!"
;
 
$message = nl2br($bericht);
mail($ontvanger, $onderwerp, $message, $headers);
echo "Het bericht is succesvol verzonden!";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Steven dirickx

steven dirickx

02/04/2009 23:39:00
Quote Anchor link
Hierbij krijg ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<html>
    <tr>
        <td>Hallo</td>
        <td>Testje test</td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Dit is dfsdfsjkfsldkfjslkfjsdlkfjl</td>
        <td>Een test</td>
    </tr>
</html> Het bericht is succesvol verzonden!

Als output op het scherm en

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
1

-----------------------------------------------
Indien u deze mail niet kan lezen dan kun u de link ***.*****.** in uw browser plakken!


in mijn mailbox ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

02/04/2009 23:49:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.