website 17 inc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »
Nick

nick

24/04/2009 17:16:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik heb een rare vraag. Ik heb een site gemaakt op een laptop van 17 inc. En ik open mijn site op een laptop van 15 inc maar mijn navigatie is naar de knoppen dan. De helft van mijn menu kopt in de tekst. Mijn vraag hoe los je dit op??

grtz
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:28:14
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

24/04/2009 17:23:00
Quote Anchor link
Ten eerste gaat het niet om het formaat, maar om de resolutie.

Meestal is een layout wel upwards compatible, dus als hij op 1024x768 werkt, dan werkt hij ook op 1280x1024.

Je zult hem dus op minimaal 1024x768 laten werken, anders heeft de helft van de internettters er niets aan.
 
Mitchell

Mitchell

24/04/2009 17:31:00
Quote Anchor link
In width moet je een layout niet breeder maken dan 980 pixels, anders krijg je van die nare scrollbalken (1024x768). Veel CSS frameworks zijn ook gebouwd op 960 pixels.

Als je een liquide layout hebt, kun je een min-width gebruiken zodat je layout niet vernaggeld word. Let dan wel alleen op dat je een min-width fix zult moeten gebruiken voor IE.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchell
 
Nick

nick

24/04/2009 17:37:00
Quote Anchor link
ok ik zal eens kijken. Alvast al bedankt voor de snelle reacties
 
Nick

nick

24/04/2009 17:50:00
Quote Anchor link
ok ik heb gekeken maar ik vind het niet. Ik dacht van dat gaat staan tussen min style.ccs. Maar ik heb alleen maar dit gevonden:

/* standard elements */
html {min-height: 50%;}

* {
margin: 0;
padding: 0;

de rest heb ik ook gezonden.



/* beta - a free web template by spyka webmaster
http://www.spyka.net
*/

/* page */
html, * {
padding:0;
margin:0;
}
body {
background-color:#555555;
margin:0 auto;
font-size:1.0em;
color:#999999;
font-family:Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
}

/* headers */
h1 {
font-size:3em;
text-align:center;
padding-top:20px;
color:#ffffff;
letter-spacing:3px;
font-weight:normal;
}
h2 {
color:#5580B4;
display:inline;
padding:0 5px;
margin:5px 0;
}
h3 {
font-size:1.3em;
font-weight:normal;
color:#5580B4;
}
h4 {
background-color:#333333;
border-bottom:1px solid #222222;
padding:5px;
color:#202020;
}

/* paragraphs */
p {
margin:2px 0 15px 0;
line-height:1.3em;
}

/* links */
a {
color:#202020;
border-bottom:1px dotted #333333;
text-decoration:none;
}
a:hover {
border-bottom:1px solid #333333;
color: #cccccc;
}
div#footer a {
color:#ffffff;
text-decoration:none;
border:none;
background-color:#233C57;
padding:4px;
}
div#footer a:hover {
border:none;
}
div#sidebar ul li a {
color:#5580B4;
text-decoration:none;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.9em;
border:none;
padding:5px;
}
div#sidebar ul li a:hover {
background-color:#5580B4;
color:#ffffff;
}

/* lists */
ul, ol {
margin:0 0 5px 30px;
}

/* code */
code {
display:block;
border:1px solid #cccccc;
background-color:#dddddd;
padding:15px;
margin:5px;
}

/* container, header and nav */
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
}
div#header {
background-image:url('images/headerbg.jpg');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-color:#111111;
height:120px;
padding:10px;
}
div#header p {
text-align:center;
padding:0;
margin:0;
font-size:0.8em;
color:#ffffff;
}
div#nav {
background-image:url('images/navbg.jpg');
background-repeat:repeat-x;
height:50px;
border-bottom:1px solid #416C9C;
border-top:1px solid #325277;
}
div#nav ul {
float:left;
margin:0;
padding:0;
}
div#nav ul li {
display:block;
float:left;
}
div#nav ul li a {
float:left;
border:none;
padding:15px 15px 0 15px;
height:35px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.8em;
color:#cccccc;
text-decoration:none;
display:block;
}
div#nav ul li a:hover {
color:#ffffff;
background-color:#1D2F43;
}
div#nav form {
float:right;
margin:10px 15px 0 0;
}
div#nav form input {
border:1px solid #416C9C;
background-color:#1D2F43;
color:#ffffff;
padding:5px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
}
div#nav form input.button {
padding:3px;
}

/* content */
div#content {
padding:20px 10px 0 10px;
background-color:#444444;
}
div#page {
width:67%;
float:left;
}
div#sidebar {
width:28%;
float:right;
}
div#sidebar p {
padding:3px 5px;
color:#cccccc;
}
div#sidebar ul {
list-style:none;
margin:7px 12px;
}
div#sidebar ul li {
padding:3px 0;
}

/* footer */
div#footer {
padding:20px 5px;
background-color:#325479;
color:#ffffff;
}
div#footer p {
font-size:0.6em;
font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-align:center;
margin:0;
padding:5px;
}

/* generic classes */
.bold {
font-weight:bold;
}
.clear {
clear:both;
}



/* standard elements */
html {min-height: 50%;}

* {
margin: 0;
padding: 0;

}

a {color: #FF0;}
.color {
color: #F00;
font-weight: bold;
}
a {geel: #FF0;}
.geel {
color: #FF0;
font-weight: bold;
 
Mitchell

Mitchell

24/04/2009 18:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
min-width: 960px;
}

Probeer dat eens.
 
Nick

nick

24/04/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 24.04.2009 18:06:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
min-width: 960px;
}

Probeer dat eens.


nu loopt er niets meer door elkaar. Nu kan je de tekst goed lezen. Bedankt daarvoor. Zou je som ook weten hoe je navigatie goed kunt zetten waarmee alle menus op 1 lijn staan?

het werkt alleen maar in google crome niet in internet explorer
toch al bedankt nu kan je alles goed lezen :d
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door nick
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

24/04/2009 19:57:00
Quote Anchor link
je gebruikt veel dubbele waardes, dit is niet nodig. Je ul hoeft niet gefloat te worden. die komt wel terecht waar die moet komen.

je moet de ul een float mee geven en je a een display:block mee geven. Die hoeft niet gefloat te worden. En die float kan dus weg.

het probleem is nu echter, een gefloat element zoals je <li> wordt gefloat, op zich niet erg, maar daarna geef je alsnog een display block mee. Dit hoeft niet. haal die display block dan ook weg. Wat ik ook zou doen, is je ul een overflow hidden mee geven. dit is erg ongebruikelijk, want wanneer je inzoomt, verdwijnen er items, maar op die manier kan de layout niet meer rare dingen doen. wellicht is het ook handig om de hoogtes aan je li en a mee te geven. Zo heb je ook speling in de opmaak ervan.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

24/04/2009 20:54:00
Quote Anchor link
@Merijn: Heh? :S Je spreekt elke keer in een nieuwe paragraaf de vorige tegen. Lekker wazig.
 
Nick

nick

24/04/2009 21:20:00
Quote Anchor link
sorry maar alles die hier is vermeld lukt niet:s
 
Nick

nick

25/04/2009 12:32:00
Quote Anchor link
oke mensen het is gelukt. Toch bedankt voor jullie hulp. Vooral de hulp van Mitchell. Dit moest het worden:



/* page */
html {min-height: 100%;}

* {
margin: 0;
padding: 0;
}
body {
background-color:#555555;
margin:0 auto;
font-size:1.0em;
color:#999999;
font-family:Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
}

/* headers */
h1 {
font-size:3em;
text-align:center;
padding-top:20px;
color:#ffffff;
letter-spacing:3px;
font-weight:normal;
}
h2 {
color:#5580B4;
display:inline;
padding:0 5px;
margin:5px 0;
}
h3 {
font-size:1.3em;
font-weight:normal;
color:#5580B4;
}
h4 {
background-color:#333333;
border-bottom:1px solid #222222;
padding:5px;
color:#202020;
}

/* paragraphs */
p {
margin:2px 0 15px 0;
line-height:1.3em;
}

/* links */
a {
color:#202020;
border-bottom:1px dotted #333333;
text-decoration:none;
}
a:hover {
border-bottom:1px solid #333333;
color: #cccccc;
}
div#footer a {
color:#ffffff;
text-decoration:none;
border:none;
background-color:#233C57;
padding:4px;
}
div#footer a:hover {
border:none;
}
div#sidebar ul li a {
color:#5580B4;
text-decoration:none;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.9em;
border:none;
padding:5px;
}
div#sidebar ul li a:hover {
background-color:#5580B4;
color:#ffffff;
}

/* lists */
ul, ol {
margin:0 0 5px 30px;
}

/* code */
code {
display:block;
border:1px solid #cccccc;
background-color:#dddddd;
padding:15px;
margin:5px;
}

/* container, header and nav */
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
min-width: 960px;
}
div#header {
background-image:url('images/headerbg.jpg');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-color:#111111;
height:120px;
padding:10px;
}
div#header p {
text-align:center;
padding:0;
margin:0;
font-size:0.8em;
color:#ffffff;
}
div#nav {
background-image:url('images/navbg.jpg');
background-repeat:repeat-x;
height:50px;
border-bottom:1px solid #416C9C;
border-top:1px solid #325277;
}
div#nav ul {
float:left;
margin:0;
padding:0;
}
div#nav ul li {
display:block;
float:left;
}
div#nav ul li a {
float:left;
border:none;
padding:15px 15px 0 15px;
height:35px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.8em;
color:#cccccc;
text-decoration:none;
display:block;
}
div#nav ul li a:hover {
color:#ffffff;
background-color:#1D2F43;
}
div#nav form {
float:right;
margin:5px autopx 0auto 0auto;
}
div#nav form input {
border:1px solid #416C9C;
background-color:#1D2F43;
color:#ffffff;
padding:5px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
}
div#nav form input.button {
padding:3px;
}

/* content */
div#content {
padding:20px 10px 0 10px;
background-color:#444444;
}
div#page {
width:67%;
float:left;
}
div#sidebar {
width:28%;
float:right;
padding:20px 10px 0 10px;
}
div#sidebar p {
padding:3px 5px;
color:#cccccc;
}
div#sidebar ul {
list-style:none;
margin:7px 12px;
}
div#sidebar ul li {
padding:10px 0;
}

/* footer */
div#footer {
padding:20px 5px;
background-color:#325479;
color:#ffffff;
}
div#footer p {
font-size:0.6em;
font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-align:center;
margin:0;
padding:5px;
}

/* generic classes */
.bold {
font-weight:bold;
}
.clear {
clear:both;
}

a {color: #FF0;}
.color {
color: #F00;
font-weight: bold;
}
a {geel: #FF0;}
.geel {
color: #FF0;
font-weight: bold;
 
Jasper

jasper

25/04/2009 13:31:00
Quote Anchor link
als je goed werkt met procenten heb je daar nooit problemen mee!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.