website 17 inc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »
Nick

nick

24/04/2009 17:16:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik heb een rare vraag. Ik heb een site gemaakt op een laptop van 17 inc. En ik open mijn site op een laptop van 15 inc maar mijn navigatie is naar de knoppen dan. De helft van mijn menu kopt in de tekst. Mijn vraag hoe los je dit op??

grtz
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 20:37:48
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

24/04/2009 17:23:00
Quote Anchor link
Ten eerste gaat het niet om het formaat, maar om de resolutie.

Meestal is een layout wel upwards compatible, dus als hij op 1024x768 werkt, dan werkt hij ook op 1280x1024.

Je zult hem dus op minimaal 1024x768 laten werken, anders heeft de helft van de internettters er niets aan.
 
Mitchell

Mitchell

24/04/2009 17:31:00
Quote Anchor link
In width moet je een layout niet breeder maken dan 980 pixels, anders krijg je van die nare scrollbalken (1024x768). Veel CSS frameworks zijn ook gebouwd op 960 pixels.

Als je een liquide layout hebt, kun je een min-width gebruiken zodat je layout niet vernaggeld word. Let dan wel alleen op dat je een min-width fix zult moeten gebruiken voor IE.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchell
 
Nick

nick

24/04/2009 17:37:00
Quote Anchor link
ok ik zal eens kijken. Alvast al bedankt voor de snelle reacties
 
Nick

nick

24/04/2009 17:50:00
Quote Anchor link
ok ik heb gekeken maar ik vind het niet. Ik dacht van dat gaat staan tussen min style.ccs. Maar ik heb alleen maar dit gevonden:

/* standard elements */
html {min-height: 50%;}

* {
margin: 0;
padding: 0;

de rest heb ik ook gezonden.



/* beta - a free web template by spyka webmaster
http://www.spyka.net
*/

/* page */
html, * {
padding:0;
margin:0;
}
body {
background-color:#555555;
margin:0 auto;
font-size:1.0em;
color:#999999;
font-family:Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
}

/* headers */
h1 {
font-size:3em;
text-align:center;
padding-top:20px;
color:#ffffff;
letter-spacing:3px;
font-weight:normal;
}
h2 {
color:#5580B4;
display:inline;
padding:0 5px;
margin:5px 0;
}
h3 {
font-size:1.3em;
font-weight:normal;
color:#5580B4;
}
h4 {
background-color:#333333;
border-bottom:1px solid #222222;
padding:5px;
color:#202020;
}

/* paragraphs */
p {
margin:2px 0 15px 0;
line-height:1.3em;
}

/* links */
a {
color:#202020;
border-bottom:1px dotted #333333;
text-decoration:none;
}
a:hover {
border-bottom:1px solid #333333;
color: #cccccc;
}
div#footer a {
color:#ffffff;
text-decoration:none;
border:none;
background-color:#233C57;
padding:4px;
}
div#footer a:hover {
border:none;
}
div#sidebar ul li a {
color:#5580B4;
text-decoration:none;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.9em;
border:none;
padding:5px;
}
div#sidebar ul li a:hover {
background-color:#5580B4;
color:#ffffff;
}

/* lists */
ul, ol {
margin:0 0 5px 30px;
}

/* code */
code {
display:block;
border:1px solid #cccccc;
background-color:#dddddd;
padding:15px;
margin:5px;
}

/* container, header and nav */
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
}
div#header {
background-image:url('images/headerbg.jpg');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-color:#111111;
height:120px;
padding:10px;
}
div#header p {
text-align:center;
padding:0;
margin:0;
font-size:0.8em;
color:#ffffff;
}
div#nav {
background-image:url('images/navbg.jpg');
background-repeat:repeat-x;
height:50px;
border-bottom:1px solid #416C9C;
border-top:1px solid #325277;
}
div#nav ul {
float:left;
margin:0;
padding:0;
}
div#nav ul li {
display:block;
float:left;
}
div#nav ul li a {
float:left;
border:none;
padding:15px 15px 0 15px;
height:35px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.8em;
color:#cccccc;
text-decoration:none;
display:block;
}
div#nav ul li a:hover {
color:#ffffff;
background-color:#1D2F43;
}
div#nav form {
float:right;
margin:10px 15px 0 0;
}
div#nav form input {
border:1px solid #416C9C;
background-color:#1D2F43;
color:#ffffff;
padding:5px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
}
div#nav form input.button {
padding:3px;
}

/* content */
div#content {
padding:20px 10px 0 10px;
background-color:#444444;
}
div#page {
width:67%;
float:left;
}
div#sidebar {
width:28%;
float:right;
}
div#sidebar p {
padding:3px 5px;
color:#cccccc;
}
div#sidebar ul {
list-style:none;
margin:7px 12px;
}
div#sidebar ul li {
padding:3px 0;
}

/* footer */
div#footer {
padding:20px 5px;
background-color:#325479;
color:#ffffff;
}
div#footer p {
font-size:0.6em;
font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-align:center;
margin:0;
padding:5px;
}

/* generic classes */
.bold {
font-weight:bold;
}
.clear {
clear:both;
}



/* standard elements */
html {min-height: 50%;}

* {
margin: 0;
padding: 0;

}

a {color: #FF0;}
.color {
color: #F00;
font-weight: bold;
}
a {geel: #FF0;}
.geel {
color: #FF0;
font-weight: bold;
 
Mitchell

Mitchell

24/04/2009 18:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
min-width: 960px;
}

Probeer dat eens.
 
Nick

nick

24/04/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 24.04.2009 18:06:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
min-width: 960px;
}

Probeer dat eens.


nu loopt er niets meer door elkaar. Nu kan je de tekst goed lezen. Bedankt daarvoor. Zou je som ook weten hoe je navigatie goed kunt zetten waarmee alle menus op 1 lijn staan?

het werkt alleen maar in google crome niet in internet explorer
toch al bedankt nu kan je alles goed lezen :d
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door nick
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

24/04/2009 19:57:00
Quote Anchor link
je gebruikt veel dubbele waardes, dit is niet nodig. Je ul hoeft niet gefloat te worden. die komt wel terecht waar die moet komen.

je moet de ul een float mee geven en je a een display:block mee geven. Die hoeft niet gefloat te worden. En die float kan dus weg.

het probleem is nu echter, een gefloat element zoals je <li> wordt gefloat, op zich niet erg, maar daarna geef je alsnog een display block mee. Dit hoeft niet. haal die display block dan ook weg. Wat ik ook zou doen, is je ul een overflow hidden mee geven. dit is erg ongebruikelijk, want wanneer je inzoomt, verdwijnen er items, maar op die manier kan de layout niet meer rare dingen doen. wellicht is het ook handig om de hoogtes aan je li en a mee te geven. Zo heb je ook speling in de opmaak ervan.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

24/04/2009 20:54:00
Quote Anchor link
@Merijn: Heh? :S Je spreekt elke keer in een nieuwe paragraaf de vorige tegen. Lekker wazig.
 
Nick

nick

24/04/2009 21:20:00
Quote Anchor link
sorry maar alles die hier is vermeld lukt niet:s
 
Nick

nick

25/04/2009 12:32:00
Quote Anchor link
oke mensen het is gelukt. Toch bedankt voor jullie hulp. Vooral de hulp van Mitchell. Dit moest het worden:



/* page */
html {min-height: 100%;}

* {
margin: 0;
padding: 0;
}
body {
background-color:#555555;
margin:0 auto;
font-size:1.0em;
color:#999999;
font-family:Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
}

/* headers */
h1 {
font-size:3em;
text-align:center;
padding-top:20px;
color:#ffffff;
letter-spacing:3px;
font-weight:normal;
}
h2 {
color:#5580B4;
display:inline;
padding:0 5px;
margin:5px 0;
}
h3 {
font-size:1.3em;
font-weight:normal;
color:#5580B4;
}
h4 {
background-color:#333333;
border-bottom:1px solid #222222;
padding:5px;
color:#202020;
}

/* paragraphs */
p {
margin:2px 0 15px 0;
line-height:1.3em;
}

/* links */
a {
color:#202020;
border-bottom:1px dotted #333333;
text-decoration:none;
}
a:hover {
border-bottom:1px solid #333333;
color: #cccccc;
}
div#footer a {
color:#ffffff;
text-decoration:none;
border:none;
background-color:#233C57;
padding:4px;
}
div#footer a:hover {
border:none;
}
div#sidebar ul li a {
color:#5580B4;
text-decoration:none;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.9em;
border:none;
padding:5px;
}
div#sidebar ul li a:hover {
background-color:#5580B4;
color:#ffffff;
}

/* lists */
ul, ol {
margin:0 0 5px 30px;
}

/* code */
code {
display:block;
border:1px solid #cccccc;
background-color:#dddddd;
padding:15px;
margin:5px;
}

/* container, header and nav */
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
min-width: 960px;
}
div#header {
background-image:url('images/headerbg.jpg');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-color:#111111;
height:120px;
padding:10px;
}
div#header p {
text-align:center;
padding:0;
margin:0;
font-size:0.8em;
color:#ffffff;
}
div#nav {
background-image:url('images/navbg.jpg');
background-repeat:repeat-x;
height:50px;
border-bottom:1px solid #416C9C;
border-top:1px solid #325277;
}
div#nav ul {
float:left;
margin:0;
padding:0;
}
div#nav ul li {
display:block;
float:left;
}
div#nav ul li a {
float:left;
border:none;
padding:15px 15px 0 15px;
height:35px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.8em;
color:#cccccc;
text-decoration:none;
display:block;
}
div#nav ul li a:hover {
color:#ffffff;
background-color:#1D2F43;
}
div#nav form {
float:right;
margin:5px autopx 0auto 0auto;
}
div#nav form input {
border:1px solid #416C9C;
background-color:#1D2F43;
color:#ffffff;
padding:5px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
}
div#nav form input.button {
padding:3px;
}

/* content */
div#content {
padding:20px 10px 0 10px;
background-color:#444444;
}
div#page {
width:67%;
float:left;
}
div#sidebar {
width:28%;
float:right;
padding:20px 10px 0 10px;
}
div#sidebar p {
padding:3px 5px;
color:#cccccc;
}
div#sidebar ul {
list-style:none;
margin:7px 12px;
}
div#sidebar ul li {
padding:10px 0;
}

/* footer */
div#footer {
padding:20px 5px;
background-color:#325479;
color:#ffffff;
}
div#footer p {
font-size:0.6em;
font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-align:center;
margin:0;
padding:5px;
}

/* generic classes */
.bold {
font-weight:bold;
}
.clear {
clear:both;
}

a {color: #FF0;}
.color {
color: #F00;
font-weight: bold;
}
a {geel: #FF0;}
.geel {
color: #FF0;
font-weight: bold;
 
Jasper

jasper

25/04/2009 13:31:00
Quote Anchor link
als je goed werkt met procenten heb je daar nooit problemen mee!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.