Website Mentor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Bernhard G

Bernhard G

03/08/2015 10:44:25
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Bedankt voor jullie reacties. Weer even een update. Het werk gaat redelijk voorspoedig. Ik kan in het programma code aanpassen en dit direct weergeven op de website. Jammer dat afbeeldingen eerst geïnstalleerd moeten worden op de server.

Ik wil uiteraard dat de website straks goed werkt op mobiel. Is het aan te raden de website eerst voor web te bouwen en daarna responsive te maken of hier direct bij het bouwen al rekening mee te houden?

Groeten,
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 22:16:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2015 10:54:51
Quote Anchor link
Hoe bedoel je dat afbeeldingen geinstalleerd moeten worden?
 
Bernhard G

Bernhard G

03/08/2015 10:58:47
Quote Anchor link
Ik moet via de server afbeeldingen uploaden. Dat vind ik nogal omslachtig.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2015 11:02:59
Quote Anchor link
Alles wat bij een publieke website hoort, zijn ook afbeeldingen. Dus die horen ook ergens binnen de 'webroot'. Je kan moeilijk naar een locatie op de harde schijf verwijzen in een <img...>-tag.
 
Bernhard G

Bernhard G

03/08/2015 11:15:25
Quote Anchor link
Ja dat is inderdaad zo. Wellicht is het mijn server dat wat omslachtig werkt.

Heb je nog advies over het responsive maken van een website?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2015 11:20:21
Quote Anchor link
Ikzelf zou eerst beginnen bij het design voor de kleine resoluties.
 
Bernhard G

Bernhard G

03/08/2015 12:27:11
Quote Anchor link
Top. Ik ga dan de pagina die ik nu heb vast aanpassen.
 
Bernhard G

Bernhard G

05/08/2015 14:32:39
Quote Anchor link
Hi all,

Weer een update met wat vragen. Ik ga gestaagd door. Kom nu op het punt dat ik iemand benaderd heb voor een huisstyle en logo.

Ik vroeg me alleen af of er een manier is om gemakkelijk een reserveringsformulier te maken met tijd optie. Later zal ik ook nog met een vraag over een iDeal koppeling komen.

Daarnaast vroeg ik me af of de foto en statische menubalk op deze pagina gemakkelijk te maken is: http://www.i-learn.be/

Alvast bedankt.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/08/2015 14:39:24
Quote Anchor link
Ja dat is heel makkelijk te maken met css en een beetje javascript.
Dat die balk daar boven blijft komt omdat ie de 'position' property heeft met 'fixed' als waarde.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2015 15:16:02
Quote Anchor link
Die site ziet er wel strak uit, maar "... if you ask it to ilearn" klinkt als een letterlijke vertaling :D.

@Bernhard: View > Page source kan heel leerzaam zijn, en zoals PHP Maarten aangeeft is de navigatiebalk met een minimale hoeveelheid CSS+Javascript "sticky" te maken.
 
Bernhard G

Bernhard G

05/08/2015 15:24:06
Quote Anchor link
Haha dat is inderdaad zo!

Mag je zo maar stukken van die code kopiëren en zelf gebruiken? Komt een beetje over als stelen.

Weten jullie daarnaast iets over het maken van een reserveringsformulier?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/08/2015 15:26:20
Quote Anchor link
Als je maar geen volledige huisstijlen overneemt kan het geen kwaad.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/08/2015 15:27:06
Quote Anchor link
Ik vind dat je mag kopieeren, ze hebben er geen patent op toch? En er zijn zoveel websites met een sticky header.
Gaat toch om de functionaliteit, zolang er op de code geen patent zit mag dat lijkt mij.
 
- wes  -

- wes -

05/08/2015 15:53:07
Quote Anchor link
PHP Maarten op 05/08/2015 15:27:06:
Ik vind dat je mag kopieeren, ze hebben er geen patent op toch? En er zijn zoveel websites met een sticky header.
Gaat toch om de functionaliteit, zolang er op de code geen patent zit mag dat lijkt mij.



Patent is weer wat anders. Je hebt in het buitenland vaak copyright, maar in Nederland werk je met auteursrecht. Dit komt erop neer dat als jij het origineel in je bezig hebt jij de eigenaar bent hiervan en niet iedereen zomaar een kopie mag maken.

Of dat niet gebeurd is weer wat anders. Overigens is dit met web-issues vooral het geval voor grafische conflicten, de meeste code is opensource of wordt in ieder geval zo behandeld.

In een rechtbank ben je overgeleverd aan de kennis van een rechter, dat blijft in nederland een beetje 50/5
 
Randy vsf

Randy vsf

05/08/2015 16:07:29
Quote Anchor link
Als het de bedoeling is dat je leert (dat haal ik uit de topic titel).
Dan zal copy/paste je niet veel helpen. Als je pech hebt zal je er alleen een hoop hoofdpijn van krijgen. Omdat het niet werkt, en je er geen verstand van hebt hoe je dit moet oplossen.

op Codecademy zijn basis html/css/javascript cursussen gratis te volgen.
Ik denk als je die gedaan hebt dat je zo'n header wel kan maken.
 
Bernhard G

Bernhard G

05/08/2015 16:15:11
Quote Anchor link
Randy Flujowa op 05/08/2015 16:07:29:
Als het de bedoeling is dat je leert (dat haal ik uit de topic titel).
Dan zal copy/paste je niet veel helpen. Als je pech hebt zal je er alleen een hoop hoofdpijn van krijgen. Omdat het niet werkt, en je er geen verstand van hebt hoe je dit moet oplossen.

op Codecademy zijn basis html/css/javascript cursussen gratis te volgen.
Ik denk als je die gedaan hebt dat je zo'n header wel kan maken.



Ik had al een header gemaakt dus dat statisch maken moet lukken. Toch een handige pagina zo te zien. Ik ga eens wat lessen doorlopen. Bedankt!
Gewijzigd op 05/08/2015 16:16:07 door Bernhard G
 
Bernhard G

Bernhard G

25/08/2015 22:31:37
Quote Anchor link
Eey iedereen,

Hier ben ik weer.

Ik ben al aardig ver met mijn website alleen lukt het me niet om een reserveringssysteem te maken.

Ik heb de website nu in HTML geschreven gecombineerd met een CSS file.

Nu wil ik een reserveringssysteem gecombineerd met iDeal en moet een beetje lijken op het format van deze site:

https://srprs.me/multi-city

Alleen hoef ik maar een dag en een tijdstip ipv start en eind. Ik wil hier best een vergoeding voor betalen.

Heeft iemand een tip wie dit kan realiseren?

Alvast bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2015 22:39:10
Quote Anchor link
Ik raad je aan om hiervoor een vacature te plaatsen in ons Vacatureforum. Let hierbij op de daarbij geldende regels.
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.