Website Mentor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Bernhard G

Bernhard G

30/07/2015 15:54:16
Quote Anchor link
Daar heb ik inderdaad niet veel aan.

Toch bedankt voor het meedenken.
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 07:06:41
 

30/07/2015 16:11:44
Quote Anchor link
Wat de topicstarter hier aan heeft?

de topicstarter heeft geen ervaring in zijn topic te lezen.
Bij die link kan je een gratis blog, wordpress of drupal enzo aanvragen.

Wat zou de topicstarter daar nou aan hebben he?
 
Bernhard G

Bernhard G

30/07/2015 20:32:59
Quote Anchor link
Hi,

Ben ik weer.

Hoe kan ik nu mijn website op MAMP installeren?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 21:29:44
Quote Anchor link
Als je MAMP hebt draaien, dan kan je op http://localhost:8888 deze webserver benaderen.
De documentroot, waar je alle -voor de webserver publieke- bestanden in moet plaatsen bevindt zich op: /Applications/MAMP/htdocs.

Als je daar een map /test aanmaakt met daarin een bestand genaamd 'index.php', dan kan je deze via: http://localhost:8888/test oproepen. Net als bij een websitehosting.....
 
Bernhard G

Bernhard G

30/07/2015 22:56:50
Quote Anchor link
Super het werkt!

Hoe krijg ik het nu op mijn website?

Zeg maar; ik typ mijn url in en krijg dan de te zien wat ik in het .php bestand gemaakt heb.
Dan heb ik het totaaloverzicht en kan ik gaan proberen mijn doel te programeren haha
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 23:13:56
Quote Anchor link
Wat je nu hebt is een lokale webserver/websiteomgeving waar anderen niet bij kunnen. Voor ontwikkeling is het verder ideaal.

Ik weet niet of je al ergens webhosting hebt, maar dan kan je het via FTP daar uploaden.
Anders kan je ook MAMP publiekelijk open zetten door in je router je poort 8888 van je interne IP-adres door te sturen naar WAN (portforwarding). Persoonlijk raad ik dit niet aan vanwege veiligheid.
 
Bernhard G

Bernhard G

30/07/2015 23:18:02
Quote Anchor link
Ik heb al een websiteomgeving/server. Moet ik daar een nieuwFTP account aanmaken? En zo ja, wat moet ik daar precies invullen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 23:20:04
Quote Anchor link
Als je een lokale MAMP-server hebt heb je geen FTP nodig, want je werkt dan al op dezelfde computer. Als je op een andere computer werkt, dan moet je een FTP-server opzetten, of een ander remote-desktop programma. Voor Mac heb ik daar geen ervaring mee.
Gewijzigd op 30/07/2015 23:21:15 door - Ariën -
 
Bernhard G

Bernhard G

30/07/2015 23:34:18
Quote Anchor link
wat ik wil is mijn resultaten .php bestand zichtbaar krijgen op mijn website. dan ga ik verderwerken via deze pc maar weet ik wanneer ik iets wil laten zien hoe ik het er op vertoond krijg.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 23:36:03
Quote Anchor link
Maar heb je al een webhosting ergens? Of wil je jouw webserver op jouw PC open zetten voor de buitenwereld?
Lokaal kan je via http://localhost:8888 je site benaderen.
 
Bernhard G

Bernhard G

30/07/2015 23:39:18
Quote Anchor link
ja lokaal is me gelukt. Ik heb webhosting bij iXL hosting
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 23:41:00
Quote Anchor link
Dan zul je het moeten uploaden naar hun webhosting-ruimte toe.
 
Bernhard G

Bernhard G

31/07/2015 08:49:42
Quote Anchor link
Goedemorgen,


Ik ben weer wat verder alleen resulteert dat weer in een aantal vragen.

Ik kan het .php bestand weergeven op mijn pagina alleen nog niet op de homepage. nu is het URL/test.php vannacht dacht ik dat dit misschien komt door dat ik het bestand index.php moet noemen, kan dit kloppen?

Nu gaat het programmeren beginnen. Ik vroeg me af of er gratis .php codes zijn waarmee je een soort basis website kan neerzetten om van daaruit verder te bouwen.

Tot slot vroeg ik me af of er .php codes zijn van hele stukken website zoals een bestelformulier.

Alvast bedankt.

PS. ik lees ook veel over CSS kan iemand vertellen wat dat precies is en heeft iemand er een praktijk voorbeeld van?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2015 09:01:38
Quote Anchor link
Als je een bestand index.php (of .html zonder gebruik van PHP) noemt, dan volstaat het om bij uitvoer alleen de directory aan te roepen:

www.domein.nl/test/index.php -> www.domein.nl/test

Anders moet je wel de bestandsnaaam van het PHPscript meegeven in de URL:
www.domein.nl/test/doe_iets.php

De beste manier om PHP te gebruiken voor je eigen website is door het te leren en vooral om te proberen. Er zijn tal van tutorials hierover:
http://phptuts.nl/view/39/
http://www.codeacademy.com

En natuurlijk voor tekst en uitleg de manual op http://www.php.net

Kant en klare pakketten kan je ook downloaden, maar je kan niet alles wat je vindt zomaar eventjes combineren.
Gewijzigd op 31/07/2015 09:04:55 door - Ariën -
 
Bernhard G

Bernhard G

31/07/2015 09:13:01
Quote Anchor link
En hoe moet ik het bestand dan noemen of waar moet ik het opslaan als ik het onder de homepage wil hangen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2015 09:20:44
Quote Anchor link
Over de bestandsnaam mag je je eigen vrijheid geven, zolang je voor PHP maar wel de '.php'-extentie gebruikt. Let wel op hoofdlettergevoeligheid.
Gewijzigd op 31/07/2015 09:21:07 door - Ariën -
 
Bernhard G

Bernhard G

31/07/2015 09:24:05
Quote Anchor link
Sorry ik stel de vraag denk ik verkeerd.

Ik kan de pagina prima oproepen als ik de url/titelbestand in type. Alleen nu wil ik alleen de URL intypen zonder iets achter de backslash. Waar moet ik het bestand dan uploaden of hoe moet ik het bestand dan noemen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2015 09:25:54
Quote Anchor link
Dan heet het index.php die je dan in die directory uploadt.
Gewijzigd op 31/07/2015 09:26:07 door - Ariën -
 
Bernhard G

Bernhard G

31/07/2015 11:02:36
Quote Anchor link
Oke super! Dan hebben mijn nachtelijke gedachtes mij niet in de steek gelaten. Ik ga er zondag mee verder. Voor nu weer bedankt en waarschijnlijk tot zondag ;-).

Geniet van je weekend!
 
Tortuga web

tortuga web

31/07/2015 18:08:15
Quote Anchor link
Als ik het zo lees, begin je echt helemaal vanaf 0. Dan zal je toch eerst moeten beginnen bij het begin, dus HTML en CSS. Kijk eens hier: http://www.w3schools.com
Begin bij HTML, voeg CSS toe en duik dan in PHP.
En verder gewoon googelen, dan vind je heel veel hulp.
De basis vanaf het begin leren heeft als groot voordeel dat je dan altijd weet wat je doet, wat er kan en begrijp je kant en klaar pakketten ook veel beter en kun je eigen aanpassingen makkelijker doorvoeren.
Succes
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.