Website Mentor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Bernhard G

Bernhard G

03/08/2015 10:44:25
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Bedankt voor jullie reacties. Weer even een update. Het werk gaat redelijk voorspoedig. Ik kan in het programma code aanpassen en dit direct weergeven op de website. Jammer dat afbeeldingen eerst geïnstalleerd moeten worden op de server.

Ik wil uiteraard dat de website straks goed werkt op mobiel. Is het aan te raden de website eerst voor web te bouwen en daarna responsive te maken of hier direct bij het bouwen al rekening mee te houden?

Groeten,
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:52:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2015 10:54:51
Quote Anchor link
Hoe bedoel je dat afbeeldingen geinstalleerd moeten worden?
 
Bernhard G

Bernhard G

03/08/2015 10:58:47
Quote Anchor link
Ik moet via de server afbeeldingen uploaden. Dat vind ik nogal omslachtig.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2015 11:02:59
Quote Anchor link
Alles wat bij een publieke website hoort, zijn ook afbeeldingen. Dus die horen ook ergens binnen de 'webroot'. Je kan moeilijk naar een locatie op de harde schijf verwijzen in een <img...>-tag.
 
Bernhard G

Bernhard G

03/08/2015 11:15:25
Quote Anchor link
Ja dat is inderdaad zo. Wellicht is het mijn server dat wat omslachtig werkt.

Heb je nog advies over het responsive maken van een website?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2015 11:20:21
Quote Anchor link
Ikzelf zou eerst beginnen bij het design voor de kleine resoluties.
 
Bernhard G

Bernhard G

03/08/2015 12:27:11
Quote Anchor link
Top. Ik ga dan de pagina die ik nu heb vast aanpassen.
 
Bernhard G

Bernhard G

05/08/2015 14:32:39
Quote Anchor link
Hi all,

Weer een update met wat vragen. Ik ga gestaagd door. Kom nu op het punt dat ik iemand benaderd heb voor een huisstyle en logo.

Ik vroeg me alleen af of er een manier is om gemakkelijk een reserveringsformulier te maken met tijd optie. Later zal ik ook nog met een vraag over een iDeal koppeling komen.

Daarnaast vroeg ik me af of de foto en statische menubalk op deze pagina gemakkelijk te maken is: http://www.i-learn.be/

Alvast bedankt.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/08/2015 14:39:24
Quote Anchor link
Ja dat is heel makkelijk te maken met css en een beetje javascript.
Dat die balk daar boven blijft komt omdat ie de 'position' property heeft met 'fixed' als waarde.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2015 15:16:02
Quote Anchor link
Die site ziet er wel strak uit, maar "... if you ask it to ilearn" klinkt als een letterlijke vertaling :D.

@Bernhard: View > Page source kan heel leerzaam zijn, en zoals PHP Maarten aangeeft is de navigatiebalk met een minimale hoeveelheid CSS+Javascript "sticky" te maken.
 
Bernhard G

Bernhard G

05/08/2015 15:24:06
Quote Anchor link
Haha dat is inderdaad zo!

Mag je zo maar stukken van die code kopiëren en zelf gebruiken? Komt een beetje over als stelen.

Weten jullie daarnaast iets over het maken van een reserveringsformulier?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/08/2015 15:26:20
Quote Anchor link
Als je maar geen volledige huisstijlen overneemt kan het geen kwaad.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/08/2015 15:27:06
Quote Anchor link
Ik vind dat je mag kopieeren, ze hebben er geen patent op toch? En er zijn zoveel websites met een sticky header.
Gaat toch om de functionaliteit, zolang er op de code geen patent zit mag dat lijkt mij.
 
- wes  -

- wes -

05/08/2015 15:53:07
Quote Anchor link
PHP Maarten op 05/08/2015 15:27:06:
Ik vind dat je mag kopieeren, ze hebben er geen patent op toch? En er zijn zoveel websites met een sticky header.
Gaat toch om de functionaliteit, zolang er op de code geen patent zit mag dat lijkt mij.



Patent is weer wat anders. Je hebt in het buitenland vaak copyright, maar in Nederland werk je met auteursrecht. Dit komt erop neer dat als jij het origineel in je bezig hebt jij de eigenaar bent hiervan en niet iedereen zomaar een kopie mag maken.

Of dat niet gebeurd is weer wat anders. Overigens is dit met web-issues vooral het geval voor grafische conflicten, de meeste code is opensource of wordt in ieder geval zo behandeld.

In een rechtbank ben je overgeleverd aan de kennis van een rechter, dat blijft in nederland een beetje 50/5
 
Randy vsf

Randy vsf

05/08/2015 16:07:29
Quote Anchor link
Als het de bedoeling is dat je leert (dat haal ik uit de topic titel).
Dan zal copy/paste je niet veel helpen. Als je pech hebt zal je er alleen een hoop hoofdpijn van krijgen. Omdat het niet werkt, en je er geen verstand van hebt hoe je dit moet oplossen.

op Codecademy zijn basis html/css/javascript cursussen gratis te volgen.
Ik denk als je die gedaan hebt dat je zo'n header wel kan maken.
 
Bernhard G

Bernhard G

05/08/2015 16:15:11
Quote Anchor link
Randy Flujowa op 05/08/2015 16:07:29:
Als het de bedoeling is dat je leert (dat haal ik uit de topic titel).
Dan zal copy/paste je niet veel helpen. Als je pech hebt zal je er alleen een hoop hoofdpijn van krijgen. Omdat het niet werkt, en je er geen verstand van hebt hoe je dit moet oplossen.

op Codecademy zijn basis html/css/javascript cursussen gratis te volgen.
Ik denk als je die gedaan hebt dat je zo'n header wel kan maken.



Ik had al een header gemaakt dus dat statisch maken moet lukken. Toch een handige pagina zo te zien. Ik ga eens wat lessen doorlopen. Bedankt!
Gewijzigd op 05/08/2015 16:16:07 door Bernhard G
 
Bernhard G

Bernhard G

25/08/2015 22:31:37
Quote Anchor link
Eey iedereen,

Hier ben ik weer.

Ik ben al aardig ver met mijn website alleen lukt het me niet om een reserveringssysteem te maken.

Ik heb de website nu in HTML geschreven gecombineerd met een CSS file.

Nu wil ik een reserveringssysteem gecombineerd met iDeal en moet een beetje lijken op het format van deze site:

https://srprs.me/multi-city

Alleen hoef ik maar een dag en een tijdstip ipv start en eind. Ik wil hier best een vergoeding voor betalen.

Heeft iemand een tip wie dit kan realiseren?

Alvast bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2015 22:39:10
Quote Anchor link
Ik raad je aan om hiervoor een vacature te plaatsen in ons Vacatureforum. Let hierbij op de daarbij geldende regels.
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.