Website review todolist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:23:49
Quote Anchor link
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 11:42:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 11:31:05
Quote Anchor link
Als ik een foute inlog opgeef met apostrofjes, dan wordt er bijkbaar addslahes uitgevoerd.

Als ik registreer, waarom zie ik onderaan een inlogformulier. Kan ik direct inloggen dan? Best wel onduidelijk.

En wat is het practische nut? Elke telefoon heeft wel een ToDo-applicatie en mogelijkheid. Waarom zou iemand dan jouw site gebruiken?

Verder is het erg kaal.... Kan wel wat meer kleur in.

3/10
Gewijzigd op 25/08/2011 11:34:03 door - Ariën -
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:47:58
Quote Anchor link
thx voor je feedback

ik heb trouwens een test account gemaakt:
username: demo
password: password
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2011 11:49:09
Quote Anchor link
Sorry, niet lullig bedoeld... maar is dit echt serieus?

Je gebruikt frames en tables en css ontbreekt :-s

.. en tja, voor de rest is het gewoon een formuliertje waarvan de invoervelden ook nog eens ongelijk zijn in lengte...
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:57:45
Quote Anchor link
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

en de lengtes zijn overal het zelfde volgens mij, behalve voor de login en de daarwerkelijke todolist (die is 35, de rest is 25)

dus ze hebben bijna allemaal lengte 25
Gewijzigd op 25/08/2011 11:58:03 door nicky van boven
 
Joakim Broden

Joakim Broden

25/08/2011 11:59:34
Quote Anchor link
Design, waar is het design?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2011 12:02:14
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:57:45:
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

Vreemd, in Firefox geeft ie in de broncode een frameset aan, in IE niet.

Hertog Jan op 25/08/2011 11:59:34:
Design, waar is het design?

Er is geen design :)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:02:23
Quote Anchor link
maarr.. jullie zijn dus niet echt onder de indruk merk ik..

het doel van het programma is dat het handig, veilig en snel is.
niet een schoonheidsprijs ofzo

ik gebruik hem zelf nu een week ofzo, en ik vind m best wel chill :)
maar misschien is dat omdat ik m zelf heb gemaakt, net zoals het eten lekkerder smaakt als je het zelf maakt :p

Toevoeging op 25/08/2011 12:03:18:

ah! die frameset is van .tk

probeer anders deze url: http://todolist.x10.mx
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:03:31
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:57:45:
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

en de lengtes zijn overal het zelfde volgens mij, behalve voor de login en de daarwerkelijke todolist (die is 35, de rest is 25)

dus ze hebben bijna allemaal lengte 25

lang leve dot.tk die een cloaked frame gebruikt....

Advies:
- Stap af van tabellen
- Benut CSS, want alle mobile devices kunnen er wel mee overweg
- Zorg voor wat unieks, want wat jouw site kan, kan elke telefoon zelf ook wel
- Neem een goede domeinnaam, en geen cloacked frame.
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:11:16
Quote Anchor link
@Aar: allereerst thx!
Over dat elke telefoon dat kan: Dat klopt, maar, ik heb die site gemaakt, omdat ik vaak wil synchronizen met todolist op mn computer (zit vaak achter mn pc)
dus ik wou een todolist die makkelijk, snel, veilig en online was
ik kan nu met elke computer of telefoon met internet mijn to-do lijst zien

misschien kun je ook wel een todolistje maken op je telefoon, maar op mijn telefoon kan ik die niet online zetten of er snel makkelijk bij
met dat script dat ik heb gemaakt kan dat wel, en reclame vrij.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:13:25
Quote Anchor link
Maar ook met een layout zal deze snel werken. Als je het maar niet uitbundig bouwt. ;-)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:14:39
Quote Anchor link
hahahah
jah kweet hij is echt kapotlelijk xD
maar hij doet t wel goed hahahah
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:17:12
Quote Anchor link
Laat hem dan in het vervolg niet reviewen als design als hij niet 'af' is ;-)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:21:53
Quote Anchor link
review hoeft toch niet per se op design te slaan?
ik bedoel, dit is een php forum. niet per sé een webdesign forum..
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/08/2011 12:51:42
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 12:21:53:
review hoeft toch niet per se op design te slaan?
ik bedoel, dit is een php forum. niet per sé een webdesign forum..


Klopt, maar simpel weg dat je in je titel "website review" plaatst kijken we naar het geheel. Pas anders je titel aan ;)

-> waarom gebruik een captcha als je al ingelogd bent?
Gewijzigd op 25/08/2011 12:52:05 door Bas IJzelendoorn
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 13:18:42
Quote Anchor link
top, bedankt. dank jullie allemaal voor de goede feedback.
goeie van die captcha.. ik ga die denk ik 1x bij de login neerzetten

mvg,
nick
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/08/2011 13:59:31
Quote Anchor link
Wat denk je van bijvoorbeeld Wunderlist? Dat vindt ik voor mijn telefoon wel handiger dan een website (vooral omdat als internet weg valt je gewoon door kunt gaan)
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

25/08/2011 15:32:32
Quote Anchor link
Ik schrijf het altijd op mn hand
 
Benny Lava

Benny Lava

25/08/2011 16:16:02
Quote Anchor link
Ik gebruik Gmail en heb een Android telefoon dus maak gebruik van Google's takenlijstje. https://mail.google.com/mail/help/tasks/ zie het nut er dus verder niet van in om dan nogmaals te moeten inloggen op een andere site voor me takenlijst.

Het is een leuk projectje om bezig te zijn met PHP.. Veel publiek zul je er denk ik verder niet mee trekken. ;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/08/2011 17:43:13
Quote Anchor link
Zo ''secure' is het overigens niet: als ik uitlog en daarna terugblader kan ik rustig nog items toevoegen. Betekent dus dat er geen goede beveiliging/controle is op ingelogd zijn.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2011 17:54:40
Quote Anchor link
zeker niet zo secure, kijk maar op de demo pagina
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.