Website review todolist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:23:49
Quote Anchor link
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 05:42:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 11:31:05
Quote Anchor link
Als ik een foute inlog opgeef met apostrofjes, dan wordt er bijkbaar addslahes uitgevoerd.

Als ik registreer, waarom zie ik onderaan een inlogformulier. Kan ik direct inloggen dan? Best wel onduidelijk.

En wat is het practische nut? Elke telefoon heeft wel een ToDo-applicatie en mogelijkheid. Waarom zou iemand dan jouw site gebruiken?

Verder is het erg kaal.... Kan wel wat meer kleur in.

3/10
Gewijzigd op 25/08/2011 11:34:03 door - Ariën -
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:47:58
Quote Anchor link
thx voor je feedback

ik heb trouwens een test account gemaakt:
username: demo
password: password
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2011 11:49:09
Quote Anchor link
Sorry, niet lullig bedoeld... maar is dit echt serieus?

Je gebruikt frames en tables en css ontbreekt :-s

.. en tja, voor de rest is het gewoon een formuliertje waarvan de invoervelden ook nog eens ongelijk zijn in lengte...
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:57:45
Quote Anchor link
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

en de lengtes zijn overal het zelfde volgens mij, behalve voor de login en de daarwerkelijke todolist (die is 35, de rest is 25)

dus ze hebben bijna allemaal lengte 25
Gewijzigd op 25/08/2011 11:58:03 door nicky van boven
 
Joakim Broden

Joakim Broden

25/08/2011 11:59:34
Quote Anchor link
Design, waar is het design?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2011 12:02:14
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:57:45:
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

Vreemd, in Firefox geeft ie in de broncode een frameset aan, in IE niet.

Hertog Jan op 25/08/2011 11:59:34:
Design, waar is het design?

Er is geen design :)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:02:23
Quote Anchor link
maarr.. jullie zijn dus niet echt onder de indruk merk ik..

het doel van het programma is dat het handig, veilig en snel is.
niet een schoonheidsprijs ofzo

ik gebruik hem zelf nu een week ofzo, en ik vind m best wel chill :)
maar misschien is dat omdat ik m zelf heb gemaakt, net zoals het eten lekkerder smaakt als je het zelf maakt :p

Toevoeging op 25/08/2011 12:03:18:

ah! die frameset is van .tk

probeer anders deze url: http://todolist.x10.mx
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:03:31
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:57:45:
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

en de lengtes zijn overal het zelfde volgens mij, behalve voor de login en de daarwerkelijke todolist (die is 35, de rest is 25)

dus ze hebben bijna allemaal lengte 25

lang leve dot.tk die een cloaked frame gebruikt....

Advies:
- Stap af van tabellen
- Benut CSS, want alle mobile devices kunnen er wel mee overweg
- Zorg voor wat unieks, want wat jouw site kan, kan elke telefoon zelf ook wel
- Neem een goede domeinnaam, en geen cloacked frame.
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:11:16
Quote Anchor link
@Aar: allereerst thx!
Over dat elke telefoon dat kan: Dat klopt, maar, ik heb die site gemaakt, omdat ik vaak wil synchronizen met todolist op mn computer (zit vaak achter mn pc)
dus ik wou een todolist die makkelijk, snel, veilig en online was
ik kan nu met elke computer of telefoon met internet mijn to-do lijst zien

misschien kun je ook wel een todolistje maken op je telefoon, maar op mijn telefoon kan ik die niet online zetten of er snel makkelijk bij
met dat script dat ik heb gemaakt kan dat wel, en reclame vrij.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:13:25
Quote Anchor link
Maar ook met een layout zal deze snel werken. Als je het maar niet uitbundig bouwt. ;-)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:14:39
Quote Anchor link
hahahah
jah kweet hij is echt kapotlelijk xD
maar hij doet t wel goed hahahah
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:17:12
Quote Anchor link
Laat hem dan in het vervolg niet reviewen als design als hij niet 'af' is ;-)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:21:53
Quote Anchor link
review hoeft toch niet per se op design te slaan?
ik bedoel, dit is een php forum. niet per sé een webdesign forum..
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/08/2011 12:51:42
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 12:21:53:
review hoeft toch niet per se op design te slaan?
ik bedoel, dit is een php forum. niet per sé een webdesign forum..


Klopt, maar simpel weg dat je in je titel "website review" plaatst kijken we naar het geheel. Pas anders je titel aan ;)

-> waarom gebruik een captcha als je al ingelogd bent?
Gewijzigd op 25/08/2011 12:52:05 door Bas IJzelendoorn
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 13:18:42
Quote Anchor link
top, bedankt. dank jullie allemaal voor de goede feedback.
goeie van die captcha.. ik ga die denk ik 1x bij de login neerzetten

mvg,
nick
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/08/2011 13:59:31
Quote Anchor link
Wat denk je van bijvoorbeeld Wunderlist? Dat vindt ik voor mijn telefoon wel handiger dan een website (vooral omdat als internet weg valt je gewoon door kunt gaan)
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

25/08/2011 15:32:32
Quote Anchor link
Ik schrijf het altijd op mn hand
 
Benny Lava

Benny Lava

25/08/2011 16:16:02
Quote Anchor link
Ik gebruik Gmail en heb een Android telefoon dus maak gebruik van Google's takenlijstje. https://mail.google.com/mail/help/tasks/ zie het nut er dus verder niet van in om dan nogmaals te moeten inloggen op een andere site voor me takenlijst.

Het is een leuk projectje om bezig te zijn met PHP.. Veel publiek zul je er denk ik verder niet mee trekken. ;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/08/2011 17:43:13
Quote Anchor link
Zo ''secure' is het overigens niet: als ik uitlog en daarna terugblader kan ik rustig nog items toevoegen. Betekent dus dat er geen goede beveiliging/controle is op ingelogd zijn.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2011 17:54:40
Quote Anchor link
zeker niet zo secure, kijk maar op de demo pagina
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.