website testen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »
Johan Stroobants

Johan Stroobants

20/06/2014 21:51:51
Quote Anchor link
hallo,

ik heb mijn cms eindelijk bijna af, na 1 jaar hard werk.
Wat vinden jullie ervan?
Willen jullie alle plugins (bvb ghastenboek, comments) testen zodat ik de eventuele fouten er nog kan uithalen. De pagina's worden de komende 5 dagen gelogd op php fouten... dus als jullie willen testen, test er maar op los of als jullie zelf fouten vinden post ze dan maar hier...

http://www.fluxcms.be

het admin gedeelte zal binnekort ook testbaar zijn, het backend gedeelte is 85 % klaar momenteel :)
Gewijzigd op 21/06/2014 19:50:39 door Johan Stroobants
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:46:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/06/2014 21:54:54
Quote Anchor link
Jammer van die page-refresh, zoals ik al vorige maand aangaf.
Het mag wel een templatekwestie zijn, maar het kan klanten zeker afschrikken.
Gewijzigd op 20/06/2014 21:56:49 door - Ariën -
 
Johan Stroobants

Johan Stroobants

20/06/2014 21:56:19
Quote Anchor link
ik weet het :) maar ik ben nog bezig met de cms af te werken, daarna krijgen de details de afwerking :)
 
- SanThe -

- SanThe -

20/06/2014 21:56:50
Quote Anchor link
Geen Nederlands => abbonement
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/06/2014 21:58:24
Quote Anchor link
Die captcha-code bij het gastenboek kan je beter met AJAX herladen. Op deze manier is je input weg als je erop drukt. Verder is het eigenlijk onnodig omdat de captcha veel te makkelijk te lezen is, waardoor je geen nieuwe hoeft aan te vragen.

Bij het liken:
Quote:
Er kan slechts 1 maal per bezoeker (IP adres) gestemd worden om spam en beinvloeding van het stemmen te voorkomen.

Je weet dat er meerdere PC's op een netwerk kunnen zijn onder 1 IP?
 
Johan Stroobants

Johan Stroobants

20/06/2014 22:01:38
Quote Anchor link
mmmh daar heb je wel een punt, daar ga ik wat aan doen. Bedankt voor de tip. En voor die page-refresh, die is idd afhankelijk van de template die je gebruikt. andere templates refreshen niet en laden ook niet...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/06/2014 22:04:04
Quote Anchor link
Waarom haal je het er niet gewoon uit? Het lijkt mij onnodige eye-candy.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/06/2014 22:12:31
Quote Anchor link
Bij aanmelden nieuwsbrief is dit een geldig e-mailadres: f@fdfsdf
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

20/06/2014 22:57:47
Quote Anchor link
Wat een goede captcha zeg, beter dan niks...
Ik denk eerlijk gezegd niet dat een bot hier problemen mee heeft, je kunt beter de code in een echte afbeelding zetten.
Als nu JS uit is, is de veiligheid ook uit.
 
Johan Stroobants

Johan Stroobants

21/06/2014 10:58:02
Quote Anchor link
ik ga werken aan die captcha, tekst in afbeelding en automatische refresh zonder page refresh. Nuttige tips allemaal. bedankt

Toevoeging op 21/06/2014 13:20:32:
Gewijzigd op 21/06/2014 19:51:28 door Johan Stroobants
 

21/06/2014 14:30:59
Quote Anchor link
Ik weet niet of het de bedoeling is maar iemand heeft iets op je homepage aangepast. Je zei ook dat je het backend open zou stellen maar wat zijn de login gegevens?
 
Johan Stroobants

Johan Stroobants

21/06/2014 14:56:35
Quote Anchor link
ja idd, iedereen mag de cms testen
Gewijzigd op 21/06/2014 19:51:04 door Johan Stroobants
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

21/06/2014 14:58:17
Quote Anchor link
werkt niet....
 
Johan Stroobants

Johan Stroobants

21/06/2014 15:12:28
Quote Anchor link
bij mij werkt het gewoon
 

21/06/2014 15:16:58
Quote Anchor link
bij mij ook
 
Willem Liu

Willem Liu

21/06/2014 15:21:17
Quote Anchor link
Het inloggen in de admin lukt niet. Maar nu alvast een opmerking.
De labels Gebruikersnaam en Wachtwoord lijken nu meer op knoppen dan labels. Mijn eerste intentie was om erop de klikken om te kijken wat er zou gebeuren.
Wellicht kan je het anders stijlen waardoor het meer op labels lijkt.

Toevoeging op 21/06/2014 15:29:09:

Wat me verder opvalt is dat je CSS en JavaScript inline zijn gedeclareert op de pagina. Heb je dit met een reden gedaan?
Persoonlijk zou ik de CSS en JavaScript in ieder geval door een minifier heen halen om de grootte ervan te beperken. Als je CSS erg groot is dan kan het ook nuttig zijn om deze in een aparte CSS file te houden. Dan kan de webbrowser de HTML eerst interpreteren zodat de gebruiker in ieder geval al een pagina ziet alvorens de CSS wordt geintrepeteerd en opgemaakt.

Mocht je ervoor kiezen om de JavaScript in een aparte geminified bestand te laden dan kan het volgende handig zijn. JavaScript includen aan het eind van de body ipv in de head gedeelte van de HTML bevordert de snelheid waarmee de pagina wordt geladen.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

21/06/2014 17:06:16
Quote Anchor link
En ik irriteer me mateloos aan die loading image elke keer bij het laden van de pagina waar Aar zei.
Haal het ook uit de admin, vind denk ik iedereen beter.
 
Willem Liu

Willem Liu

23/06/2014 22:49:49
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 21/06/2014 17:06:16:
En ik irriteer me mateloos aan die loading image elke keer bij het laden van de pagina waar Aar zei.
Haal het ook uit de admin, vind denk ik iedereen beter.


Hier ben ik het ook zeker mee eens. Als het inladen van je pagina daadwerkelijk lang duurt dan kan je een loader tonen. Maar in dit voorbeeld is het vrij zinloos en het geeft de bezoeker het gevoel dat het lang duurt om naar de volgende pagina te gaan, wat trouwens ook zo is, want de loader kost ook tijd.
Wellicht kan je de loader gif weglaten en de fade-in wel behouden.

Ik moet er wel bij vermelden dat Google de fade-in voorheen ook heeft geprobeerd, maar niet veel daarna de fade-in weer heeft weggehaald. Waarschijnlijk hebben zij geconstateerd dat bezoekers de fade-in niet op prijs stelt.
 
Lorre Mertens

Lorre Mertens

07/11/2014 04:18:53
Quote Anchor link
Het is abonnement, niet abbonement.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2014 08:43:20
Quote Anchor link
Het is best onnodig dit topic daarvoor omhoog te trappen. Let in het vervolg eventjes op de leeftijd van het topic.

Alvast bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.