Webwinkel beginnen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ki ma

ki ma

23/11/2007 22:59:00
Anchor link
Beste php'ers,

Ik wou eigenlijk een webwinkel beginnen maar zit met een probleem..
Het zelf scripten vind ik te veel omdat het gewoon te veel tijd kost. En waarschijnlijk niet veilig genoeg word.

En daarom ging ik naar een open source web winkel zoeken, en ook gevonden.
oa oscommerce, joomla+virtualmart, phpshop, enz .
en van al die gratis aanbieders was eigenlijk oscommerce de beste ivm de veiligheid en omgang alleen heb je wel een flut design en gratis goede templates worden niet aangeboden. En als je die wilt wijzigen gaat het ook al snel mis met de indeling of systeem loopt in het honderd.

Dus heeft iemand hier ervaring mee? met 1van deze open source webwinkels of andere programma's. Dan zou ik daar graag iets van willen weten :).

vr gr kima
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:32:54
 
Harmen

Harmen

24/11/2007 10:48:00
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 10:49:00
Anchor link
Quote:
Dan zou ik daar graag iets van willen weten
Oké, en wat wil je dan weten? Wellicht is het handig om gewoon de vraag te stellen, dan kunnen we daar op reageren.

Zen Cart is overigens ook een bekende en werkt uitstekend.
 
Ki ma

ki ma

24/11/2007 21:56:00
Anchor link
Harmen schreef op 24.11.2007 10:48:


okj die kende ik nog niet :) zal eens eff checken
 
Aaa Trump

aaa Trump

24/11/2007 22:00:00
Anchor link
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 22:02:00
Anchor link
robin schreef op 24.11.2007 22:00:
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
Ok, en dan? Hoe denk jij de boel te gaan vullen met artikelen? Hoe denk jij de artikelen met de correcte prijzen en voorraden te gaan presenteren, hoe denk jij bestellingen te plaatsen, winkelwagentjes te vullen, af te rekenen, etc. etc. etc.

Een webshop is nu eenmaal vrij complex, dat gaat niet met 2 pagina's.
 
Aaa Trump

aaa Trump

24/11/2007 22:04:00
Anchor link
Met dat er allemaal bij he, maar de layout moet gewoon simpel blijven. Ook moet je >>SNEL<< artiekelen kunnen toevoegen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

24/11/2007 22:12:00
Anchor link
pgFrank schreef op 24.11.2007 22:02:
robin schreef op 24.11.2007 22:00:
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
Ok, en dan? Hoe denk jij de boel te gaan vullen met artikelen? Hoe denk jij de artikelen met de correcte prijzen en voorraden te gaan presenteren, hoe denk jij bestellingen te plaatsen, winkelwagentjes te vullen, af te rekenen, etc. etc. etc.

Een webshop is nu eenmaal vrij complex, dat gaat niet met 2 pagina's.


Echt een makkie, gewoon één bestand, daar alles inproppen met bijv if ($_GET['page'] == 'cart') {, dat is echt makkelijk hoor, hooguit afbeeldingen die in aparte files moeten komen.
 
Ferdi R

Ferdi R

24/11/2007 22:14:00
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 22:20:00
Anchor link
@Tommy: Dat er 1 script is die de boel verwerkt, wil niet zeggen dat er slechts 1 webpagina is.

Daarnaast is de GET wel heel handig, maar alles in 1 script is een ramp. Hoe denk je dit foutloos te gaan bouwen, testen, debuggen en onderhouden? Vergeet dat maar gerust, dat wordt echt helemaal niks.

Ik vermoed ook dat jij nauwelijks ervaring hebt met dit soort zaken, dus eigenlijk niet weet waar je het over hebt. Geeft niks, komt nog wel.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

24/11/2007 23:26:00
Anchor link
"Zoeken" is ook heel belangrijk bij een online shop.
Dus ga veel dingen indexeren dat bespaart een hoop gedoe later.

Ga ook heeeeel goed het idee uitwerken dat je makkelijk in de breedte kunt opschalen zonder prestatie te verliezen.
 
Takke

takke

25/11/2007 09:45:00
Anchor link
dan nog maar niet gesproken over 1 op 1, 1 op meer, meer op meer relatie tot indexering / bestellen...
 
Ki ma

ki ma

27/11/2007 19:02:00
Anchor link
Harmen schreef op 24.11.2007 10:48:


ik heb dit dus even goed beken. En dit is wel de meest simpele winkel systeem dat ik heb gevonden. en erg makkelijk aan je eigen wensen aan te passen. En het bestellen gaat ook erg makkelijk zonder veel om wegen en gedoe.. Het aanpassen vergt wel wat php ervaring maar neit zo veel als dat je bij bv ecommerce nodig hebt als je daar de layout wilt wijzigen..

En er zijn veel templates verkrijgbaar omdat het via het wel bekende World Press / blog systeem gaat en geheel gratis is natuurlijk.. duss dankje harmen :)

gr kima
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
Harmen

Harmen

27/11/2007 19:26:00
Anchor link
:)
 
Joep

Joep

27/11/2007 20:44:00
Anchor link
Hey Kima, waar je ook goed op moet letten is uiteraard de veiligheid, hoorde al iets van een 1 pagina scriptje hierboven (zou het wel eens willen zien trouwens ;) ).
Os-Commerce en Zen-Cart zijn mede zo populair door de community die ze hebben, die veel bugfixing en veiligheid met zich meebrengen.
Denk ook aan Ideal, Paypal plugins en dat soort dingen.
Laatste webshop die ik heb gemaakt was met OsCommerce, duurde inderdaad eventjes, maar met plugins als STS template geloof ik heb kun je gewoon html templates bouwen. Erg vet voor gratis software vind ik.
(En als je nou geld over heb koop je gewoon een oscommerce template ;) )
 
RJ Gaudesaboos

RJ Gaudesaboos

27/11/2007 20:54:00
Anchor link
Als uitgever van het script Webshop Keeper wil ik via deze weg de gebruiker Kima even bijtreden en een misverstand uit de weg ruimen: Webshop Keeper bestaat uit gescheiden PHP en HTML code, je hoeft dus geen PHP code te wijzigen bij Webshop Keeper. Het enige wat nodig is om je website kant en klaar te maken (of met ander woorden gezegd: er een layout aan geven) is de HTML code aanpassen, en dit kan gewoonweg via gebruik van Frontpage of Dreamweaver. Er komt dus geen Wordpress bij te kijken of wat dan ook, gewoon Frontypage, Dreamweaver, of een gelijkwaardige HTML editor. En met IDeal betalen als extra module, én werkend, wat va veel shops niet kan gezegd worden. Een voorbeeld is ook het script One Shop die gebaseerd is op hetzelfde systeem als Webshop Keeper: deze layout werd toegevoegd in minder dan 6 uren tijd, compleet zoals je het kunt bekijken. Wens je alle webshop scripts te zien. http://www.demowinkel.be en je hebt alle wat je maar kan wensen om je eigen naar de hand liggende webshop te starten. Er zijn ook gratis versies beschikbaar, maar dan met beperkingen, maar wel werkend.
Voor niets gaat de zon nog op, de zon is compleet gratis, maar met Webshop Keeper, Winkel manager of One Shop geef ik je veel zonnestralen....

http://www.webhouse.be/nl/script-webshopkeeper.htm
http://www.webhouse.be/nl/script-oneshop.htm

Beste groeten
Webhouse
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RJ Gaudesaboos
 
Ed

ed

28/11/2007 22:11:00
Anchor link
weet niet of je dit wat vind???

http://www.freewebshop.org/

ik gebruik hem zelf wel
 
Ki ma

ki ma

29/12/2007 17:42:00
Anchor link
Joep schreef op 27.11.2007 20:44:
Hey Kima, waar je ook goed op moet letten is uiteraard de veiligheid, hoorde al iets van een 1 pagina scriptje hierboven (zou het wel eens willen zien trouwens ;) ).
Os-Commerce en Zen-Cart zijn mede zo populair door de community die ze hebben, die veel bugfixing en veiligheid met zich meebrengen.
Denk ook aan Ideal, Paypal plugins en dat soort dingen.
Laatste webshop die ik heb gemaakt was met OsCommerce, duurde inderdaad eventjes, maar met plugins als STS template geloof ik heb kun je gewoon html templates bouwen. Erg vet voor gratis software vind ik.
(En als je nou geld over heb koop je gewoon een oscommerce template ;) )


ik vind oscommerce gewoon zeer omslachtig.. de opbouw moet gewoon erg makkelijk zijn ...

Gebruiker: Webshop -> Product selecteeren -> Het aantal -> Gegevens invullen -> Geld overmaken.

Admin: Webshop -> Inloggen -> Verkochte producten aanklikken -> Gegevens opvragen -> Opsturen.


Dat is alles wat er nodig is.
 
Ki ma

ki ma

23/01/2008 18:39:00
Anchor link
##Gebruiker: Webshop -> Product selecteeren -> Het aantal -> Gegevens invullen -> inloggen -> Geld overmaken.

##Admin: Webshop -> Inloggen -> Verkochte producten aanklikken -> Gegevens opvragen -> Opsturen.


En ben ik dus op de website http://www.freewebshop.org/ gekomen en daar de webshop gedownload..

Erg makkelijk te bedienen en aan te passen en te installeeren! Zowel als de php codes als de instellingen die je al kan wijzigen via de site!
Lees dan ook even de handleiding op de site voor de bestanden die je moet cmod'en.

Ik ben nu bezig de winkel een eigen layout te maken en dat wil een stuk beter als met bijvoorbeeld oscommerce..
Hier zit teminsten een logische php code achter ghe.

Dus wil je een eigen webwinkel beginnen.. en heb een simpel systeem nodig?
Dan raad ik deze aan!
En eigen php scripts zijn erg makkelijk te intergreeren zonder dat het botst met het huidige systeem. Waarvan ik dus ook al last van had bij oscommerce.
En je kan makkelijk zelf de beveiliging bij schroeven of php modules bedenken en invoegen.

Maar dan heb je natuurlijk wel wat php en sql kennis nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
J V

J V

24/01/2008 00:47:00
Anchor link
Wat als je al een bestaande lay-out hebt?
Kan je die makkelijk in deze webshop integreren? Of word dat helemaal niets?
 
Ki ma

ki ma

24/01/2008 00:51:00
Anchor link
Moet je even de shop downloaden en probeeren.. Het is niet moeilijk om te veranderen dus ik neem aan van wel... ik heb ook geen idee hoe je layout eruitziet natuurlijk dus jah..
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.