Wereldkans

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »
Kevin Vermaat

Kevin Vermaat

14/10/2010 14:46:53
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Mijn naam is Kevin Vermaat, ben 20 jaar en woon in Zuid Holland. Toen ik vorige week in de bus naar me stage zat kwam ik op een wereldgoed idee, vervolgens heb ik research gedaan of iets dergelijks al bestaat in Nederland. Dit was dus niet het geval, toen ik erachter kwam dat er ook geen internationale versie (engelse of dergelijks) bestaat, ben ik meteen begonnen met brainstormen en het idee uitwerken.

Zoals te begrijpen is zal ik het idee hier niet op het forum plaatsen, echter heb ik met vrienden erover gehad, ze vonden het allemaal een super idee, ze snapten niet dat het nog niet bestaat. Na wat research kwam ik erachter dat de technologie om dit te maken sinds kort uit is. Dus vandaar.

Ik zoek dus iemand die samen met mij en een klasgenoot aan dit project wil werken. Mijn klasgenoot is erg goed in Photoshop, zelf ben ik goed op het gebied van usability.

We zoeken iemand die:
- PHP op hoog niveau beheerst
- Ervaring heeft met WordPress
- Enthausiast en betrouwbaar is
- Gevoel voor humor heeft
- Iemand die naast school/werk genoeg tijd heeft voor dit project


Wat wij bieden:
- Een kans om erg rijk te worden
- Een leuk en avontuurlijk project


We zullen een aantal ontmoetingen regelen zodat we tijdens het project kunnen praten over eventueel extra mogelijkheden, beide zitten we in het 3e jaar op de Hogeschool Rotterdam, dus als je in de buurt van Rotterdam woont, dan zal dat erg handig zijn. We kunnen dan namelijk op de Hogeschool Rotterdam afspreken, er is meestal wel een lokaal vrij of een tafel in de aula. (geen zorgen als je nog op middelbare school zit, iedereen komt er binnen).

Wie interesse heeft in dit project kan een email sturen naar: [email protected], wegens de tijddruk omdat ieder moment iemand anders met dit idee kan komen besluiten we morgenavond al met wie we het project willen maken. Verder hoeven jullie je geen zorgen te maken over kosten. Ik heb met mijn baas op me stage gepraat over het idee. Hij vond het ook zeer goed en kan eventueel de kosten dekken als het voor mij en me klasgenoot te hoog oploopt. Mail je ervaring met PHP, WordPress en hoeveel tijd je komende weken hebt voor het project, druk dit in uur uit. Voorbeelden van websites die je hebt gemaakt met PHP zijn altijd welkom.

Met vriendelijke groet,
Kevin Vermaat

PS: Voor de goede orde,

We kunnen dus een contract opstellen waarin we de winst verdelen, ook zullen we een aantal keer op de hogeschool rotterdam afspreken. Dit zodat iedereen elkaar kan vertrouwen en elkaar kan ontmoeten. Indicatie voor % van de winst zal rond de 25-30 % liggen.
Gewijzigd op 14/10/2010 14:57:35 door Kevin Vermaat
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:36:03
 
Pim -

Pim -

14/10/2010 15:14:08
Quote Anchor link
Hehe je maakt ons wel nieuwsgierig ;)
Als je echt zo overtuigd bent van je idee, reserveer dan meteen de .com domeinnaam.
Deel ons het resultaat als het af is!
Ik woon zelf niet bij Rotterdam en heb ook geen tijd, dus succes met zoeken.

En denk eraan: Mark Zuckerberg is redelijk rijk geworden met het stelen van een idee van iemand anders ;).
 
Jos Verra

Jos Verra

14/10/2010 15:15:53
Quote Anchor link
Laat ons weten wat het idee is zodra het af is en goed draait. Na het lezen van dit bericht ben ik zeer nieuwsgierig geworden en ik kijk uit naar het resultaat.
 
Kevin Vermaat

Kevin Vermaat

14/10/2010 15:17:17
Quote Anchor link
Oke zal ik doen, bedankt voor de tip, we hebben inderdaad al het domein gekocht, maar bedankt!
 
Jos Verra

Jos Verra

14/10/2010 15:37:16
Quote Anchor link
Is het ook mogelijk om aandelen te kopen? Of te investeren. Ben wel programmeur maar woon in overijsel. Vandaar
 
- Mark -

- Mark -

14/10/2010 15:42:40
Quote Anchor link
:p het is voor de verandering wel goed opgezet ja, stukken beter dan wat je hier over het algemeen ziet. Ik zou alleen nooit op deze manier mensen werven als je zelf er zo van overtuigd bent dat je idee goud waard is. Ik zou eerst kijken hoe ver ik zou komen met de mensen die ik heb en vertrouw. Je gaat nu je gouden idee aan mensen uitleggen die misschien helemaal niet zijn te vertrouwen. Je kunt altijd kleine stukken uitbesteden voor dat wat je groepje niet beheerst zodat je ook niet je gehele idee uit de doeken hoeft te doen.
 
Pim -

Pim -

14/10/2010 15:43:53
Quote Anchor link
Je kan contractueel geheimhouding afdwingen met de mensen met wie je werkt.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/10/2010 15:50:34
Quote Anchor link
Als het een goed idee is en er is voldoende research naar gedaan zou ik je idee en naam laten vastleggen bij een merken bedrijf. Dan kan het je nooit gebeuren dat als iemand uit je team stapt hij er met het idee van door gaat. (kost wel geld!)
 
- Mark -

- Mark -

14/10/2010 15:53:36
Quote Anchor link
@Pim

Tussen wat mensen zeggen dat ze doen en wat ze daadwerkelijk doen is nogal een verschil. En je moet het ook nog maar eens zien te bewijzen. Dan ben je met alles behalve je project bezig. Ik zou het klein en vertrouwd houden. Des te minder er bekend is voor het af is des te beter. Minder mensen is minder kans op een lek. Je moet het een beetje afwegen met de grote van het project.
Gewijzigd op 14/10/2010 15:56:16 door - Mark -
 
Kevin Vermaat

Kevin Vermaat

14/10/2010 16:01:51
Quote Anchor link
Bedankt allemaal voor de reacties.

Ik snap dat het altijd een risico is om anderen erbij te betrekken. Echter kan ik geen klasgenoten/vrienden vragen wegens gebrek aan php kennis. Op school gebruiken we vooral C# en java.

Groetjes

PS: Jos, ik ben eerder bang dat iemand anders een site als dit maakt binnen een maand, dus vertrouwen doe ik op dit moment wel erg makkelijk, als je interesse hebt en niemand anders dichterbij wilt meedoen, dan ben je welkom in het team.
 
- -

- -

14/10/2010 16:50:12
Quote Anchor link
Het klinkt erg interessant en ik voldoe aan de eisen, echter woon ik in Assen, helemaal aan de andere kant van het land. Ik vrees dus dat het niks gaat worden, maar mocht je (@Kevin) toch mogelijkheden zien, dan moet je dat natuurlijk aan me zeggen :-)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

14/10/2010 18:09:13
Quote Anchor link
Pim de Haan op 14/10/2010 15:14:08:
En denk eraan: Mark Zuckerberg is redelijk rijk geworden met het stelen van een idee van iemand anders ;).


7 miljard om precies te zijn :p.. (en als ie facebook nu verkoopt, nog eens 33 miljard er bij :p)
Gewijzigd op 14/10/2010 18:09:32 door Wouter De Schuyter
 
Niek s

niek s

14/10/2010 20:58:30
Quote Anchor link
kom a.s. woensdag maar even langs in k.1.20 (ja de school is in de vakantie open!)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

14/10/2010 22:12:04
Quote Anchor link
@Niek,
Vrijwel alle HBO's zijn gewoon in de vakantie open, dus ben er (helaas) al aan gewend geraakt.
 
Kevin Vermaat

Kevin Vermaat

15/10/2010 10:37:36
Quote Anchor link
Oke bedankt allemaal voor jullie reacties en emails. Heb er aardig wat gekregen. Ik heb gisteravond 2 php programmeurs geselecteerd en die waren erg enthousiast, dus zal ik met hun dit project gaan doen. Als het af is dan zal ik een berichtje plaatsen op het forum, dan kunnen jullie je mening erover geven. Op- en aanmerkingen zijn altijd welkom.

Met vriendelijke groet,
Kevin
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/10/2010 12:06:54
Quote Anchor link
Ben erg benieuwd naar het idee :)
 
Moe BE

Moe BE

15/10/2010 14:12:40
Quote Anchor link
Ben eigenlijk ook best benieuwd!

Gaat het over een social network?
Gewoon een tipje van de sluier :D
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

15/10/2010 16:58:15
Quote Anchor link
Moe BE op 15/10/2010 14:12:40:
Ben eigenlijk ook best benieuwd!

Gaat het over een social network?
Gewoon een tipje van de sluier :D


Als je nu met nóg een social network af komt ben je traag, onorigineel en ga je falen.
 
Karizma Yusuf

Karizma Yusuf

15/10/2010 17:09:32
Quote Anchor link
@Paradox Nvt

Dat is nou juist een verkeerde instelling.

Als iedereen als jou zou denken kunnen we allemaal wel stoppen met programmeren want er zijn miljoenen programmeurs over het hele wereld.

Er zijn nog genoeg ideeën voor een social network die nog niet zijn uitgewerkt die jij je niet eens kan voorstellen.

Creativiteit komt dan ook niet uit het idee maar uit het kunnen van een uiteindelijke produkt!
 
Kevin Vermaat

Kevin Vermaat

15/10/2010 17:10:38
Quote Anchor link
Sorry maar het lijkt ons niet slim om er iets over te vertellen, dus zullen jullie moeten wachten totdat het af is.


Mvg
Kevin Vermaat
Gewijzigd op 15/10/2010 17:13:59 door Kevin Vermaat
 
Moe BE

Moe BE

15/10/2010 17:14:29
Quote Anchor link
Inderdaad, daarom vraag ik het. Wil gewoon nu al kunnen gokken of het iets gaat worden of niet. :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.