while lus fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Viktor

Viktor

02/02/2006 20:02:00
Quote Anchor link
Als ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$select
= "SELECT * FROM blabla (blabla) VALUES (blabla) LIMIT 0,15";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($rij = mysql_fetch_array($query){
echo $rij['blabla'];
}

echo "hoi";
?>

doe dan krijg ik echo met 'hoi' niet te zien, hoe kan ik er voor zorgen dat ik die wel te zien krijg?
Gewijzigd op 02/02/2006 20:59:00 door Viktor
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:35:46
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/02/2006 20:11:00
Quote Anchor link
Krijg je wel iets te zien?
Want die Query klopt niet helemaal

$query = "SELECT * FROM blabla LIMIT 0,15";
$res=mysql_query($query);
while ($rij = mysql_fetch_array($res)
{
echo $rij['blabla'];
}

dit gaat trouwens nog alleen werken als blabla een veld is in de table blabla
Mij is BTW altijd verteld de velden in een table niet dezelfde naam te geven als de DB of de table
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 20:15:00
Quote Anchor link
Weet ik, een beetje snel neergezet hier.
blabla is ook maar een voorbeeldje en die query is ook fout.
Maar daar gaat het niet om want ik krijg die 'hoi' niet te zien.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/02/2006 20:19:00
Quote Anchor link
dan blijf ik bij mijn eerste vraag: krijg je wel iets te zien?
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 20:20:00
Quote Anchor link
die $rij['blabla']; krijg ik wel te zien, maar hoi niet.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Probeer de volgende code eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query))    
  {

    echo $rij['blabla'];
  }

  echo "hoi";
?>
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/02/2006 20:55:00
Quote Anchor link
@ Burdy volgens mij voert hij de Query niet eens uit dus zal wat jij voorstelt een foutmelding opleveren
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 20:56:00
Quote Anchor link
Waarom zou die het volgens jou niet doen, hij haalt gewoon records op hoor :S.
@ burdy, sorry voor mijn slordig gescript hier, het moest allemaal effe snel.

Het staat nu allemaal goed...
Maar voor de duidelijkheid, zo hoe het nu staat doet hij het niet.
Gewijzigd op 02/02/2006 21:00:00 door Viktor
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:00:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
@ Burdy volgens mij voert hij de Query niet eens uit dus zal wat jij voorstelt een foutmelding opleveren

@ Klaasjan: Klopt! Die query heb ik maar weggelaten, daar ging het, geloof ik, ook niet om.
De while-loop daarentegen bevatte nogal wat foutjes, dus die heb ik verbeterd.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:01:00
Quote Anchor link
Viktor:
Het staat nu allemaal goed...
Maar voor de duidelijkheid, zo hoe het nu staat doet hij het niet.

Post de code dan nog eens.
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$select
= "SELECT * FROM blabla (blabla) VALUES (blabla) LIMIT 0,15";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($rij = mysql_fetch_array($query){
echo $rij['blabla'];
}

echo "hoi";
?>
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:03:00
Quote Anchor link
Nog niet goed, he?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query))
  {

    echo $rij['blabla'];
  }

  echo "hoi";
?>
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 21:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while ($rij = mysql_fetch_array($query) or die(mysql_error())){
?>

zo staat he in mijn script.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:12:00
Quote Anchor link
Of je dat zo kunt gebruiken weet ik niet.
Maak er dan in ieder geval het volgende van.
Dan staan in ieder geval de haakjes weer goed.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query)) or die(mysql_error()) {
?>
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

02/02/2006 21:14:00
Quote Anchor link
Volgens mij werkt dat niet hoor :s
Probeer eens zonder.
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 21:15:00
Quote Anchor link
Ok, gedaan.
Ik had wel een andere manier dat was zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$rij
= mysql_fetch_array($query);
echo $rij['blabla'];
echo 'hoi';
?>

maar zo laat 'ie' maar 1 record zien.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

02/02/2006 21:19:00
Quote Anchor link
je kan beter de "or die" bij de mysql_query zeten denk ik.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:19:00
Quote Anchor link
Je krijgt maar 1 record omdat je nu geen WHILE-loop meer hebt.

Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query))
  {

    echo $rij['blabla'];
  }

  echo "hoi";
?>
Gewijzigd op 02/02/2006 21:20:00 door Burdy
 
Viktor

Viktor

03/02/2006 20:03:00
Quote Anchor link
Maar met een while lus krijg ik 'hoi' weer niet te zien.
 
Viktor

Viktor

23/02/2006 19:50:00
Quote Anchor link
*zucht*
Nu heb ik weer precies hetzelfde probleem.
Wat kan ik eraan doen.
De vorige keer, wat hierboven staat deed 'ie' het opeens terwijl ik niks had gedaan :S.
wie kan me helpen... Het is precies dezelfde fout.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

23/02/2006 19:53:00
Quote Anchor link
post je hele script eens (muv de html)
Gewijzigd op 23/02/2006 19:53:00 door Klaasjan Boven
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.