while stopt waneer array update

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »
Tommasso

Tommasso

23/10/2008 20:05:00
Quote Anchor link
Beste mensen.

Ik heb het probleem dat wanneer ik een array binnen een while lus update (die de zelfde array gebruikt) de while stopt.

ik heb het tijdelijk verholpen om var namen te wijzigen maar dit vind ik niet netjes...

ik heb het internet al gezocht, maar weet niet echt hoe ik hiernaar moet zoeken.

hier mijn code (hele pagina is erg groot dus alleen een deel)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
    $mysql_result
= mysql_query("SELECT name, author, time, id FROM `" . $GLOBAL_mysqltableprefix . "topiclist` WHERE rubriek = '" . $_GET["rubriek"] . "'") or die(mysql_error_report());
    while($topic = mysql_fetch_array($mysql_result)){

    $mysql_result = mysql_query("SELECT id FROM `forum_messagelist` WHERE topic_id = '" . $topic["id"] . "'") or die(mysql_error_report());
        $topic["number"] = mysql_num_rows($mysql_result);

    $mysql_result = mysql_query("SELECT time FROM `forum01_messagelist` WHERE topic_id = '" . $topic["id"] . "' AND time > '" . $_SESSION["olddate"] . "'") or die(mysql_error_report());
$topic["unreadnumber"] = mysql_num_rows($mysql_result);

// rows waar de topics in staan:
echo('
    <tr class="row"
    onClick="document.location=\''
. $topic["id"] . '/\';"
    onmouseover="this.className=\'row_hoverd\';"
    onmouseout="this.className=\'row\';"
    >
    <td class="icon">
'
);
// controle of het topic unread of read is:
if($topic["unreadnumber"] == null){    echo('<img src="' . $GLOBAL_hostadres . 'resources/icons/pack01/topic_normal_read.gif">'); }
else                                                            {    echo('<img src="' . $GLOBAL_hostadres . 'resources/icons/pack01/topic_normal_unread.gif" alt="' . $topic["unreadnumber"] . '">'); }
// uitspugen van de cellen
echo('
</td>
<td class="other">'
. $topic["name"] . '</td>
<td class="other">'
. $topic["author"] . '</td>
<td class="aangemaakt_om">'
. $topic["time"] . '</td>
<td class="berichten">'
. $topic["messagenumber"] . '</td>
</tr>
'
);

    }
[
/code]

is dit een soort bug, of doe ik iets verkeerd?

mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 11:21:15
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/10/2008 20:10:00
Quote Anchor link
Het lijkt mij juist niet logisch om de variabele $topic ook te gebruiken voor die andere gegevens. Het gaat namelijk om gegevens van andere resultaatsets...

Of dit ook daadwerkelijk de reden is dat je while loop niet meer verder loopt, durf ik niet te zeggen. Maar wat is er op tegen om voor deze waarden gewoon andere variabelen zoals $number en $unreadnumber te gebruiken? Het heeft totaal geen meerwaarde om deze variabelen binnen de array $topic te plaatsen, vooral omdat deze variabele met de volgende loop toch weer opnieuw aangemaakt wordt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
- SanThe -

- SanThe -

23/10/2008 20:18:00
Quote Anchor link
Gebruik niet steeds dezelfde $vars maar noem ze verschillend. Nu worden de vorige steeds overschreven.
 
Tommasso

Tommasso

23/10/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Het heeft ook niet een technische reden, maar ik vind het gewoon prettig om alles over een topicrij in 1 array te plaatsen. Vooral omdat er nog code tussen staat die ik niet hem mee gecopyd.

Ik heb getest om de stukken code tussen /* */ te stoppen, toen deed hij het wel gewoon, alleen waren bepaalde vakken leeg...

Ben eig zelf ook wel benieuwd waarom dit überhaupt gebeurd.

@Santhe
welke vars bedoel je?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommasso
 
- SanThe -

- SanThe -

23/10/2008 20:29:00
Quote Anchor link
Je vult $mysql_result met het resultaat van een query.
$mysql_result = mysql_query("SELECT name, author, time, id FROM `" . $GLOBAL_mysqltableprefix . "topiclist` WHERE rubriek = '" . $_GET["rubriek"] . "'") or die(mysql_error_report());

Dan doe je while() met dat resultaat
while($topic = mysql_fetch_array($mysql_result)){

Dan vul je $mysql_result met een andere query
$mysql_result = mysql_query("SELECT id FROM `forum_messagelist` WHERE topic_id = '" . $topic["id"] . "'") or die(mysql_error_report());

En nog eens.
$mysql_result = mysql_query("SELECT

Dus die while() zal echt niet meer goed werken omdat $mysql_result nu iets heel anders bevat. Dat gaat dus echt nooit werken zo.
 
Tommasso

Tommasso

23/10/2008 20:42:00
Quote Anchor link
Whoops, dat was hem dus... :) beetje een dommigheids foutje, sorry hiervoor.

Dacht van $mysql_result word weggewerkt tot array topic dus kon mysql weer worden overgeschreven, niet dus.

bedankt voor de hulp en inzage

mvg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.