While vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:46:24
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een siteeditor gemaakt waarmee je klik + sleep doet en als ie op opslaan klikt dat alles word opgeslagen.

Nu mijn vraag is: pageid nummer 1 gaat. Maar vanaf ik een page vanaf nummer 5 wil opslaan werkt ie plots niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
                      <?PHP

// Session starten
session_start();

// Errors? Meld ze!

error_reporting(E_ALL);

// Connect file includen

include_once('connect.php');

// Verbinding gemaakt, sessie gestart nu kijken of er iets gepost is.

// Oja, en ook nog een optel var


$i = 1;
$p = $_POST['pageid'];

while(isset($_POST['outputtop'.$i], $_POST['outputleft'.$i], $_POST['id'.$i])){

// Yeaaah ! Er is iets gepost! Nu ff alles opslaan.

mysql_query("UPDATE beta_editor SET position_left='".$_POST['outputleft'.$i]."' WHERE elid='".$_POST['id'.$i]."'") or die (mysql_error());

mysql_query("UPDATE beta_editor SET top='".$_POST['outputtop'.$i]."' WHERE elid='".$_POST['id'.$i]."'") or die (mysql_error());

echo "Element ".$_POST['id'.$i]." is opgeslagen.<br />";

}



?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 16:22:26
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 18:50:29
Quote Anchor link
En nu met de juiste controles en validaties en bescherming tegen sql injectie
en fatsoenlijk foutafhandelijk kan ook geen kwaad.

Hoeveel bezoekjes breng jij per dag aan het kerkhof

die while loop klopt van geen kant en leer eens met array te werken
Gewijzigd op 27/06/2010 18:52:21 door Noppes Homeland
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:53:19
Quote Anchor link
Nou, ik ben pas beginner en ik kan zeker niet zo goed phpen zoals jij.
Maar kraak me aub niet af ;)
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:03:24
Quote Anchor link
Je moet nog doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$i++;

in de while
Gewijzigd op 27/06/2010 19:03:45 door Piet Verhagen
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 19:05:21
Quote Anchor link
Piet:
ik heb het gedaan.
Hij slaat nog steeds alleen page id 1 op.
Vreemd...


Ik denk dat er iets mis is met de $i
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 19:27:14
Quote Anchor link
Er zijn toch genoeg tuts en topics te vinden waarin redelijkwijs getoond word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

if (   $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'
    && isset($_POST['outputtop']) && trim($_POST['outputtop']) != ''
    && isset($_POST['outputleft']) && trim($_POST['outputleft']) != ''
    && isset($_POST['id']) && ctype_digit($_POST['id'])
) {


    $sql = "UPDATE beta_editor
            SET    left = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['outputleft'])."'
            ,      top  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['outputtop'])."'
            WHERE  elid = "
.mysql_real_escape_string($_POST['id']);

    if (!$result = mysql_query($sql)) {
       echo mysql_error().'<br />'.$sql;
    }
}

else {
   echo 'Helaas er is bij het bezorgen van de post wat fout gegaan!';
}

?>


Let wel dit is 1 enkele verwerking

"Nou, ik ben pas beginner "
En wat wil je daarmee zeggen? Als je eerst wat rondneust op php.net en forums als deze, dan hoef je dit soort vragen niet meer te stellen er zijn er velen voor jou geweest met het zelfde probleem

http://www.phphulp.nl/php/tutorials/
http://wiki.phpfreakz.nl

"Maar kraak me aub niet af ;)"
Ik schrijf wat ik wil schrijven, dus hoe jij mijn woorden leest dan wel opvat is geheel aan jou.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 19:34:06
Quote Anchor link
http://docs.google.com/fileview?id=0B_2VqW180llxM2Q5Njc3YmEtNGEwZS00ZDI1LTljOTQtMGUyNDcwYzM0ZjZl&hl=en

Gemaakt toen ik niks te doen had. Info van W3SCHOOLS, aangepast, geüpdatet en layout veranderd. Vrij te gebruiken!
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:36:12
Quote Anchor link
Raoul Van den Berge op 27/06/2010 19:05:21:
Piet:
ik heb het gedaan.
Hij slaat nog steeds alleen page id 1 op.
Vreemd...


Ik denk dat er iets mis is met de $i

Wat is nu je huidige script? Want lijkt me dat je die $i++; dan toch ergens verkeerd hebt neergezet.
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 19:39:29
Quote Anchor link
Probleem opgelost.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 19:43:41
Quote Anchor link
Je doet er verstandiger aan om niet

while (isset($_POST['...'],$_POST['...'],....) {

te doen!

Als je meerdere records in 1 keer wilt verwerken dan dien je te zorgen dat je form array element bevat

<input name="id[]"
<input name="outputtop[]"
<input name="outputleft[]"

dat is dan veel makkelijker te verwerken dan dat je het nu hebt!
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 17:47:58
Quote Anchor link
Heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

foreach ($top as $_POST['outputtop[0]']){
        echo "Top dinges: ".$top."<br />";
}

?>


Kan ik het zo doen?
Gewijzigd op 28/06/2010 18:07:18 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 18:25:03
Quote Anchor link
Volgens mij snap je nog niet heel veel van arrays (en ook niet van de foreach-loop).

Een array is een verzameling variabelen. De $_POST-variabelen vormen dus een array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$_POST = array(
 'outputtop' => array(
   0 => 'text',
   1 => 'output'),
 'outputmiddle' => true

)


De $_POST variabele kent bij bovenstaand voorbeeld twee waarden: $_POST['outputtop'] en $_POST['outputmiddle']. De outputtop-waarde is echter ook weer een array, bestaande uit $_POST['outputtop'][0] EN $_POST['outputtop'][1].
Dit is trouwens het voorbeeld, de array kan zo lang worden als je zelf wilt; 10, 20, 100, 1000 etc. etc.

Nu is er de foreach-loop. Deze loopt een array door. Dus als je bijvoorbeeld hebt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach ($_POST as $key => $value) {
  echo $key . ' heeft de waarde ' . $value . '<br />';
}

?>


Dan komt hieruit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
outputtop heeft de waarde Array
outputmiddle heeft de waarde 1


de waarde van outputtop is een array, waardoor deze - mits ge-echo'd - veranderd in de string Array. De waardes blijven uiteraard in de array zitten, maar je kunt ze niet direct naar de browser sturen. Hier komt de functie print_r(); van pas, maar nu dwaal ik af.

de $key variabele is niet noodzakelijk bij een foreach-loop. Dan zou de foreach-loop worden: foreach ($_POST as $value) {

Jouw foreach-loop is precies andersom. Ook word $_POST['outputtop[0]'] normaal zo geschreven: $_POST['outputtop'][0]. Geen idee of PHP het op jouw manier aanneemt, maar ikzelf zou het niet aannemen. Dit kun je uiteraard zelf wel even testen, of hij het aanneemt. Voor jouw loop is dit trouwens niet eens nodig ;) Want je wilt dat hij door de $_POST['outputtop']-waarden loopt.

Hierbij hoop ik dat je genoeg informatie hebt. Zo niet; W3Schools heeft een tutorial over arrays en er zullen vast wel meer te vinden zijn op internet.
Succes!

P.S. een vraag als 'kan ik het zo doen' is nogal laf. Je kunt het namelijk zelf testen. Je computer/server zal er niet van crashen ofzo hoor. Je kunt beter vragen HOE het moet, of gewoon naar een tutorial erover zoeken. Tutorials rule!
Gewijzigd op 28/06/2010 18:26:32 door Mark L
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 18:45:52
Quote Anchor link
Bedankt voor de goeie uitleg Mark! Ik zal 's kijken op W3Schools.
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
foreach ($_POST['outputtop'][0] => $value as $top){
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";

}

Maar ik krijg error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10


:S
Gewijzigd op 28/06/2010 18:53:19 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:01:37
Quote Anchor link
Kijk nog eens goed naar mijn voorbeeld.
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:04:54
Quote Anchor link
mark ik krijg nu wel alle waardes maar ik moet ze 1 voor 1 checken
ik wil bv 2 for eachen voor de top en een left.
en als ik ze in 1 foreach moet doen , moet ik dan

if ($_POST == "outputtop") ofzo doen?
Gewijzigd op 28/06/2010 19:06:03 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:07:51
Quote Anchor link
Ik snap dr echt niets van :|
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:10:32
Quote Anchor link
met dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

session_start();
error_reporting(E_ALL);

include_once('connect.php');



foreach ($_POST as $key => $value) {
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";

}




?>


krijg ik alle waardes
ik wil elke for each apart

dus bv

foreach($_POST['outputtop']) voor de top
foreach($_POST['outputleft']) voor left

maar ik weet niet hoe ik dat kan doen
snap je het nu ?
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:13:40
Quote Anchor link
Drie keer raden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
foreach ($_POST['outputtop'] as $key => $value) {
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";
}

foreach ($_POST['outputleft'] as $key => $value) {
        echo "Left dinges: ".$value."<br />";
}

?>


Zo simpel is het.
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:16:20
Quote Anchor link
En als ik dat doe krijg ik dit :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Notice: Undefined index: outputtop in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10

Notice: Undefined index: outputleft in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 13

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 13


Dat komt omdat er geen <input name="outputtop"> bestaat.
Ik moet dus iets achter die foreach($_POST['outputtop'] krijgen
Gewijzigd op 28/06/2010 19:20:40 door - Raoul -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/06/2010 19:21:20
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
foreach ($_POST as $key1 => $value1)
{

     foreach ($value1 as $key2 => $value2)
     {

          echo "Top dinges: ".$value2."<br />";
     }
}

?>
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:22:41
Quote Anchor link
Werkt ook niet ik krijg de error:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 12
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.