while

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 18:50:27
Quote Anchor link
Beste,

mijn while lukt niet.
als er nul is wordt het mooi weergeven maar de while lukt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$sql_get_agenda
= "SELECT BLABLABLA .....";
        
if (($result_get_agenda = mysql_query($sql_get_agenda)) === false)
{

    // foutafhandeling
    echo 'Fout met database.';
    
    if (DEBUG_MODE)
    {

       showSQLError($sql_get_agenda,mysql_error());
    }
}

else
{
    $res_agenda_tel = mysql_fetch_assoc($result_get_agenda);

    if($res_agenda_tel['count'] == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen mensen die niet aanwezig zullen zijn';
    }

    else
    {
        while ($res_agenda = mysql_fetch_assoc($result_get_agenda))
        {

            echo $res_agenda['id_lid'];
        }
    }    
}

?>
Gewijzigd op 03/11/2010 18:50:46 door Jasper DS
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:02:33
 
Carlo  boy

carlo boy

03/11/2010 18:55:02
Quote Anchor link
Dit doe ik altijd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

        while ($res_agenda = mysql_fetch_array($result_get_agenda))
        {

            echo $res_agenda['id_lid'];
        }

?>

probeer dit eens
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 18:56:44
Quote Anchor link
nee werkt niet..
Gewijzigd op 03/11/2010 18:57:08 door Jasper DS
 
Crude Oil

Crude Oil

03/11/2010 18:59:14
Quote Anchor link
array of assoc maakt weinig verschil
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 19:00:24
Quote Anchor link
het ligt echt gewoon aan de while want als ik boven mijn while een echo zet dan wordt de echo wel weergeven dus hij zit in de else
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/11/2010 19:00:25
Quote Anchor link
Wat lukt er niet, wat gebeurt er?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 19:00:40
Quote Anchor link
er wordt niets weergeven
ook geen error en

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 voor debug
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
?>


staat bovenaan
Gewijzigd op 03/11/2010 19:01:25 door Jasper DS
 
Carlo  boy

carlo boy

03/11/2010 19:00:46
Quote Anchor link
Zet eens error_reporting(E_ALL) bovenaan je script
 
- SanThe -

- SanThe -

03/11/2010 19:01:34
Quote Anchor link
Heb jij een veld in de database dat 'count' heet?
Ik denk het niet, ik denk dat je dit bedoelt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$sql_get_agenda
= "SELECT BLABLABLA .....";
        
if (($result_get_agenda = mysql_query($sql_get_agenda)) === false)
{

    // foutafhandeling
    echo 'Fout met database.';
    
    if (DEBUG_MODE)
    {

       showSQLError($sql_get_agenda,mysql_error());
    }
}

else
{
    $res_agenda_tel = mysql_num_rows($result_get_agenda);

    if($res_agenda_tel == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen mensen die niet aanwezig zullen zijn';
    }

    else
    {
        while ($res_agenda = mysql_fetch_assoc($result_get_agenda))
        {

            echo $res_agenda['id_lid'];
        }
    }    
}

?>
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 19:01:37
Quote Anchor link
stond er al ;)

@ santhe

in mijn query staat dit:

COUNT(*) AS count

Toevoeging op 03/11/2010 19:03:31:

opgelost ty san



Toevoeging op 03/11/2010 19:21:04:

dit is het vervolg maar de while doet het weer niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
else
    {
        while ($res_agenda = mysql_fetch_assoc($result_get_agenda))
        {

         $sql_get_naam = "SELECT *
                          FROM users
                          WHERE ID_user="
.$res_agenda['id_lid']."
                         "
;
        
            if (($result_get_naam = mysql_query($sql_get_naam)) === false)
            {

                // foutafhandeling
                echo 'Fout met database.';
                
                if (DEBUG_MODE)
                {

                   showSQLError($sql_get_naam,mysql_error());
                }
            }

            else
            {
                while ($res_naam = mysql_fetch_assoc($result_get_naam))
                {

                    $res_naam['user'];
                }
            }
        }
    }    
}

?>
Gewijzigd op 03/11/2010 19:19:33 door Jasper DS
 
Carlo  boy

carlo boy

03/11/2010 20:04:10
Quote Anchor link
he zegt $res_naam['user'];'
moet dit niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $res_naam['user'];
?>

zijn?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 20:06:19
Quote Anchor link
ja ik had het al gezien :)
 
Milo S

Milo S

03/11/2010 20:25:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$qry
= "SELECT
            id_lid
        FROM
            leden
        ORDER BY
            id_lid
        ASC"
;


if( $sql = mysql_query( $qry ) )
{

    if( mysql_num_rows( $sql ) > 0 )
    {

        while( $rec = mysql_fetch_assoc( $sql ) )
        {

            echo $rec['id_lid'];
        }
    }

    else
    {
        echo 'Geen items';
    }
}

else
{
    echo 'Fout in de query';
}

?>


Als dit niet klopt is er iets heel vreemds... dan denk ik dat je regel namen niet kloppen. Selecteer je met * of gewoon zoals het hoort?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 20:57:26
Quote Anchor link
het klopte al Milo en ik doe het op de slechte manier * ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.