while

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 18:50:27
Quote Anchor link
Beste,

mijn while lukt niet.
als er nul is wordt het mooi weergeven maar de while lukt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$sql_get_agenda
= "SELECT BLABLABLA .....";
        
if (($result_get_agenda = mysql_query($sql_get_agenda)) === false)
{

    // foutafhandeling
    echo 'Fout met database.';
    
    if (DEBUG_MODE)
    {

       showSQLError($sql_get_agenda,mysql_error());
    }
}

else
{
    $res_agenda_tel = mysql_fetch_assoc($result_get_agenda);

    if($res_agenda_tel['count'] == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen mensen die niet aanwezig zullen zijn';
    }

    else
    {
        while ($res_agenda = mysql_fetch_assoc($result_get_agenda))
        {

            echo $res_agenda['id_lid'];
        }
    }    
}

?>
Gewijzigd op 03/11/2010 18:50:46 door Jasper DS
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 17:45:28
 
Carlo  boy

carlo boy

03/11/2010 18:55:02
Quote Anchor link
Dit doe ik altijd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

        while ($res_agenda = mysql_fetch_array($result_get_agenda))
        {

            echo $res_agenda['id_lid'];
        }

?>

probeer dit eens
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 18:56:44
Quote Anchor link
nee werkt niet..
Gewijzigd op 03/11/2010 18:57:08 door Jasper DS
 
Crude Oil

Crude Oil

03/11/2010 18:59:14
Quote Anchor link
array of assoc maakt weinig verschil
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 19:00:24
Quote Anchor link
het ligt echt gewoon aan de while want als ik boven mijn while een echo zet dan wordt de echo wel weergeven dus hij zit in de else
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/11/2010 19:00:25
Quote Anchor link
Wat lukt er niet, wat gebeurt er?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 19:00:40
Quote Anchor link
er wordt niets weergeven
ook geen error en

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 voor debug
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
?>


staat bovenaan
Gewijzigd op 03/11/2010 19:01:25 door Jasper DS
 
Carlo  boy

carlo boy

03/11/2010 19:00:46
Quote Anchor link
Zet eens error_reporting(E_ALL) bovenaan je script
 
- SanThe -

- SanThe -

03/11/2010 19:01:34
Quote Anchor link
Heb jij een veld in de database dat 'count' heet?
Ik denk het niet, ik denk dat je dit bedoelt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$sql_get_agenda
= "SELECT BLABLABLA .....";
        
if (($result_get_agenda = mysql_query($sql_get_agenda)) === false)
{

    // foutafhandeling
    echo 'Fout met database.';
    
    if (DEBUG_MODE)
    {

       showSQLError($sql_get_agenda,mysql_error());
    }
}

else
{
    $res_agenda_tel = mysql_num_rows($result_get_agenda);

    if($res_agenda_tel == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen mensen die niet aanwezig zullen zijn';
    }

    else
    {
        while ($res_agenda = mysql_fetch_assoc($result_get_agenda))
        {

            echo $res_agenda['id_lid'];
        }
    }    
}

?>
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 19:01:37
Quote Anchor link
stond er al ;)

@ santhe

in mijn query staat dit:

COUNT(*) AS count

Toevoeging op 03/11/2010 19:03:31:

opgelost ty san



Toevoeging op 03/11/2010 19:21:04:

dit is het vervolg maar de while doet het weer niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
else
    {
        while ($res_agenda = mysql_fetch_assoc($result_get_agenda))
        {

         $sql_get_naam = "SELECT *
                          FROM users
                          WHERE ID_user="
.$res_agenda['id_lid']."
                         "
;
        
            if (($result_get_naam = mysql_query($sql_get_naam)) === false)
            {

                // foutafhandeling
                echo 'Fout met database.';
                
                if (DEBUG_MODE)
                {

                   showSQLError($sql_get_naam,mysql_error());
                }
            }

            else
            {
                while ($res_naam = mysql_fetch_assoc($result_get_naam))
                {

                    $res_naam['user'];
                }
            }
        }
    }    
}

?>
Gewijzigd op 03/11/2010 19:19:33 door Jasper DS
 
Carlo  boy

carlo boy

03/11/2010 20:04:10
Quote Anchor link
he zegt $res_naam['user'];'
moet dit niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $res_naam['user'];
?>

zijn?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 20:06:19
Quote Anchor link
ja ik had het al gezien :)
 
Milo S

Milo S

03/11/2010 20:25:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$qry
= "SELECT
            id_lid
        FROM
            leden
        ORDER BY
            id_lid
        ASC"
;


if( $sql = mysql_query( $qry ) )
{

    if( mysql_num_rows( $sql ) > 0 )
    {

        while( $rec = mysql_fetch_assoc( $sql ) )
        {

            echo $rec['id_lid'];
        }
    }

    else
    {
        echo 'Geen items';
    }
}

else
{
    echo 'Fout in de query';
}

?>


Als dit niet klopt is er iets heel vreemds... dan denk ik dat je regel namen niet kloppen. Selecteer je met * of gewoon zoals het hoort?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/11/2010 20:57:26
Quote Anchor link
het klopte al Milo en ik doe het op de slechte manier * ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.