wie weet waar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »
Leen Strijk

Leen Strijk

18/04/2006 11:32:00
Quote Anchor link
Ik ben onlngs iets tegen gekomen over java.

Ik heb thumbnails die ik op het scherm zet en als je er op klikt dan opent er een nieuw schermpje met de grote foto.
Alleen komt er geen handje als je met de muis er over gaat.

Ik dacht dat Jan Koehoorn er iets over had geschreven, maar op jankoehoorn.nl kan ik het niet vinden.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:50:35
 
Mark D

Mark D

18/04/2006 12:15:00
Quote Anchor link
Moet je dat niet met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
cursor: pointer;


of met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
cursor: hand;


doen?

edit: of vat ik je vraag nou niet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Leen Strijk

Leen Strijk

18/04/2006 15:23:00
Quote Anchor link
Kan zijn dat dit goed is maar zo weet ik niet waar dat moet staan.

Bij de link of in het <head> gedeelte(functie)
 
Bart van der veen

bart van der veen

18/04/2006 15:30:00
Quote Anchor link
in je css en/of in je head

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<head>
<style type="css/text">
img{
  cursor: pointer;
}
</style>
</head>


zie ook ff:
http://www.echoecho.com/csscursors.htm

ps google is your friend
 
Leen Strijk

Leen Strijk

18/04/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Dank je wel maar in een phpscript krijg ik het toch niet verwerkt.

In eenhtml bestand is het allemaal geen probleem maar zodra ik het in php zet niet.
Het werkt wel maar er komt geen handje
relevante code =
in de head:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
echo "<script type=\"text/JavaScript\">\n";
echo "<!--\n";
echo "function MM_openBrWindow(theURL,winName,features) { //v2.0
 
  window.open(theURL,winName,features);\n"
;

echo "\n}

//-->\n"
;
echo "</script>\n";
?>

OP de pagina :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<img src=\"/images/thumb/".$bestand[$i]."\" onClick=\"MM_openBrWindow('/images/artikelen/".$bestand[$i]."','','width=370,height=370')\" /><br/>$bestand[$i]";
?>
 
Frank -

Frank -

18/04/2006 16:21:00
Quote Anchor link
PHP spuugt uiteindelijk gewoon html uit. Er gaat dus iets fout in je php waardoor je 'verkeerde' html aanmaakt. Kijk eens in de broncode van je html die je met php hebt aangemaakt. Daar zit het probleem. De oplossing zit in je php-code.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Op de pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<img class=\"thumb\" src=\"/images/thumb/".$bestand[$i]."\" onClick=\"MM_openBrWindow('/images/artikelen/".$bestand[$i]."','','width=370,height=370')\" /><br/>$bestand[$i]";
?>


In de head sectie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<style type="text/css">
img.thumb {
    cursor: hand;
}
</style>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Leen Strijk

Leen Strijk

19/04/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Dank je wel Jan,

Dit heb ik geprobeerd maar het wil maar niet.
Ook als ik het uit de phpcode haal.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2006 22:23:00
Quote Anchor link
Hoi Leen,

heb je een voorbeeldpagina?
 
Leen Strijk

Leen Strijk

19/04/2006 22:23:00
Quote Anchor link
de code tussen de headtags

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
echo "<!DOCTYPE html PUBLIC \"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN\" \"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd\">\n";
echo "<html xmlns=\"http://www.w3.org/1999/xhtml\">\n";
echo "<head>\n";
echo "<meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=iso-8859-1\" />\n";
echo "<title>Administratie-paneel\n</title>";

echo "<script type=\"text/JavaScript\">\n";
echo "<!--\n";
echo "function MM_openBrWindow(theURL,winName,features) { //v2.0
 
  window.open(theURL,winName,features);\n"
;
echo "\n}

//-->\n"
;
echo "</script>\n";

echo "<link href=\"../stijl.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" />\n";
?>
<style type="text/css">
img.thumb {
cursor: hand;
}
</style>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "</head>\n";
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2006 22:25:00
Quote Anchor link
En geef je de betreffende images ook de class "thumb" mee in je markup?

<img class="thumb" enz ...
 
Leen Strijk

Leen Strijk

19/04/2006 22:26:00
Quote Anchor link
je hebt pm
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2006 22:28:00
Quote Anchor link
Jij ook :-)
 
Leen Strijk

Leen Strijk

19/04/2006 22:48:00
Quote Anchor link
Nou ik ben blind of zo want ik kom er niet meer uit.

Als ik nou in stijl.css de style wil maken.
In de body tag:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<img class=\"thumb\" src=\"/images/thumb/".$bestand[$i]."\" onClick=\"MM_openBrWindow('/images/artikelen/".$bestand[$i]."','','width=370,height=370')\" /><br/>$bestand[$i]";
?>


Wat is dan de code in de stylesheet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen Strijk
 
Leen Strijk

Leen Strijk

21/04/2006 12:13:00
Quote Anchor link
Eindelijk uitgevogeld.

.thumb {
cursor: pointer;
}
Dat was dus al enkele keren aangegeven maar ik kreeg het niet zichtbaar.
Dus heb ik het een dag weggelegd, en bij de eerste poging ging het gelijk goed.

Wat blijkt het verversen ging niet helemaal goed.
Ik vermoed dat hij steeds de css iut de cache bleef halen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/04/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Als je surft met FF kun je met Shift + Ctrl + Delete de cache leegmaken. In IE doe je menu Extra > Opties > Algemeen > Bestanden verwijderen...
 
Eris -

Eris -

21/04/2006 13:20:00
Quote Anchor link
Of een paar keer op F5 Rammen
 
Leen Strijk

Leen Strijk

21/04/2006 15:22:00
Quote Anchor link
Dat zal ik onthouden.
 
Kalle P

Kalle P

21/04/2006 15:23:00
Quote Anchor link
shift refreshen helpt ook vaak.

zoveelste edit:
ctrl +f5 leegt cache probeer die eens.
alt+f5 is een leuk alternatief (zwart beeld 1 seconde + refresh)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.